Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
No to byśmy mieli prawie wszystkie teksty. Nie wiem jak z rotkiem, czy Grazynka wysyłała do Fundacji. Zdjecia też przydałyby sie lepsze, bo tak cyknełam, że psa nie widac :/

Jeszcze nam został Jakub, Mila i Ziomek. Co do rottka to faktycznie mało go widać, trzeba mu zrobic nowe foty.. innym tez przydalyby sie takie bez krat. Wybierasz sie do schronu na dniach?

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Mila i Ziomek już maja tekst. Do schronu jade popoludniu i co uda mi sie zrobic to wkleje, w azylu jest tez piekna DONka w osobnym kojcu, mysle, żeby i jej porobic ogloszenia.
Dzisiaj mialam glownie zajac sie twoja Zuzia :)

DON - Buffo

Edited by fiorsteinbock
Posted

i jeszcze tekst dla Jakubka:

[FONT=&quot]Jakub- kandydat na Twojego psiego przyjaciela:[/FONT]
[FONT=&quot]*Wiek- ok. 2 lat[/FONT]
[FONT=&quot]* wysoki[/FONT]
[FONT=&quot]* szczupłej postury[/FONT]
[FONT=&quot]* odziany w czarny płaszcz z delikatnym krawatkiem[/FONT]
[FONT=&quot]* uszka klapnięte[/FONT]
[FONT=&quot]Idealny jako kompan wycieczek pieszych, słuchacz przysięgły, pocieszyciel i obrońca domu. Kubuś aktualnie przebywa w schronisku dla bezdomnych zwierząt w Dzierżoniowie, gdzie dzielnie czeka przy schroniskowej kracie na nowego Pana. Jest zaszczepiony i posiada książeczkę zdrowia. Nie pozwól mu długo czekać, jego miejsce jest przy boku ukochanych właścicieli, a nie w schroniskowym boksie. Daj mu szanse, zaadoptuj![/FONT]
[FONT=&quot]Kontakt w sprawie adopcji:[/FONT]
[FONT=&quot]Grażyna: 664-315-852[/FONT][FONT=&quot]
Tel. do schroniska: 74 831-18-00[/FONT]
[FONT=&quot]e-mail: giselle4@autograf.pl[/FONT]

Posted

Dzięki Basiu, musimy sie za niego wziac - moze kogos oczaruje.

Tak mysle nad scenerią kolejnych zdjec. Basiu, ty w slomkowym kapeluszu, na kocu z psami, w tle kosze piknikowe :)
Moze by liczba adopcji wzrosla :)

Posted (edited)

Adusia, na pierwszej stronie sa zdjecia Zuzi, Jakuba i Prince. Zuzia jest bardzo spokojna, uległa, cierpliwa.
Jakub był zainteresowany wszystkim poza mna i aparatem. Jest bardzo chudy, nie miał do tej pory łatwego życia - podobnie jak Zuzia.
Natomiast Prince..cudo nie pies. Zero agresji, liczyla sie tylko Basia, Basia i Basia! Tak sympatyczny psiak, że aż się chce wtulić w te rude futro i nie puszczać.
Znacie ciotki z huskiego forum? Musimy go tam podesłac, qrde kiedys mialam kontakt do dziewczyny, ktora zajmowała się szukaniem domów i gdzieś zgubiłam dane :/

Edited by fiorsteinbock