rose Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 olekg89 napisał(a):I znów wychodzi z ciebie Kara.Dokładnie te same zachowanie i teksty. Teraz dopiero od października potem od listopada i zostaniemy na lodzie. Ja jednak (i myślę nie tylko ja) wole ,żeby zlot organizowała Estera/Asia. A Ty najlepiej zbieraj kase ,bo wychodziło Ci to najlepiej.I sumiennie wykonywałaś swoje zadanie.Ale jednak gadane Estery zapewnia nam bezpieczeństwo ,bo ma dar przekonywania i jest stanowcza jak czegoś chce (ogniska i zniżek) to to dostaje:evil_lol:. Ale Aniu + za odwage ,bo organizacja to nie byle co.Prowadzenie księgowości oczywiście też ,bo to również zadanie tylko dla odpowiedzialnej osoby.Nikogo na kase nie wych...... wszyscy są spokojni o swoją kase na Twoim koncie. P.S.Dawno nie napisałem tak sexownie inteligentnego posta:loveu: ahh idę do lusterka popatrzeć na tego mądrego przystojniaka co to napisał:evil_lol::lol::lol: no ba Kara II, a jakże inaczej..:roll: chętnie bym udostępniła konto, ale raczej nie jadę (chyba, że będę przejazdem), więc lepiej niech Asia zbiera..:p Quote
basia bonnie Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 rose napisał(a):no ba Kara II, a jakże inaczej..:roll: chętnie bym udostępniła konto, ale raczej nie jadę (chyba, że będę przejazdem), więc lepiej niech Asia zbiera..:p No to weź sie kurde zdecyduj :eviltong: Quote
rose Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 basia bonnie napisał(a):No to weź sie kurde zdecyduj :eviltong: Widziałam, wątek o VIII zlocie, w którym napisaliście ze do końca roku musicie sie zdecydować na ilość domków, a ja do końca roku wiedzieć na pewno nie będę, wiec wole powiedzieć, że nie jadę :p Quote
polciuaa Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 fajnie,że dopiero sie dowiedziałam o tym wątku nastepnego zlotu.:evil_lol: Quote
cymbianka Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 mi się podobała organizacja w tamtym roku więc jestem za Esterą i Asią;);):loveu: Quote
rose Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 cymbianka napisał(a):mi się podobała organizacja w tamtym roku więc jestem za Esterą i Asią;);):loveu: ja w takim razie nic w zeszłym roku nie robiłam, dzieki:evil_lol: Quote
Estera Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='dogomanka_']fajnie,że dopiero sie dowiedziałam o tym wątku nastepnego zlotu.:evil_lol:Wątek dopiero dziś został założony :cool3: LINK DO VIII ZLOTU :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/f991/viii-ogolnopolski-zlot-dogomaniakow-145606/ [quote name='cymbianka']mi się podobała organizacja w tamtym roku więc jestem za Esterą i Asią;);):loveu:W zeszłym roku ja nic wspólnego z organizacją nie miałam :evil_lol: Quote
Rahl Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Hmm... w sumie, to niezbyt się znam na tym odzyskiwaniu plików itd. :shake: A i tak zostało mi z jakieś 10 fot jeszcze do dodania... ;) A mam pytanie, czy mogę jechać na następny zlot? Mam zgodę od mamy itd. ale na VII zlocie coś mówiliście o jakichś ograniczeniach, więc nie wiem. Mamy jakby co nie będzie, ona se wynajmie jakąś osobną kwaterę w tym Bobolinie czy gdzie to tam jest... ;) Proszę! :grins::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 gordonowa napisał(a):Hmm... w sumie, to niezbyt się znam na tym odzyskiwaniu plików itd. :shake: A i tak zostało mi z jakieś 10 fot jeszcze do dodania... ;) A mam pytanie, czy mogę jechać na następny zlot? Mam zgodę od mamy itd. ale na VII zlocie coś mówiliście o jakichś ograniczeniach, więc nie wiem. Mamy jakby co nie będzie, ona se wynajmie jakąś osobną kwaterę w tym Bobolinie czy gdzie to tam jest... ;) Proszę! :grins::evil_lol: myślę że ty raczej jesteś zwolniona z ograniczeń wiekowych :diabloti::diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 gordonowa napisał(a):Hmm... w sumie, to niezbyt się znam na tym odzyskiwaniu plików itd. :shake: A i tak zostało mi z jakieś 10 fot jeszcze do dodania... ;) A mam pytanie, czy mogę jechać na następny zlot? Mam zgodę od mamy itd. ale na VII zlocie coś mówiliście o jakichś ograniczeniach, więc nie wiem. Mamy jakby co nie będzie, ona se wynajmie jakąś osobną kwaterę w tym Bobolinie czy gdzie to tam jest... ;) Proszę! :grins::evil_lol: Asia Ty już stara wyjadaczka zlotowa jesteś. Nie może Cię zabraknąć. :cool3: Quote
Rahl Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Jupi!!! :multi: To lecę się zapisać! :evil_lol: Quote
cymbianka Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 rose napisał(a):ja w takim razie nic w zeszłym roku nie robiłam, dzieki:evil_lol: organizacja co do opłat też bez zarzutu :razz: tylko chodziło mi o wybranie ośrodka, organizowanie spacerów, ognisk itd :eviltong: ja tak właściwie nie byłam na poprzednich zlotach więc dużo powiedzieć o tym nie mogę bo nie mam porównania Quote
Estera Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Asia Ty już stara wyjadaczka zlotowa jesteś. Nie może Cię zabraknąć. :cool3:Dokładnie tak :) Quote
basiapron Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 przed wyjazdem wam jeszcze z samego rana trochę powklejam Quote
basiapron Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 a teraz fikołek:) coś nie wyszło, próbujemy znowu:) Quote
basiapron Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 zaczyna się zagłada - obserwacja burzy Quote
basiapron Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 i sprawca tej apokalipsy:evil_lol: szatan we własnej postaci i na tym ślad się urywa a zdjęcia się kończą:p Quote
A&L Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Zlot 2015 juz w organizacji, zapraszam na wateczek :D http://www.dogomania.com/forum/topic/142471-dogozlot-2015/ Quote
A&L Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Zlot 2015 juz w organizacji, zapraszam na wateczek :D http://www.dogomania.com/forum/topic/142471-dogozlot-2015/ Quote
Recommended Posts