Dalma&Maja Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Witam serdecznie i łaciato :) Mam nadzieję, że ten zastój (właściciele dalmatynów nic tu nie piszą :( )nastąpił dlatego, że wszyscy zapadli w zimowy sen... :wink: A teraz wraz z przyjściem wiosny zrobi się tu znowu łaciato, ciepło i kolorowo :D Zapraszam już po raz kolejny do wymiany doświadczeń i do udzielania się na forum ''Pozostałych ras'' grupy VI :) Na początek, by Was zmobilizować wkleję zdjęcia Mai w ruchu, podczas przedwiosennych szaleństw... :lol: Mam nadzieję, że pójdziecie w moje ślady i w tym temacie zaczniecie pisać, pisać, pisać, bo ja naprawdę bardzo żałuję, że tak wspaniała rasa jaką są dalmatyńczyki nie ma ''swojego'' miejsca na tym forum i że nie rozmawiamy (chociaż jest nas bardzo niewiele) w łaciatym gronie tak jak robią te inni miłośnicy różnych ras... :( Jeszcze raz Was zapraszam, ja i Maja :D :angel: Quote
Kika Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Dalma my nie śpimy już od dawna, ale mamy straszny katar wiosenny :wink: i nawet nam sie gadac nie chce :wink: Quote
mausa Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Dalma my nie śpimy :wink: ale były inne zajęcia niekoniecznie kropkowe :wink: Quote
Dalma&Maja Posted March 31, 2005 Author Posted March 31, 2005 O, jaka niespodzianka, a jednak jest jakiś odzew, jednak czuwacie... tylko tak cichutko jak myszki, gdzieś w innych częściach naszej dogomanii... :wink: Kika i Mausa, leczcie się szybciutko z tego kataru wiosennego... :lol: I piszcie, piszcie... niech dalmatyńce mają swój kącik na DGM... :D Quote
mausa Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 to Kika ma katar (smarkata i tyle :wink: ) mówię jej żeby kurowała się gorzałką a ona ją rozcięcza herbatą :wink: kto to widział taką kuracje?? Nie ma nas na dgm, szykujemy wystawową strategię :wink: Quote
Kika Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Dzisiaj już piłam te gorzałkę i katar jakby przechodził :wink: Co rady starszych znaczą - trzeba słuchać i stosować :wink: Jak mausa napisała nad wystawami trzeba sie zastanawiać - tytuły interchampionów pozdobywać, a wtedy już zrelaksowane nic tylko na dogo siedzieć będziemy :wink: Quote
Dalma&Maja Posted April 1, 2005 Author Posted April 1, 2005 No tak, to tylko Kikę katar dopadł... :wink: W takim razie gorzałka i nic więcej :lol: A gdzie się wybieracie na wystawę dziewczyny? :D Quote
mausa Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 W kwietniu mamy dwie w Opolu, a potem zagramanica :wink: w szeroki świat, na chłód głód i poniewierkę :wink: :D może z chłodem przesadziłam bo to już będzie wiosna Quote
Dalma&Maja Posted April 1, 2005 Author Posted April 1, 2005 A o co chcecie powalczyć? Bo, że o złoto to się domyślam... :wink: Quote
Kika Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Nasze obie sunie mają - tak mi sie przynajmniej zdaje - wielkie ambicje 8) zdobyć tytuły Interchampiona. Sądze ,że nie zdradzam tu żadnej tajemnicy - prawda mausa :roll: W związku z tym my musimy trochę pojeździć, żeby one :wink: mogły te plany zrealizwać!!!!!!!!!!!! Quote
Kika Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 A tu jedno z ostatnich zdjęć domowych mojej gwiazdki Quote
yassue Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 to ja tez sie przylacze do wstawiania fotek :wink: Blula moja cudna Quote
Dalma&Maja Posted April 3, 2005 Author Posted April 3, 2005 Kika, będę trzymać kciuki... :D Mówisz, że to one mają takie ambicje... achh tak... rozumiem :lol: Yass i Kika, świetne fotki :) Tylko żebyście też pisały, a nie tylko wstawiały... :( Quote
yassue Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 Dalma, alez ja pisze tyle ze.. tu tak zadko pojawia sie cos nowego.. v.v Quote
Dalma&Maja Posted April 4, 2005 Author Posted April 4, 2005 Moniczko, a mi właśnie zależy na tym żeby był tutaj większy ruch i stąd ten temat... :D A zważywszy na fakt, że łaciatych maniaków jest w ogóle mało to i tak bardzo dobrze się rozwija ten temacik :fadein: Quote
Kika Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 Bo my się nie kłócimy, wiec i tematy sie nie rozrastają do niebotycznych granic. Quote
Dalma&Maja Posted April 5, 2005 Author Posted April 5, 2005 Kika... 8) Ja uważam, że z dwóch powodów na tym forum może być dużo postów... albo ludzie się niesamowicie kłócą, albo uwielbiają rozmawiać o ukochanej rasie... :evilbat: :lol: Quote
Ania i Salma Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 Jak miło znowu was widzieć :D My niestety chyba już skończyłyśmy z wystawami bo nie mamy ani czasu ani pieniędzy, a jak już mamy to wolimy agility :lol: Życzę wam powodzenia i czekam na kolejne medale :wink: Quote
Dalma&Maja Posted April 11, 2005 Author Posted April 11, 2005 Aniu, jak miło, że jesteś :wink: Dziewczyny, czy Wasze łaciate lubią wodę (nie w wannie, ale poza nią 8) )? :D Quote
yassue Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 moja sama nie moze sie zdecydowac :wink: kaluze, bajorka i wszelkie zasyfione strumyczki musi zwiedzic doglebnie.. z drugiej strony nad morzem ograniczyla sie tylko do obszczekiwania fal i wody, bo przeciez jej pancie zabraly (wyjasnienie: yass sie kompala :D ).. swietnie to wygladalo.. przez dwa tygodnie codziennie mozna bylo spotkac na plazy wariatke w wodzie i nakrapianca na brzegu, przy czym wariatka krzyczala 'Blue, no chodz, ratuj mnie, zimno mi, fale mnie zjedza' :biggrina: Quote
Kika Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 Moje diblątko wody generalnie nie lubi! Do wanny trzeba ją na siłę wsadzać i trzymać,żeby nie uciekła. Za to do rzeki już kilka razy weszła, ale jak szybko wchodziła- tak jeszcze szybciej wychodziła :wink: Może to efekt tego,że w maleństwie wpadła mi na dużą wodę i się wystraszyła? Chciałam ją przekonać do wody w ubiegłe lato, ale nie starczyło czasu - następne przed nami - może się uda. Quote
ruska Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Zorbi nie lubi wody :P Tak samo jak u Kiki w wannie go trzeba trzymać zeby nie uciekł :P Chociaż jak jest na spacerze zdarza mu się wskoczyć do wody ;) W wakacje za patykiem do jeziorka wskakiwał =) W tym roku nad morze jedziemy zobaczymy jak zaraguje ;) Kika widzimy sie w Opolu ;) Quote
Ania i Salma Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 Salcia na szczęście lubi wszystko co mokre :lol: Nie wiecie może co dzieje się z forum zwierzaki? Trzymajcie jutro o 13.00 kciuki, bo mam ustną z polskiego :roll: Quote
Kika Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 ruska napisał(a):Zorbi nie lubi wody :P Kika widzimy sie w Opolu ;) Widziałam, miło będzie się spotkać . Wiesz co - matka Bafiśki i ojciec Twojego Zorbiego są rodzeństwem :( Quote
Recommended Posts