monika083 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 1,5 roku, pies, mieszaniec yorka. Nieufny wobec obcych. Wymaga cierpliwego i spokojnego opiekuna, który zdobędzie jego zaufanie. nr schroniskowy_2104/08 piesio narazie ogloszony na: -gumtree wroc. -petworld -animalia -e-zwierzak -adopcjapsa -pajeczyna -pineska -petsy -kupsprzedaj -kupiepsa -przygarnijzwierzaka -nasipupile banerek podlinkowany: Quote
xmartix Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 jakby tak wziąć go pod nożyczki i czesa na bieżąco to by znalazł domek Quote
monika083 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 xmartix napisał(a):jakby tak wziąć go pod nożyczki i czesa na bieżąco to by znalazł domek tak,to by napewno zwiekszylo jego szanse na dom ,ale mysle ,ze tez szybko znajdzie , zrobie mu jeszcze allegro.Napewno ktos go wypatrzy bo jest ladny i przede wszystkim mlody, Quote
zmierzchnica Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Będę śledzić... Biedna psinka. Ale w typie yorka, miejmy nadzieję, że ktoś się "połasi". Quote
kikou Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 na wiosne widzialam, ze Panowie troche mu podcieli wloski...ale teraz moze znowu tak samo wyglada... Quote
xmartix Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 tak, miałyśmy go wyciągnąć na spacer ale młyn w schronie - tak jak Kikou pisałaś - młyn, pan Wiktor na urlopie :placz: i ciężko z jego części pieski na spacerki brać, a p. Lidzia zabiegana i nie zawsze ma czas Quote
leni356 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Jakby byly nowe zdjecia to moge allegro mu wystawic Quote
monika083 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 to on malutki przez wiosne juz siedzial? Boze to ile on juz w schronie?? zrobilam mu allegro i namawiam moja mame na niego(bo my jak jeszcze mieszkalam w pl to mialysmy takiego Pikusia,bardzo podobny byl do Rufiego,odszedl w wieku 13 lat,mial chore serduszko:placz:) A ja prawopodobnie bede we wrocku w przyszlym tygodniu ,moglabym sie umowic w schronie z ktorac z Was? wzielabym ze soba mame i bysmy poszly pod pretekstem zaniesienia karmy i mysle ,ze wyszlybysmy z Rufim:evil_lol: -mam narazie takiego PLANA;) aha link do allegro: **~Mix Yorka w Schronisku-Daj Mu Dom~** (698556659) - Aukcje internetowe Allegro Quote
monika083 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 leni356 napisał(a):Jakby byly nowe zdjecia to moge allegro mu wystawic allegro juz zrobione:cool3: Quote
kikou Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 monika083 napisał(a):to on malutki przez wiosne juz siedzial? .....wzielabym ze soba mame i bysmy poszly pod pretekstem zaniesienia karmy i mysle ,ze wyszlybysmy z Rufim:evil_lol: -mam narazie takiego PLANA;) przebiegly plan:evil_lol::evil_lol: tylko on nie jest taki miniaturowy jak yoreczki... mysle ze lekko z 8kg bedzie wazyl... Quote
monika083 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 kikou napisał(a):przebiegly plan:evil_lol::evil_lol: tylko on nie jest taki miniaturowy jak yoreczki... mysle ze lekko z 8kg bedzie wazyl... no to ok,u mojej mamy po tygodniu wazylby juz z dyche:eviltong: nasz Pikus wazyl 5(to byl tez mix: jedwabisty terrier australijski x chihuahua) no nic ,ja bede mame meczyc ,zobaczymy ,mam nadzieje,ze w czwartek bedziemy juz jechac do wrocka. Quote
yuki Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Monika a o której planujecie być w schronie w czwartek? to może też bym się podpięła :) Ja będę jutro koło 8, 9 z Martą, to może uda nam się go wyciągnąć i troszkę podgolić :) . Quote
leni356 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Psiak jest cudny. Przypomina mi jednego pieska na moim osiedlu, który jest mixem yorka i jamnika szorstkowłosego (mama była szczotką, tata yorkiem) - wygląda baaardzo podobnie. Żal kudłaczka :-( Żeby tylko szybko domek znalazł Quote
monika083 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 yuki napisał(a):Monika a o której planujecie być w schronie w czwartek? to może też bym się podpięła :) Ja będę jutro koło 8, 9 z Martą, to może uda nam się go wyciągnąć i troszkę podgolić :) . oj w czwartek to dopiero bede we wrocku i to wieczorem(jedzemy z niemiec 8 godzin), mysle ,ze w weekend bym mogla podjechac. Quote
yuki Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Rozumiem , a ja w weekend też mogę pójść jak coś , a w pn wyjeżdżam na tydzień się pobyczyć,więc chętnie bym poszła z Wami , bo generalnie dziś byłam pierwszy raz w schronie, że tak powiem "od tyłu", tzn. że już kiedyś bywałam , ale raczej żeby dać jakieś koce czy karmę. Quote
monika083 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 dzisiaj bede juz wiedziec kiedy bedziemy jechac do wrocka ,to umowie sie z ktoras cioteczka ,ok? mam do przekazania koce do schronu i smyczki/szelki -to chcialam ktorejs dziewczynie do wyprowadzania psiakow dac, Quote
yuki Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 No to czekamy na inf i jak coś to się jakoś umówisz ze mną albo z którąś z dziewczyn i już :) Quote
monika083 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 a wiadomo czy maly jest kastrowany? Jejku tak mi go szkoda,jakby mu tak te kudly poobcinac i wykapac to bylby lalus.No nic ,bede mame namawiac.Moze plan sie powiedzie.:evil_lol: Jasne Yuki,juz sie jakos umowimy,a Ty na jakiej dzielnicy mieszkasz? Quote
yuki Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Mieszkam na Krzykach bardzo blisko ronda przy Powstańców Śląskich, może go jutro jakoś poobcinamy, jak się da tylko :roll:, mam nadzieję , że w ogóle nam go dadzą na chwilkę, bo jutro idę tylko z niejaką Martą (nie xmatrix) , ją kojarzą, ale mnie w ogóle. I jak coś to sprawdzimy czy jest wykastrowany. Quote
Recommended Posts