Jump to content
Dogomania

VII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków - A miało być bezpiecznie..

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marta_Ares']moj Ares miałbyć nie wyjściowy:lol: i rzucać sie na wszystkie wieksze psy tak jak to czyni na treningach i na spacerach.......
A Chomiś miał się ładnie bawić z innymi pieskami i spać z nimi itd.:evil_lol: pół dnia siedziała przywiązana do tarasu a w nocy spała w klatce:evil_lol::evil_lol:
pamiętacie? do klatkiiiiii, do klatkiiiiiii :loveu:

[quote name='rose']http://i624.photobucket.com/albums/tt321/cymbianka/P1010193.jpg jak zdjęcie ślubne:loveu: ja wiedziałam, że coś z tego bedzie:loveu:
przypomniały mi sie teraz te sex-triki co wam czytałam:diabloti::evil_lol:
Ciii, to miała być tajemnica:-( a tak serio to nie mogę z tego zdjęcia :roflt: nie pamiętam, żeby nam go ktoś robił ale ok :evil_lol: no właśnie, że niby domek VIPów nie jest przyjazny?:mad:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rinuś']Ja juz zaczynam negocjować z Łukaszem:diabloti:

Żeby Cie na następny zlot puścił?:eviltong: a co on ma do tego?:eviltong: zawsze możesz też go zabrać ze sobą:evil_lol: albo lepiej nie, bo wtedy nie zrobimy Ci takich fajnych zdjęc jak Dog:diabloti:

Posted

[quote name='rose']Żeby Cie na następny zlot puścił?:eviltong: a co on ma do tego?:eviltong: zawsze możesz też go zabrać ze sobą:evil_lol: albo lepiej nie, bo wtedy nie zrobimy Ci takich fajnych zdjęc jak Dog:diabloti:
noo :p zabrać go nie zabiorę bo się chłopak zgorszy i nie dogada z Olkiem :evil_lol:

A tak jak Dog to mnie nigdy nie zobaczycie, ja już mam te czasy za sobą :diabloti:

Posted

[quote name='olekg89']Czemu miałbym sie nie dogadać??z kolesiem który wkłada koszulke do spodni??:cool3::cool3::lol::lol::lol::lol::lol::evil_lol:
I wygląda przy tym seksownie :loveu::loveu::loveu::loveu:

Nie wszyscy są tak idealni jak Ty Olku :diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś']

A tak jak Dog to mnie nigdy nie zobaczycie, ja już mam te czasy za sobą :diabloti:

oj nie mów hop:eviltong: Asi też nie mieliśmy nigdy zobaczyć rzygającej, a tu w sylwka niespodzianka:evil_lol:

ale z Olkiem wcale się nie trzeba dogadywać, wystarczy mu w drogę nie wchodzić:evil_lol:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
ale przeciez Olek to miał być jej tatus:eviltong:

raz tatuś raz kochanek.. ponoć jak mnie nie było razem spali:diabloti: ja już za nimi nie nadążam:shock:..

Posted

basia bonnie napisał(a):
Leszek już nie może a Olek jeszcze nie może :diabloti:
:roflt:

Ojej.. no to jesteś w kropce:diabloti: dobrze, że masz jeszcze Zbyszka:evil_lol:

Posted

rose napisał(a):
Ojej.. no to jesteś w kropce:diabloti: dobrze, że masz jeszcze Zbyszka:evil_lol:

Serce Zbynia należy do Mysi:-(

wstawiajcie foty ludziee:loveu::loveu: najlepiej z ogniska!:evil_lol::evil_lol: