basia bonnie Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='Marta_Ares']moj Ares miałbyć nie wyjściowy:lol: i rzucać sie na wszystkie wieksze psy tak jak to czyni na treningach i na spacerach....... A Chomiś miał się ładnie bawić z innymi pieskami i spać z nimi itd.:evil_lol: pół dnia siedziała przywiązana do tarasu a w nocy spała w klatce:evil_lol::evil_lol: pamiętacie? do klatkiiiiii, do klatkiiiiiii :loveu: [quote name='rose']http://i624.photobucket.com/albums/tt321/cymbianka/P1010193.jpg jak zdjęcie ślubne:loveu: ja wiedziałam, że coś z tego bedzie:loveu: przypomniały mi sie teraz te sex-triki co wam czytałam:diabloti::evil_lol: Ciii, to miała być tajemnica:-( a tak serio to nie mogę z tego zdjęcia :roflt: nie pamiętam, żeby nam go ktoś robił ale ok :evil_lol: no właśnie, że niby domek VIPów nie jest przyjazny?:mad: Quote
rose Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 basia bonnie napisał(a): pamiętacie? do klatkiiiiii, do klatkiiiiiii :loveu: już w klatceee, już w klatceee:evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Ja juz zaczynam negocjować z Łukaszem:diabloti: Quote
rose Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 [quote name='Rinuś']Ja juz zaczynam negocjować z Łukaszem:diabloti: Żeby Cie na następny zlot puścił?:eviltong: a co on ma do tego?:eviltong: zawsze możesz też go zabrać ze sobą:evil_lol: albo lepiej nie, bo wtedy nie zrobimy Ci takich fajnych zdjęc jak Dog:diabloti: Quote
Rinuś Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='rose']Żeby Cie na następny zlot puścił?:eviltong: a co on ma do tego?:eviltong: zawsze możesz też go zabrać ze sobą:evil_lol: albo lepiej nie, bo wtedy nie zrobimy Ci takich fajnych zdjęc jak Dog:diabloti: noo :p zabrać go nie zabiorę bo się chłopak zgorszy i nie dogada z Olkiem :evil_lol: A tak jak Dog to mnie nigdy nie zobaczycie, ja już mam te czasy za sobą :diabloti: Quote
olekg89 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Czemu miałbym sie nie dogadać??z kolesiem który wkłada koszulke do spodni??:cool3::cool3::lol::lol::lol::lol::lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='olekg89']Czemu miałbym sie nie dogadać??z kolesiem który wkłada koszulke do spodni??:cool3::cool3::lol::lol::lol::lol::lol::evil_lol: I wygląda przy tym seksownie :loveu::loveu::loveu::loveu: Nie wszyscy są tak idealni jak Ty Olku :diabloti: Quote
rose Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 [quote name='Rinuś'] A tak jak Dog to mnie nigdy nie zobaczycie, ja już mam te czasy za sobą :diabloti: oj nie mów hop:eviltong: Asi też nie mieliśmy nigdy zobaczyć rzygającej, a tu w sylwka niespodzianka:evil_lol: ale z Olkiem wcale się nie trzeba dogadywać, wystarczy mu w drogę nie wchodzić:evil_lol: Quote
rose Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 http://images43.fotosik.pl/171/93745924a38319e2.jpg boskie foto:evil_lol: Czy nie zastanawiałaś się Basiu żeby rzucić Olka dla tego pana przy Twoim boku?:diabloti: jak on miał Leszek?:hmmmm: Quote
basia bonnie Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='rose']http://images43.fotosik.pl/171/93745924a38319e2.jpg boskie foto:evil_lol: Czy nie zastanawiałaś się Basiu żeby rzucić Olka dla tego pana przy Twoim boku?:diabloti: jak on miał Leszek?:hmmmm: pan Leszek czy jak mu tam to tylko kochanek :) Quote
Marta_Ares Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='rose']http://images43.fotosik.pl/171/93745924a38319e2.jpg boskie foto:evil_lol: Czy nie zastanawiałaś się Basiu żeby rzucić Olka dla tego pana przy Twoim boku?:diabloti: jak on miał Leszek?:hmmmm: ale przeciez Olek to miał być jej tatus:eviltong: Quote
rose Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 basia bonnie napisał(a):pan Leszek czy jak mu tam to tylko kochanek :) a on jeszcze może? daje rade? nie opada mu?:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 rose napisał(a):a on jeszcze może? daje rade? nie opada mu?:evil_lol: Leszek już nie może a Olek jeszcze nie może :diabloti: :roflt: Quote
rose Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Marta_Ares napisał(a):ale przeciez Olek to miał być jej tatus:eviltong: raz tatuś raz kochanek.. ponoć jak mnie nie było razem spali:diabloti: ja już za nimi nie nadążam:shock:.. Quote
rose Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 basia bonnie napisał(a):Leszek już nie może a Olek jeszcze nie może :diabloti: :roflt: Ojej.. no to jesteś w kropce:diabloti: dobrze, że masz jeszcze Zbyszka:evil_lol: Quote
Macho Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Ja chcę wstawić moje foty, ale nie umiem znaleźć kabla :roll: Quote
basia bonnie Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 rose napisał(a):Ojej.. no to jesteś w kropce:diabloti: dobrze, że masz jeszcze Zbyszka:evil_lol: Serce Zbynia należy do Mysi:-( wstawiajcie foty ludziee:loveu::loveu: najlepiej z ogniska!:evil_lol::evil_lol: Quote
anka&autystyk Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 wyglądasz jakbyś siedziała teściwi na kolanach :P na pewno wtedy go usmarowałaś! Quote
basia bonnie Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='anka&autystyk']wyglądasz jakbyś siedziała teściwi na kolanach :P na pewno wtedy go usmarowałaś! :placz::placz: podadzą mnie do sądu :placz: ancor na gg właź! Quote
cymbianka Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 ha! i wydało się kto wiedział o co chodzi i się nie odezwał:evil_lol::eviltong: Quote
Recommended Posts