Kika9004 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Fajne te treningi mieliście :) Nadal takowe organizujecie?????? :) Quote
Katica Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Temat dawno nie ruszany... ale mam pytanie, czy ktoś z Was orientuje się moze, czy gdzieś w Wrocławiu, lub okolicach można znaleźć jakiś tor do coursingu, albo uczestniczyć w jakiś treningach? Wczoraj przypadkiem spotkałam na spacerze Państwo z chartami afgańskimi, akurat trenowali sprinty chyba - nie wiem.... dokładnie ;) w każdym razie w jednym z biegów moja suczka (pitbullka) spróbowała pobiec razem z nimi... i wyszło jej to na prawdę super... utrzymała tempo chartów, a nawet ich dogoniła troche, bo wystartowała za nimi... Chciałabym spróbować z nią i starszą (tylko starsza nie lubi innych psów - obcych) pobawić się w to.... tak dla czystej rekreacji... ale nie wiem totalnie gdzie można sie na jakieś treningi załapać. Quote
Blanka Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 09. 07 w Grochowicach koło Głogowa organizujemy trening coursingowy. Wszystkich chętnych prosimy o kontakt e- mailowy chartpolski@poczta.fm Quote
Blanka Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Startować w coursingu nie, ale brać udział w treningach oczywiście tak . Quote
Blanka Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 No my właśnie mieszkamy na śląsku i to zaledwie 120 km od jego stolicy tzn Wrocławia ;-) . Jeśli zaś przez Śląsk rozumiesz jego wschodnie rubieże nazywane Górnym Śląskiem to nie odbywają się tam żadne treningi. Kilka razy do roku odbywają się tam zawody w Świerklańcu. Treningi regularnie mają miejsce jeszcze pod Poznaniem i pod Częstochową. Quote
Buszki Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 A w którym dokładnie miejscu odbywa się trening? I o której się zaczyna? Quote
Blanka Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Zaczynamy o 13 tej, ale jak bedzie za goraco to przesuniemy same bieganie psow na 15 sta. ale od 13 stej na pewno ludzie juz tam beda i beda sie co najwyzej imprezowac ;-) Treningi zawsze robimy na koncy wsi Grochowice na polanie lesnej . Widze ze jestes spod Glogowa to moze kojarzysz miejsce gdzie odbywaja sie Stachuriady, to jest wlasnie tam Quote
Buszki Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Ja chyba nawet w Grochowicach nie byłam :oops:.Ale w sobotę przyjadę ze znajomymi.My i nasze 3 baski,niech się sprawdzą w coursingu :cool3:. I jeszcze pytanko:na czym to imprezowanie polega? Żebyśmy się przygotowali ;). Quote
Blanka Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Ja robię pierogi ruskie , kazdy moze przywiezc cos do jedzonka. Mamy z gminy załatwiony duzy namiot pod którym bedzie mozna sobie siedziec . Myślę ze atmosfera bedzie jak zwykle :) Quote
Buszki Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Dobry... Mam nadzieję,że pogoda dopisze.Zapowiadają,że tak:). Quote
Buszki Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Pogoda dopisała :). Dziękujemy za miłe przyjęcie nas i naszych basków. Impreza super,na pewno przyjedziemy na następną :). Quote
Blanka Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 A to specjalnie dla Was, resztę zdjęć wyślemy na e- maila jak obrobimy :) Quote
Katica Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Kiedy jakiś następny trening? Chciałabym wpaść z młodą pitbullką ;) Quote
Buszki Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Na następny my też chętnie przyjedziemy z baskami :). Quote
Recommended Posts