Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozmawiałam z Pawłem - kuzyn Gdusi przeszedł test. Paweł osobiście pojedzie sprawdzić jak się ma Dora. Będzie mieszkała w domu i mamy nadzieję, że będzie wszystko ok.
Sunia sie odblokowała - z psami bawiła super. Do ludzi jeszcze z obawą czy jej nie zrobią krzywdy. Lubi dzieci.

Dzięki Wam wszystkim za tak wspaniały udział w ratowaniu Dory.

Waldi - przepraszam, że nie napisałam wczesniej, właśnie wóciłam z pracy.
Od środy do niedzieli będe w Sopocie, może się spotkamy?

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dora pojechała do domku. Kontrole na bank będą, gdysia i Paweł nie odpuszczą. A sterylka koniecznie.

Klatka Dorki długo pusta nie będzie, właśnie jedzie do niej nasza kolejna bieda, właśnie znaleziona wyżłowata, łagodna sunieczka.

Posted

Dora juz dawno jest w swoim nowym domku :) Wlasnie od niej wrocilam:) Ladnie jechala w samochodzie, jest w patrzona w Szymona, wszedzie za nim chodzi. Dla dzieci jest delikatna i ostrozna. Wszyscy domownicy sa zachwyceni sunia, kazde przywitała lizaniem :D:D
Może w tygodniu do nich pojade to porobie zdjecia.Niestety dzisiaj zapomnialam zabrac aparat i nie mam zdjec ;/

Posted

Husia już jest. To psiak albo w typie sznaucera olbrzyma - nieco rzecz jasna drobniejsza, albo jakiegoś wyżła długowłosego. Jak zobaczę zdjęcia napiszę. Ale to młoda suka i pełna energii.
Może zaginęła tylko.

Posted

Mam nadzieje ze zaginela...
Mam wiesci od kuzyna. Sunia bardzo grzeczna i usluchana. Jak wczesniej pisalam caly czas chodzi za szymonem, nie odstepuje go ani na krok. Wczoraj dzieci bawily sie z nia, rzucaly jej pilke a ona jak szalone biegala za nia i przynosila pod nogi. W domku zachowuje się ladnie w noc tez była spokojna. Ma zrobione wlasne poslanie i na nim spi. W tygodniu jade do nich to porobie zdjecia...

Guest Elżbieta481
Posted

Widzę,że masz cudna psino domek-no to znikamy z wątku!
E/W

Posted

Bylam dzis u Dorki :) Porobilam zdjecia ... Uwielbia pilke.Jak ja widzi to najchetniej caly czas by za nia biegla :loveu:. Jest maly problem bo Dora dostala cieczke i jak narazie to ze sterylizacji chyab nici ...

Posted

[quote name='Gdusia']Za zdjeciami trzeba ytroszke poczekac poniewaz ja nie potrafie ich wstawc na dogo:roll::oops:. Cieczke znosi dobrze. Po cieczce sunia idzie na sterylke....
Wyślij mi zdjęcia na kaarina.g@gmail.com to wstawię później :)
po cieczce trzeba odczekać trochę, zresztą pewnie wiecie :)

Posted

Ok pozniej wysle bo jeszcze nie mam ich na komputerze... Tak tak wiemy :) Na szczescie kuzyn ma dosc wysoki plot i zaden psiak sie do niej nie dostanie :evil_lol:

• 4 weeks later...