Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gratuluję cudnych szczeniaczków!
Małgosia świadkiem, że przed narodzinami szczeniaczków ja sobie marzyłam, żeby choć 1 urodził się brązowy :) i żeby był "Teqilkowy":)
Uwielbiam wszystkie kolory perro, ale bardzo chciałam by wszystkie odmiany umaszczeń w Polsce się pokazały. To jest wspaniałe, ze perro ma tak dużo ślicznych wariantów.
W zasadzie do naszego kompletu brakuje jeszcze czarnych perrusiów- ale skoro nasze Canis Marinus i Bona Espero rosną w siłę - to za jakiś czas....

Wracając do szczeniaczków z 03.03.2011: są śliczne, misiowe i przedewszystkim zdrowo rosną! Jeszcze raz gratulajki, miziaczki i wszystkiego naj naj naj naj naj!

• 3 weeks later...
  • Replies 357
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Imp1']Gratuluję cudnych szczeniaczków!
Małgosia świadkiem, że przed narodzinami szczeniaczków ja sobie marzyłam, żeby choć 1 urodził się brązowy :) i żeby był "Teqilkowy":)
Uwielbiam wszystkie kolory perro, ale bardzo chciałam by wszystkie odmiany umaszczeń w Polsce się pokazały. To jest wspaniałe, ze perro ma tak dużo ślicznych wariantów.
W zasadzie do naszego kompletu brakuje jeszcze czarnych perrusiów- ale skoro nasze Canis Marinus i Bona Espero rosną w siłę - to za jakiś czas....

Wracając do szczeniaczków z 03.03.2011: są śliczne, misiowe i przedewszystkim zdrowo rosną! Jeszcze raz gratulajki, miziaczki i wszystkiego naj naj naj naj naj!
[FONT=Comic Sans MS]Witaj Iwonko,[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Dziękuję za życzenia i za wszystkie Twoje e-maile :)[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]To prawda, szczeniaczki są urocze i rosną w zdrowiu przy doskonałej opiece Chikusi i Maryla.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Jutro maluchy skończą 4 tygodnie! oj czas leci...i za kolejne cztery tygodnie pojadą już do nowych domków.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Kilka zdjęć z ostatnich dni[/FONT] :)

[FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiam!;)[/FONT]

• 1 month later...
Posted

Asiaczku,
Nie udało nam się spotkać tym razem, ale teraz jak już się sezon spacerkowy na Polach zaczął to napewno na spacer z czworonogami się umówimy.
Przesyłam kilka zdjęć naszych szczeniaczków.
To był wyjątkowo udany miot :)
CHEPITO,CHULA,COMO,CHICA JUNIOR,CROWKA Canis Marinus

CROWKA

CHICA JUNIOR

CHEPITO

CHULA

COMO

CHULA I CHEPITO

Posted

A jak z domkami? I czy jakies maleństwo zostaje u Was?

Pzdr.[/QUOTE]

Wszystkie domki z radością nazywam " WYMARZONE DOMY" dla piesków :multi:
Chula i Chepito mieszkają w Niemczech z Tracy i Jose i dójką dzieci. ( dom, ogród i zawsze ktos w domku )
Chica J. nazywa się Pingwinek mieszka w Austrii z Martiną, mężem i 4-ką dzieci. Duży dom, ogród i też zawsze ktoś w domku, aha i z Frido 9-cio letnim psem, który zakochał się w Pingwinku.
Krówka jest jeszcze z nami do przyszłego wtorku, pojedzie do Austrii i będzie mieszkała z przyjaciółmi Martiny ( 20 minut od siebie ). Juz dziś zapisały się do jednego przedszkola dla piesków :)
Będzie mieszkała w domu z ogrodem tuż przy lesie.
Como mieszka w Żarach z Grażynką i jej mężem,ma mieszkanie w bloku i dom z ogrodem :)
Wszystkie maluszki czują się dobrze i ze wszystkich e-maili, zdjęć i relacji wynika, że są przysłowiowymi oczkami w głowie każdego w rodzinie :)
Mojej radości nie ma końca!
Zaraz znajdę zdjęcia Pingwinka z Frido i wstawię jeszcze na dogo.
Pozdrawiam!

Posted

Jeeeeee, pięknie się poukładało:)
A w najbliższy weekend (nie wiem jeszcze czy sobota czy niedziela) szykujemy mały spacerek na PM. Ja chcę wziąć Romkę i Erkę oraz ma byc Lansik (brat Romki). Może do nas przyłączysz?

Pzdr.

Posted

Asiaczku,
W najbliższy weekend udało nam się zorganizować nasze pierwsze spotkanie Hiszpańskiej Rodzinki!
Spotykamy się nad Zalewem Sulejowskim w zaprzyjaznionym Ośrodku " U Łysego ", bardzo przyjazne miejsce nie tylko dla ludzi,ale i piesków.
Swój przyjazd potwierdziło 18 osób i 9 hiszpańskich wodniaczków!
Oj rodości co nie miara!
Obiecuję zdjącia i relacje po powrocie.

Posted

Aaaaa, to pewnie, że tgakie spotkanie ma pierwszeństwo:) Czekam na relację i - przede wszystkim - zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia.................
Cudownej zabawy, miłego czasu i pięknej pogody!!!

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Aaaaa, to pewnie, że tgakie spotkanie ma pierwszeństwo:) Czekam na relację i - przede wszystkim - zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia.................
Cudownej zabawy, miłego czasu i pięknej pogody!!!

Pzdr.

DZIĘKUJEMY :)
Zdjęcia będą na 100%

• 2 months later...
Posted

[quote name='Asiaczek']Aniu, a jakieś nowości u Was? Jak wakacje?

Pzdr.

Witaj Asiaczku,
U nas wszystko dobrze, zdrowko i dobry nastroj dopisuje.

06-13 sierpnia wyjezdzamy na oboz z pieskami z Canis Sapiens pt. " Fabryka Talentów " ;)
Szczerze mówiąc nie mogę się doczekać.
W galerii Imbirka możesz zobaczyć zdjecia z obozu, Kasia uczestniczyła w turnusie lipcowym.
Jak u Ciebie?
Ps.
Chikusia na MWP w Warszawie ukończyła Interchampionat.
Na FB są zdjęcia jej szczeniaczków już z nowych domków.
Wstawie może jutro na dogomanię.
Pozdrawiam

Posted

Anna Rapp napisał(a):
06-13 sierpnia wyjezdzamy na oboz z pieskami z Canis Sapiens pt. " Fabryka Talentów " ;)
Szczerze mówiąc nie mogę się doczekać.

Rozumiem doskonale :) Miałam wielką przyjemność być tam, z malutką wówczas Belcią, w zeszłym roku i bardzo żałuję, że w tym roku inaczej potoczyły się plany.
Miłych szkoleń, kąpieli i oglądania "spadających" gwiazd :)

Posted

Igam napisał(a):
Rozumiem doskonale :) Miałam wielką przyjemność być tam, z malutką wówczas Belcią, w zeszłym roku i bardzo żałuję, że w tym roku inaczej potoczyły się plany.
Miłych szkoleń, kąpieli i oglądania "spadających" gwiazd :)

Dziękujemy:lol: , tak widziałam zdjęcia Belci na stronie Canis Sapiens. To może za rok? jak nam się spodoba, to może też poszlifujemy talenty za rok;).
Po powrocie pokażemy zdjęcia z obozu.

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Witaj Marta,[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]kilka zdjęć letnich piesków :)[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Hiszpańskie Słoneczniki :)[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Odpoczynek i relax [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS] [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]a dla ochłody...[/FONT]:)