Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ogonku, Ty w pierwszej kolejnosci :eviltong: Perelke pod pache i na spacerek a my, starszyzna ciasto pokroimy ;)
Dzisiaj pikniku nie bylo, zdjec Benkowi nie zrobilam - nie krzycz Adus, zapomnialam karty. Poniedzialkiem sie zakradne do chlopaka i wycykam :evil_lol:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ogonku ,mimo ze mało piszemy o nim
jestem w stałym kontakcie z zuzlikowa.....
nic jemu sie nie stanie ...włos z łebka mu sie spadnie....:shake:
[url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13438104#post13438104]Pitek,Celt oraz - Strona 2 - Dogomania Forum[/url]
tutaj prosze luknij ...tylko nie rycz:shake::-(
jutro wstawie jesze pare bidek:cool3:
sorry dzisiaj

Posted

Wczoraj Kamilko bylam u psiakow! porobic zdjecia!!! :mad: karte mi szlag trafil i TZ walczy aby odzyskac foty, jednak chyba porazka bedzie na calej lini i jutro pojade raz jeszcze!

pech mnei przesladuje w sterze fotografii...

a psiaki maja podlaczone juz centralne ogrzewanie na wszystkich halach :razz:

Do adopcji poszedl wczoraj szczeniaczek i Lala ONkowata, labkowaty Marko :loveu:

a teraz wiadomosc taka:

Oddam ślicznego młodego niebieskookiego husky - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Wrocław

nasz Hasior!!! nie wiem co robic!

Posted

[quote name='fiorsteinbock']

a teraz wiadomosc taka:

Oddam ślicznego młodego niebieskookiego husky - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Wrocław

nasz Hasior!!! nie wiem co robic!

Ja kto co? Jak jest sformuowana umowa schroniskowa? Wolno oddać psa osobie trzeciej czy należy zwrócić do schronu? Jesli do schronu to trzeba zadzwonić do tego debila i mu nakazać zwrot albo konsekwencje prawne. Nic dobrego z tego nie wyniknie - odda go pierwszej lepszej osobie. Przerósł go i tyle :cool1:

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Gametko, Hasiora odebral ze schronu jego wlasciciel, przyjechal z ksiazeczka psiaka i zabral.

Jedyne co moge zrobic to chyba pomoc szukac domu, jak myslisz?
Napisalam juz do dziewczyn od adopcji huskich.

Aaaaa, takie buty... A nie, to wyluzuj, niech się sam nagimnastykuje. Mało masz bezdomniaków szukających domków? Możesz facetowi napisać maila na co ma zwrócić uwagę, ale nie angażuj się za mocno - nie warto, jeszcze Cię facet opieprzy :cool1:

Posted

Masz racje.
Bede probowala pomoc, bo Hasior byl naprawde wspanialym psem i szkoda, zeby trafil do pseudo albo w inne tragiczne miejsce...
Chociaz w ogloszeniu jest zaznaczone sprawdzenie potencjalnego domu, jak rowniez mozliwosc dowiezienia w dowolny rejon Polski...troche profesjonalne podejscia - jakby mieli doswiadczenie w wyadoptowaniu psow...

Jest juz na allegro ogloszenie

Posted

Edytko, w razie co, to wiesz, że ja też mogę pomóc. Założenie wątku to nie ciężka sprawa, można go pilotować, a jak są osoby na miejscu- w schronie to wszystko ok.

W razie czego wysyłaj na maila, dzwoń, pisz i co tylko chcesz ;) Grażynce też powoli będzie ciężko pewnie, więc się przypomnę.

A Ty się kochana oszczędzaj. Już niedługo trójeczka w domku będzie, musisz siły nabierać ;)

Posted

Dzieki Kamus!
Grazynce bedzie potrzebne wsparcie, psiakow w schronie pelno - nie wiadomo od ktorego zaczynac :-(

Ja mam pod opieka jeszcze malego kotka od sasiada...nie wiem czy nie zostanie u nas na tymczasie, bo sasiad nie bardzo ma warunki. Zatem bedzie nas szescioro: 2 koty, Nuka i my z dzieckiem! Zapraszam do pomocy :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

kamilawa napisał(a):
W takim razie walcie śmiało :lol:
Ogłoszenia maluchom w wolnej chwili porobię. ;)

Dziękuje Edytko
dziekuej Kamka
czasem wa tpie bo tyle psów
...jak kazda nas
czy to ma sens.......?ale wiem ze ma kiedy ida do domu.:oops:
fotki ,zabieram pare oczywiscie

Posted

Zawsze ma sens- ciotki zobaczcie ile psów jest dzięki Wam szczęśliwych. ;) Mimo, że jednego dnia pójdzie jeden do domu, a dwa przyjdą. Zawsze tak będzie, świata i ludzi nie zmienimy, niestety. Ale spójrzcie na uśmiechnięte pyszczusie jak przychodzicie do schronu, jak psy jada do domu...
...wtedy i Wy się uśmiechacie ;)

Posted

giselle4 napisał(a):
...Tak cicho
Edytka czy Ty sie dobrze czujesz?:oops::crazyeye:
Jak cos
prosze napisz...to wazne
wiem ,ze masz Tz i tate i kolezanki
ale pamietaj o mnie tez.:-(

z tego co wiem, Edi nie miała wczoraj neta, moze nadal ma z tym problemy...

Posted

Kochane jestescie, ze pamietacie o Grubej Edytce :cool3::cool3::cool3:
Grazynko, wiesz, ze jakby cos to do Ciebie uderze jak w dym :loveu:
Wczoraj mnei odcieli od netu a dzisiaj...zatrucie pokarmowe wypruło moje flaki...doslownie! Jest juz dobrze, funkcjonuje w miare i biore sie do roboty!

Psiaki czekaja :loveu::loveu::loveu: