Jagoda1 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Niech żałują ci, którzy zrezygnowali z takiego cudownego piesia....:razz: Quote
jola_li Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='Boy']Dziewczynki mam jeszcze niewykorzystane domki w Małdytach, tam jest co prawda małe dziecko i mała suczka, ale jest też dom z ogrodem, Olsztyn (jagoda dzwoniłas na adresy, które Ci podałam? Bo jedna z osób z Olsztyna dzisiaj znowu do mnie dzwoniła w sprawie Murzynka), Bydgoszcz, Gniewków, N. Sącz, Gdańsk, Karczowiska Górne (nie wiem gdzie to jest). [quote] Ojej, to może skontaktujcie się z Asią, która wyłożyła z własnej kieszeni mnóstwo kasy na ratowanie psów i teraz ma ich kilka w płatnych DT. Na przykład takiego: http://www.dogomania.pl/forum/f1161/9-m-czny-oskar-od-szczeniaka-zamkniety-w-malym-kojcu-142938/ A kontakt do Asi to: asiaf1@interia.pl Pomóżcie tej wspaniałej dziewczynie, tym bardziej, że kiepsko jej idzie proszenie o pomoc..... Quote
Boy Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Jola li ja już porozdawałam dziewczynom telefony te które miałam. Dziewczyny na pewno tam dzwoniły. Quote
koelka Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 To mój pierwszy wpis na portalu Dogomania dzięki Murzynkowi. Strasznie się cieszę, że ten piesek znalazł tak wspaniały dom, bo poruszył moje serce do głębi. Quote
magda222 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Przeczytałam dzisiaj o Murzynku w gazecie i od razu poleciałam na neta szukać psa.Gdzie teraz jest...Jak można pomóc...Może chociaż ogłoszenia porobić...Bardzo mnie wzruszyła jego historia.Najpierw odnalazłam go na stronie fromborskiego TOZu.Ale tam nie ma słowa o tym,że Murzynek ma dom.Więc szybko na dogomanię.Czytam... i co widzę?:crazyeye: Bardzo,bardzo się cieszę,że ten wspaniały psiak ma swoje miejsce na ziemi :loveu: Lecę powiedzieć siostrze.Też się ucieszy :) Quote
MyrkurDagur Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Prosimy o pomoc dla Rufusa, serdecznie zapraszamy na bazarki: Literacki bazarek - klasyka i sf - oraz klatka; na Rufusa! Do 18.08! *filizanki*marynarka Zara*Plu&Play *na Rufusa,do 16.08.godz.20.00 Quote
koelka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Ciekawa jestem, jak się miewa Murzynek... Czy są jeszcze jakieś jego zdjęcia z nowego domku? ;) Quote
keciulinka Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Z tego co wiem i widze na zdjeciach u Murzynka wszystko jak najbardziej ok :) jest przeszczęśliwy ,to nie ten sam pies który był na samym poczatku. Jak będe miała internet wstawie zdjęcia ,chyba że wcześniej zrobi to Boy ;) Quote
keciulinka Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Koelka długo mnie nie było ,ale prosze oto i Murzynek :) Nie są to takie najnowsze zdjęcia bo dawno mnie tu nie było. Quote
koelka Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 No piękny widok, az miło popatrzeć:lol: Murzynek bezpieczny, z łapkami do góry i jakie ma towarzystwo. Ale chłopak miał szczęście. Quote
anciaahk Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Aż miło popatrzeć, na takie życie zasługuje! Quote
koelka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Wróciłam do starych wątków i jestem ciekawa, co u Murzynka. Może ma ktoś jakieś wieści o nim? Mam nadzieję, że ten wierny psiak ma szczęśliwe życie. Quote
Recommended Posts