Boy Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Kupiłam mu adresatkę, jutro przyczepię do obróżki. Zapowiedziałam o ostatnim karmieniu Murzynka lekkostrawnym jutro o 7 rano. O 12,30 planujemy wyjazd. Samochód prawie przygotowany. Miseczka na wode i woda spakowana. Umowa adopcyjna sporządzona, aparat fotograficzny przygotowany. Żebym tylko jutro nie zapomniała o ksiązeczce zdrowia Murzynka, jest w ZOO. Trzymajcie kciuki za niego. Quote
rita60 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Pewnie,ze trzymamy:thumbs:powodzenia malenki......... Quote
Jagoda1 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Boy napisał(a):Kupiłam mu adresatkę, jutro przyczepię do obróżki. Zapowiedziałam o ostatnim karmieniu Murzynka lekkostrawnym jutro o 7 rano. O 12,30 planujemy wyjazd. Samochód prawie przygotowany. Miseczka na wode i woda spakowana. Umowa adopcyjna sporządzona, aparat fotograficzny przygotowany. Żebym tylko jutro nie zapomniała o ksiązeczce zdrowia Murzynka, jest w ZOO. Trzymajcie kciuki za niego. Trzymam mocno kciuki... Quote
keciulinka Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Boy napisał(a): Żebym tylko jutro nie zapomniała o ksiązeczce zdrowia Murzynka, jest w ZOO. jutro przypomne o książeczce :) no to ostatni wspólny spacerek przed nami :-( ale za to bardzo się ciesze ,że będzie miał domek :) Quote
Boy Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Jagoda dziękuję za maila. Fajny ten człowiek z Działdowa. Wzbudza zaufanie. Gdyby Murzynek nie jechał do Warszawy to pewnie myślałybyśmy o Działdowie. Może dasz na niego namiary dziewczynom z jego okolic? A może zgodziłby się wziąć jakąś psią kupkę nieszczęścia z Olsztyna? Ty wystawiasz takie piękne psiaczki na dogomani. Zaproponuj mu któregoś. Przy okazji jak z Murzynkiem wszystko się uda to powiesz mi jak zmienić tytuł. Keciulinka pięknie wyszłaś na zdjęciu w gazecie :) Jutro nie podawaj Murzynkowi nic do jedzenia, jak po niego przyjdziesz na spacer, bo będzie nam wymiotował w samochodzie. Quote
keciulinka Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Boy napisał(a):Keciulinka pięknie wyszłaś na zdjęciu w gazecie :) Jutro nie podawaj Murzynkowi nic do jedzenia, jak po niego przyjdziesz na spacer, bo będzie nam wymiotował w samochodzie. a dziękuje :) wiem ,wiem nic mu nie dam :) będe ok 12 w ZOO żeby się chłopaczek załatwił i troche zmęczył może będzie spał po drodze :) Dziś poszłam do niego z mamą bo bardzo chciała go poznać :loveu: Ojj dużo miłości da nowej rodzince :) Quote
mari23 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 I ja też trzymam mocno!:loveu: a co do wymiotów w samochodzie... jeden z moich psiaków ma chorobę lokomocyjną... znam ten "ból":evil_lol: Quote
magorek Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Strasznie się cieszę:loveu: Czy jest szansa na fotorelację z murzynkiem w nowym domu? Quote
Boy Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 :multi: Dziewczynki Murzynek jest juz od wczoraj w Warszawie. Jego opiekunki sa cudne, madre, czułe, wrażliwe. Przywitały Murzynka serdecznie. Psina czuje się tam super. Rozmawiałam z panią Monika dzisiaj. Ma apetyt, ładnie chodzi na smyczy, jest bardzo inteligentny (to opinia pani Moniki), bawi sie z ich dwumiesiecznym kotkiem, jest wesoły i uwielbia sie pieścić. Myślę, ze Murzynek jest tam szczęśliwy. Dziewczynki mam namiary na ludzi którzy chcą nowe domki. To Śląsk, Warszawa, gdańs, Olsztyn, Łódź, Bydgoszcz. Komu je przekazać? Nie wiem jak zmienić tytuł wątku. jesli wiecie, proszę zrobcie to za mnie. Keciulince przesłałam zdjęcia z podrozy, ma je wkleić. Bardzo Wam dziękuje za pomoc. Jeśteście cudowne, mądre, wrażliwe, dobre. Cieszę się, ze miałam przyjemność Was poznać. Możecie zawsze liczyc na moja pomoc. Numer mojej komorki macie na pierwsze stronie. Jeszcze raz Wszystkim Wam bardzo dziękuję. Zdjecia z nowego domu Murzynka dostanę we wtorek. Monika Quote
keciulinka Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Murzynek tyle czekał ,ale nareszcie jest szczęśliwy :multi: Cały wieczór wczoraj myślałam jak tam maluszek sobie radzi ,ale jak tylko dostałam smsa że jest wporządku ulżyło mi i mogłam się już naprawde cieszyć :) Zaraz będą zdjęcia :eviltong: Quote
halbina Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Hurrrrrrrrrra! :multi::multi::multi: Zmiana tytułu: edytujesz pierwszy post, wchodzisz pod postem w zaawansowaną edycję i wyświetla się pasek z tytułem... tylko Ty albo moderator może zmienić! A jak masz namiary ludzi ze Śląska, to poproszę... Quote
anciaahk Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Śliczny psiak. Powodzenia Murzynku w nowym domku!!!! Quote
Jagoda1 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Z jaka radością i ufnością patrzy w przyszłość, zdrowia, kochany psiaczku, bo szczęścia już masz! Quote
szajbus Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 ciesze się ogromnie, ze psika juz w kochającym domku. W takim razie myślę, ze można go wycofać z ogłoszeń Quote
Charly Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Ale szybciutka akcja:-o:loveu:. Czytalam o Murzynku w lokalnej gazecie, lokalnej gazecie internetowej- a teraz piesek już w nowym domku. Gratulacje:multi: Quote
Ajula Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 bardzo ładny piesek :loveu: widać, że wrociła mu chęć do życia szczęsliwego nowego życia dla Ciebie piesku i nowej rodzinki :lol: Quote
magorek Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Aż się nie chce wierzyć ze to ten sam murzynek :D GRATULACJE Quote
basia0607 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 A ja tylko dodam, że żyli dlugo i szczęśliwie !!! Quote
Recommended Posts