Jump to content
Dogomania

VII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków - A miało być bezpiecznie..

Recommended Posts

Posted

olekg89 napisał(a):
I znów wychodzi z ciebie Kara.Dokładnie te same zachowanie i teksty.
Teraz dopiero od października potem od listopada i zostaniemy na lodzie.
Ja jednak (i myślę nie tylko ja) wole ,żeby zlot organizowała Estera/Asia.
A Ty najlepiej zbieraj kase ,bo wychodziło Ci to najlepiej.I sumiennie wykonywałaś swoje zadanie.Ale jednak gadane Estery zapewnia nam bezpieczeństwo ,bo ma dar przekonywania i jest stanowcza jak czegoś chce (ogniska i zniżek) to to dostaje:evil_lol:.
Ale Aniu + za odwage ,bo organizacja to nie byle co.Prowadzenie księgowości oczywiście też ,bo to również zadanie tylko dla odpowiedzialnej osoby.Nikogo na kase nie wych...... wszyscy są spokojni o swoją kase na Twoim koncie.

P.S.Dawno nie napisałem tak sexownie inteligentnego posta:loveu: ahh idę do lusterka popatrzeć na tego mądrego przystojniaka co to napisał:evil_lol::lol::lol:

no ba Kara II, a jakże inaczej..:roll:
chętnie bym udostępniła konto, ale raczej nie jadę (chyba, że będę przejazdem), więc lepiej niech Asia zbiera..:p

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rose napisał(a):
no ba Kara II, a jakże inaczej..:roll:
chętnie bym udostępniła konto, ale raczej nie jadę (chyba, że będę przejazdem), więc lepiej niech Asia zbiera..:p

No to weź sie kurde zdecyduj :eviltong:

Posted

basia bonnie napisał(a):
No to weź sie kurde zdecyduj :eviltong:

Widziałam, wątek o VIII zlocie, w którym napisaliście ze do końca roku musicie sie zdecydować na ilość domków, a ja do końca roku wiedzieć na pewno nie będę, wiec wole powiedzieć, że nie jadę :p

Posted

cymbianka napisał(a):
mi się podobała organizacja w tamtym roku więc jestem za Esterą i Asią;);):loveu:

ja w takim razie nic w zeszłym roku nie robiłam, dzieki:evil_lol:

Posted

[quote name='dogomanka_']fajnie,że dopiero sie dowiedziałam o tym wątku nastepnego zlotu.:evil_lol:Wątek dopiero dziś został założony :cool3:

LINK DO VIII ZLOTU :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/f991/viii-ogolnopolski-zlot-dogomaniakow-145606/

[quote name='cymbianka']mi się podobała organizacja w tamtym roku więc jestem za Esterą i Asią;);):loveu:W zeszłym roku ja nic wspólnego z organizacją nie miałam :evil_lol:

Posted

Hmm... w sumie, to niezbyt się znam na tym odzyskiwaniu plików itd. :shake: A i tak zostało mi z jakieś 10 fot jeszcze do dodania... ;)
A mam pytanie, czy mogę jechać na następny zlot? Mam zgodę od mamy itd. ale na VII zlocie coś mówiliście o jakichś ograniczeniach, więc nie wiem. Mamy jakby co nie będzie, ona se wynajmie jakąś osobną kwaterę w tym Bobolinie czy gdzie to tam jest... ;)

Proszę! :grins::evil_lol:

Posted

gordonowa napisał(a):
Hmm... w sumie, to niezbyt się znam na tym odzyskiwaniu plików itd. :shake: A i tak zostało mi z jakieś 10 fot jeszcze do dodania... ;)
A mam pytanie, czy mogę jechać na następny zlot? Mam zgodę od mamy itd. ale na VII zlocie coś mówiliście o jakichś ograniczeniach, więc nie wiem. Mamy jakby co nie będzie, ona se wynajmie jakąś osobną kwaterę w tym Bobolinie czy gdzie to tam jest... ;)

myślę że ty raczej jesteś zwolniona z ograniczeń wiekowych :diabloti::diabloti:

Posted

gordonowa napisał(a):

Asia Ty już stara wyjadaczka zlotowa jesteś. Nie może Cię zabraknąć. :cool3:

Posted

rose napisał(a):
ja w takim razie nic w zeszłym roku nie robiłam, dzieki:evil_lol:

organizacja co do opłat też bez zarzutu :razz: tylko chodziło mi o wybranie ośrodka, organizowanie spacerów, ognisk itd :eviltong: ja tak właściwie nie byłam na poprzednich zlotach więc dużo powiedzieć o tym nie mogę bo nie mam porównania

• 5 years later...