fiorsteinbock Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Ogonku, Ty w pierwszej kolejnosci :eviltong: Perelke pod pache i na spacerek a my, starszyzna ciasto pokroimy ;) Dzisiaj pikniku nie bylo, zdjec Benkowi nie zrobilam - nie krzycz Adus, zapomnialam karty. Poniedzialkiem sie zakradne do chlopaka i wycykam :evil_lol: Quote
kamilawa Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='_ogonek_']on i tak jeszcze na obserwacji[/QUOTE] Ile dni do końca obserwacji mu jeszcze zostało? Quote
giselle4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 ogonku ,mimo ze mało piszemy o nim jestem w stałym kontakcie z zuzlikowa..... nic jemu sie nie stanie ...włos z łebka mu sie spadnie....:shake: [url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13438104#post13438104]Pitek,Celt oraz - Strona 2 - Dogomania Forum[/url] tutaj prosze luknij ...tylko nie rycz:shake::-( jutro wstawie jesze pare bidek:cool3: sorry dzisiaj Quote
kamilawa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 No cześć :loveu: Co tam u Was? :cool3: Quote
fiorsteinbock Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Wczoraj Kamilko bylam u psiakow! porobic zdjecia!!! :mad: karte mi szlag trafil i TZ walczy aby odzyskac foty, jednak chyba porazka bedzie na calej lini i jutro pojade raz jeszcze! pech mnei przesladuje w sterze fotografii... a psiaki maja podlaczone juz centralne ogrzewanie na wszystkich halach :razz: Do adopcji poszedl wczoraj szczeniaczek i Lala ONkowata, labkowaty Marko :loveu: a teraz wiadomosc taka: Oddam ślicznego młodego niebieskookiego husky - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Wrocław nasz Hasior!!! nie wiem co robic! Quote
gameta Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='fiorsteinbock'] a teraz wiadomosc taka: Oddam ślicznego młodego niebieskookiego husky - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Wrocław nasz Hasior!!! nie wiem co robic! Ja kto co? Jak jest sformuowana umowa schroniskowa? Wolno oddać psa osobie trzeciej czy należy zwrócić do schronu? Jesli do schronu to trzeba zadzwonić do tego debila i mu nakazać zwrot albo konsekwencje prawne. Nic dobrego z tego nie wyniknie - odda go pierwszej lepszej osobie. Przerósł go i tyle :cool1: Quote
fiorsteinbock Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Gametko, Hasiora odebral ze schronu jego wlasciciel, przyjechal z ksiazeczka psiaka i zabral. Jedyne co moge zrobic to chyba pomoc szukac domu, jak myslisz? Napisalam juz do dziewczyn od adopcji huskich. Quote
gameta Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Gametko, Hasiora odebral ze schronu jego wlasciciel, przyjechal z ksiazeczka psiaka i zabral. Jedyne co moge zrobic to chyba pomoc szukac domu, jak myslisz? Napisalam juz do dziewczyn od adopcji huskich. Aaaaa, takie buty... A nie, to wyluzuj, niech się sam nagimnastykuje. Mało masz bezdomniaków szukających domków? Możesz facetowi napisać maila na co ma zwrócić uwagę, ale nie angażuj się za mocno - nie warto, jeszcze Cię facet opieprzy :cool1: Quote
fiorsteinbock Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Masz racje. Bede probowala pomoc, bo Hasior byl naprawde wspanialym psem i szkoda, zeby trafil do pseudo albo w inne tragiczne miejsce... Chociaz w ogloszeniu jest zaznaczone sprawdzenie potencjalnego domu, jak rowniez mozliwosc dowiezienia w dowolny rejon Polski...troche profesjonalne podejscia - jakby mieli doswiadczenie w wyadoptowaniu psow... Jest juz na allegro ogloszenie Quote
kamilawa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 No ładnie :mad: Trzeba powiedzieć panu o kastracji. Bo on piękny, będą na nim pseudo wisiec :angryy: Quote
Dora Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 fiorsteinbock jak cos sie dowiesz to daj znac, moze uda sie przynajmniej pana uswiadomic w procedurach adopcji i pozwoli sobie pomoc. Quote
GoskaGoska Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 a jeszcze tu napiszę - proszę wziąść udział w głosowaniu i na ulv z Wrocławia oddac głos http://www.dogomania.pl/forum/f402/krakvet-wybieramy-kanydata-na-listopad-173295/ Quote
fiorsteinbock Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 kamilawa napisał(a):doszły do Was jakieś niunie nowe? doszly Kamus, doszly. Zaraz zdjecia obrobie i podesle Grazynce, bo ja nie dam rady zakladac wątków..juz coraz rzadziej zagladam na dogo :shake: Quote
kamilawa Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Edytko, w razie co, to wiesz, że ja też mogę pomóc. Założenie wątku to nie ciężka sprawa, można go pilotować, a jak są osoby na miejscu- w schronie to wszystko ok. W razie czego wysyłaj na maila, dzwoń, pisz i co tylko chcesz ;) Grażynce też powoli będzie ciężko pewnie, więc się przypomnę. A Ty się kochana oszczędzaj. Już niedługo trójeczka w domku będzie, musisz siły nabierać ;) Quote
fiorsteinbock Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Dzieki Kamus! Grazynce bedzie potrzebne wsparcie, psiakow w schronie pelno - nie wiadomo od ktorego zaczynac :-( Ja mam pod opieka jeszcze malego kotka od sasiada...nie wiem czy nie zostanie u nas na tymczasie, bo sasiad nie bardzo ma warunki. Zatem bedzie nas szescioro: 2 koty, Nuka i my z dzieckiem! Zapraszam do pomocy :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
fiorsteinbock Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Wrzucam zdjecia na pierwsza stronke. Bakus juz raz byl pokazywany, podobny do Kątka i tez nie cieszy sie zainteresowaniem... Szczeniaczek z polamana łapka juz dochodzi do siebie i szukamy domku. Quote
kamilawa Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 W takim razie walcie śmiało :lol: Ogłoszenia maluchom w wolnej chwili porobię. ;) Quote
giselle4 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 kamilawa napisał(a):W takim razie walcie śmiało :lol: Ogłoszenia maluchom w wolnej chwili porobię. ;) Dziękuje Edytko dziekuej Kamka czasem wa tpie bo tyle psów ...jak kazda nas czy to ma sens.......?ale wiem ze ma kiedy ida do domu.:oops: fotki ,zabieram pare oczywiscie Quote
fiorsteinbock Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Ma sens, ma...nawet jak jedna bida pojdzie do domu - chociaz tyle mozna zrobic :-( Quote
kamilawa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Zawsze ma sens- ciotki zobaczcie ile psów jest dzięki Wam szczęśliwych. ;) Mimo, że jednego dnia pójdzie jeden do domu, a dwa przyjdą. Zawsze tak będzie, świata i ludzi nie zmienimy, niestety. Ale spójrzcie na uśmiechnięte pyszczusie jak przychodzicie do schronu, jak psy jada do domu... ...wtedy i Wy się uśmiechacie ;) Quote
giselle4 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 ...Tak cicho Edytka czy Ty sie dobrze czujesz?:oops::crazyeye: Jak cos prosze napisz...to wazne wiem ,ze masz Tz i tate i kolezanki ale pamietaj o mnie tez.:-( Quote
kamilawa Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 giselle4 napisał(a):...Tak cicho Edytka czy Ty sie dobrze czujesz?:oops::crazyeye: Jak cos prosze napisz...to wazne wiem ,ze masz Tz i tate i kolezanki ale pamietaj o mnie tez.:-( z tego co wiem, Edi nie miała wczoraj neta, moze nadal ma z tym problemy... Quote
fiorsteinbock Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Kochane jestescie, ze pamietacie o Grubej Edytce :cool3::cool3::cool3: Grazynko, wiesz, ze jakby cos to do Ciebie uderze jak w dym :loveu: Wczoraj mnei odcieli od netu a dzisiaj...zatrucie pokarmowe wypruło moje flaki...doslownie! Jest juz dobrze, funkcjonuje w miare i biore sie do roboty! Psiaki czekaja :loveu::loveu::loveu: Quote
fiorsteinbock Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Cioteczki, strona 1 i 2, kilka nowych zdjec. Grazynko, na watek rudaskow wrzuce zdjecia Polanka i Lisy, tylko znajde, bo gdzies powrzucalam i nie wiem gdzie! Quote
Recommended Posts