fizia Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Cudnie!!!:multi::multi::multi: Murzynek chyba przeczuwal, że będzie już tylko lepiej - taki uśmiechnięty:loveu: Quote
_ogonek_ Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Super wieści!!! Bardzo bardzo się cieszę!!! Quote
rita60 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Boy mozesz mi podac namiary na ludzi z Łodzi:roll: Quote
mari23 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 ja się zgłaszam po namiary na panią z Ruji:lol: - rozmawiałyśmy i o niej przez telefon:lol: podobno kiedyś była w TOZ-ie, mam nadzieję, że razem zorganizujemy na tym terenie jakąś pomoc dla psiaków - sama tu jestem chyba:shake: A co do Murzynka - strasznie sie cieszę! Widać, że jest i będzie szczęśliwy!:multi::multi::multi: Gratuluję tak skutecznych działań!:thumbs::Rose::sweetCyb: Quote
Lilmo Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Murzynku życzę Ci dużo szczęścia i miłości! Quote
Boy Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Dziewczynki mam jeszcze niewykorzystane domki w Małdytach, tam jest co prawda małe dziecko i mała suczka, ale jest też dom z ogrodem, Olsztyn (jagoda dzwoniłas na adresy, które Ci podałam? Bo jedna z osób z Olsztyna dzisiaj znowu do mnie dzwoniła w sprawie Murzynka), Bydgoszcz, Gniewków, N. Sącz, Gdańsk, Karczowiska Górne (nie wiem gdzie to jest). Jagódko odczytałam Twoją wiadomość ale nie kojarzę tego psiunia, nic mi nie wiadomo o jego Panu. Może policja u nich dostała zgłoszenie o kimś kto szuka tego pieska? Quote
malagos Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Boy napisał(a)::multi: Dziewczynki Murzynek jest juz od wczoraj w Warszawie. Jego opiekunki sa cudne, madre, czułe, wrażliwe. Przywitały Murzynka serdecznie. Psina czuje się tam super. Rozmawiałam z panią Monika dzisiaj. Ma apetyt, ładnie chodzi na smyczy, jest bardzo inteligentny (to opinia pani Moniki), bawi sie z ich dwumiesiecznym kotkiem, jest wesoły i uwielbia sie pieścić. Myślę, ze Murzynek jest tam szczęśliwy. Dziewczynki mam namiary na ludzi którzy chcą nowe domki. To Śląsk, Warszawa, gdańs, Olsztyn, Łódź, Bydgoszcz. Komu je przekazać? Nie wiem jak zmienić tytuł wątku. jesli wiecie, proszę zrobcie to za mnie. Keciulince przesłałam zdjęcia z podrozy, ma je wkleić. Bardzo Wam dziękuje za pomoc. Jeśteście cudowne, mądre, wrażliwe, dobre. Cieszę się, ze miałam przyjemność Was poznać. Możecie zawsze liczyc na moja pomoc. Numer mojej komorki macie na pierwsze stronie. Jeszcze raz Wszystkim Wam bardzo dziękuję. Zdjecia z nowego domu Murzynka dostanę we wtorek. Monika Ja, ja mam sunie w domu tymczasowym, maleńka czarna 2-letnia - szukam jej domku stałego...Moze którys z kontaktów jest aktualny? Warszawa, Olsztyn... Bardzo proszę o namiary. Quote
kaa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Mam 2,5 letniego Czaudera, psiaka takiego trochę w typie Murzynka jest , średni (mniejszy) szorstkowłosy, Może jakiś domek był by nim zainteresowany ? Czy są jeszcze chętne domki? Jeśli tak można prosić o namiary? Quote
basia0607 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 A ja mam 43 psy i kilka do zabrania na cito !!! :placz:dodam jeszcze, że nasi sponsorzy powymierali. Quote
Boy Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 malagos napisał(a):Ja, ja mam sunie w domu tymczasowym, maleńka czarna 2-letnia - szukam jej domku stałego...Moze którys z kontaktów jest aktualny? Warszawa, Olsztyn... Bardzo proszę o namiary. Malagos przesłałam Ci namiary mailem Quote
Boy Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Basiu i tam gdzie czaderek wysłałam mailem do was telefony. Może jakiś się przyda Quote
Asior Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Boy, to ja poproszę o namiary na New Sącz ;) Quote
malagos Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Boy napisał(a):Malagos przesłałam Ci namiary mailem Dziekuję, będę dzis działac! :multi: Quote
Boy Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Pani Monika z Warszawy, nowa pani Murzynka wyslała do mnie zdjęcia Murzynka. Oniemialam jak je zobaczyłam. Nie widziałam jeszcze tak szczęśliwego psa. Te skoki, pozy ciała, psotne oczka. Same zobaczycie zaraz. Pani Monika powiedziała, ze Murzynek cały czas wariuje z kotem, szaleje z piłką i kosteczką (zabawką), że nie odstępuje pani Moniki na krok i że nawet nie moze sie spokojnie wykąpać. No to kobieta zyskała nową wielką psią miłość. A Murzynek jest chyba najszczęsliwszym psem pod słońcem.:multi: Quote
Ajula Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 wspaniałe fotki :loveu: aż chce się do góry skakać na ten widok kolejny szczęsliwy pies :lol: Quote
szajbus Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Śpi kołami do góry, pupa w górze podczas zabawy- psiak szczęśliwy.:loveu: Trafił mu się super domek.:loveu: Tyle czekał bidulek na odmianę swojego losu, ale widać warto było czekać! Na spokojnie wycofuje go z ogłoszeń. Nie wiecie przypadkiem jak rozmnożyć takie super domki????? Quote
Asior Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Boże... nie wierze.... w tak krótkim czasie taka zmiana :crazyeye: na metamorfozy go !!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
anciaahk Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Cudowna metamorfoza, tego mu trzeba było, super!!!! :) Quote
malagos Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Wiecie, ze moja tymczasowiczka Ami jest identyczna? :crazyeye: Quote
halbina Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts