supergoga Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Rozmawiałam z Pawłem - kuzyn Gdusi przeszedł test. Paweł osobiście pojedzie sprawdzić jak się ma Dora. Będzie mieszkała w domu i mamy nadzieję, że będzie wszystko ok. Sunia sie odblokowała - z psami bawiła super. Do ludzi jeszcze z obawą czy jej nie zrobią krzywdy. Lubi dzieci. Dzięki Wam wszystkim za tak wspaniały udział w ratowaniu Dory. Waldi - przepraszam, że nie napisałam wczesniej, właśnie wóciłam z pracy. Od środy do niedzieli będe w Sopocie, może się spotkamy? Quote
snuszak Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 gratuluje domku Dorze :loveu: czyli sterylka będzie już u Twojego kuzyna? Quote
supergoga Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Dora pojechała do domku. Kontrole na bank będą, gdysia i Paweł nie odpuszczą. A sterylka koniecznie. Klatka Dorki długo pusta nie będzie, właśnie jedzie do niej nasza kolejna bieda, właśnie znaleziona wyżłowata, łagodna sunieczka. Quote
Gdusia Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Dora juz dawno jest w swoim nowym domku :) Wlasnie od niej wrocilam:) Ladnie jechala w samochodzie, jest w patrzona w Szymona, wszedzie za nim chodzi. Dla dzieci jest delikatna i ostrozna. Wszyscy domownicy sa zachwyceni sunia, kazde przywitała lizaniem :D:D Może w tygodniu do nich pojade to porobie zdjecia.Niestety dzisiaj zapomnialam zabrac aparat i nie mam zdjec ;/ Quote
supergoga Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Trzymamy kciuki za aklimatyzacje Dorci, słodkiej boksi. Czekamy na wieści i fotki. Quote
Gdusia Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 A ta nowa sunia wyzlowata kiedy do nas przyjdzie ? Quote
supergoga Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Husia już jest. To psiak albo w typie sznaucera olbrzyma - nieco rzecz jasna drobniejsza, albo jakiegoś wyżła długowłosego. Jak zobaczę zdjęcia napiszę. Ale to młoda suka i pełna energii. Może zaginęła tylko. Quote
Gdusia Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Mam nadzieje ze zaginela... Mam wiesci od kuzyna. Sunia bardzo grzeczna i usluchana. Jak wczesniej pisalam caly czas chodzi za szymonem, nie odstepuje go ani na krok. Wczoraj dzieci bawily sie z nia, rzucaly jej pilke a ona jak szalone biegala za nia i przynosila pod nogi. W domku zachowuje się ladnie w noc tez była spokojna. Ma zrobione wlasne poslanie i na nim spi. W tygodniu jade do nich to porobie zdjecia... Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Widzę,że masz cudna psino domek-no to znikamy z wątku! E/W Quote
Gdusia Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Bylam dzis u Dorki :) Porobilam zdjecia ... Uwielbia pilke.Jak ja widzi to najchetniej caly czas by za nia biegla :loveu:. Jest maly problem bo Dora dostala cieczke i jak narazie to ze sterylizacji chyab nici ... Quote
Soema Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 I kiedy będą zdjęcia...?:) jak sunia znosi cieczkę? Quote
Gdusia Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Za zdjeciami trzeba ytroszke poczekac poniewaz ja nie potrafie ich wstawc na dogo:roll::oops:. Cieczke znosi dobrze. Po cieczce sunia idzie na sterylke.... Quote
Soema Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='Gdusia']Za zdjeciami trzeba ytroszke poczekac poniewaz ja nie potrafie ich wstawc na dogo:roll::oops:. Cieczke znosi dobrze. Po cieczce sunia idzie na sterylke.... Wyślij mi zdjęcia na kaarina.g@gmail.com to wstawię później :) po cieczce trzeba odczekać trochę, zresztą pewnie wiecie :) Quote
Gdusia Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Ok pozniej wysle bo jeszcze nie mam ich na komputerze... Tak tak wiemy :) Na szczescie kuzyn ma dosc wysoki plot i zaden psiak sie do niej nie dostanie :evil_lol: Quote
supergoga Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Juz jestem i oto zdjęcia Dorci z nowego domku Quote
Soema Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Piękna sunia, jaka potężna :razz: jak cieczka? Bo widzę, że zaaklimatyzowała się już na dobre :) Quote
Gdusia Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Sunia po cieczce dobrze :) Teraz trzeba czekac na sterylizacje Quote
Recommended Posts