Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[b]Coś ta wystawa strasznie droga!!! Jak się nie mylę to jest krajówka... teraz za międzynarodową w Pradze płaciłam 40 Euro!!! Czy oni aby nie przesdzają z tymi opłatami!!!

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przegieli i to bardzo ! ale oni chyba podnieśli tak ceny jak polacy masowo do nich jexdzic zaczeli hihi....w Polsce międzynarodówki dla zagranicznych w ojro sa tansze :( więc postanowiłam ze do Koszyc nie pojade a) bo sedziuje tam Matyas b) ze wzgledu na cenę ;p

Posted

Też miałam ochotę na tą wystawę, bo chcemy skończyć championa na Słowacji, ale nie dam im 40 Euro za krajówkę!!! Może uda się w Trencinie, to nie będę musiała juz głosić psa więcej na Słowację. Na szczęście za klubówke i specjalistyczną w Trencinie tyle nie wołają, bo na ulotce jest po 25 Euro na każdą.

Posted

Ale oni tak często się cenią, w styczniu za międzynarodówkę w Trencinie (opłata na wystawie) wołali 70 Euro!!! Mają straszną rozbieżność w cenach. A może specjalnie tak robią żeby pozbyć się konkurencji...??? Bo Czesi praktykują inne sposoby, żeby nikt im w drogę nie wchodził... :evil:

Posted

[quote name='Gosik71']Ale oni tak często się cenią, w styczniu za międzynarodówkę w Trencinie (opłata na wystawie) wołali 70 Euro!!! Mają straszną rozbieżność w cenach. A może specjalnie tak robią żeby pozbyć się konkurencji...??? Bo Czesi praktykują inne sposoby, żeby nikt im w drogę nie wchodził... :evil:
Jakie? Zdradź tę tajemnice, bo w niedalekiej przyszłości mam zamiar rozpocząć Championat Czech.
Pzdr.

Posted

Byłam w tym roku na 4 czeskich wystawach - wniosek... na układy i znajomości nie ma rady. Przynajmniej w naszej rasie wygrywa tylko jedna osoba. Bynajmniej nie z Polski :wink:

Posted

[quote name='Gosik71']Byłam w tym roku na 4 czeskich wystawach - wniosek... na układy i znajomości nie ma rady. Przynajmniej w naszej rasie wygrywa tylko jedna osoba. Bynajmniej nie z Polski :wink:

- a to jest FAKT :-? :(

Faktycznie cena masakryczna :o

Sluchajcie swego czasu wynalazłam wystawe w Dolnym Kubinie czy moze wiecie cos na ten temat ?? - nie moge nigdzie juz tego znależc :( - wystawe tą wypatrzyłam na stronie SK - z linku ze strony z oddzialu ZK w Przemyslu - obecnie zmieniła sie szata graficzna strony i chyba webmaster również :roll: - wiem,ze opiekunem strony była nasza KIKA :D ,ale teraz nie wiem CO I JAK ????? :roll:
Bardzo prosze o info jak tylko cos wiecie - to tak z nawiazaniem do Kosic - bo tez sie wybierałam ,ale ta cena - kurcze nooo :-?

Posted

golden_owner napisał(a):
Czy moglby mi ktos zorientowany podac sedziow VIII skupiny :D albo napisac kto sedziuje goldeny? Bardzo ladnie prosze 8)

Dla 8 grupy wyznaczeni są sędziowie:
- Stefan JANEGA/SK,
- Katarina Prelcova/SK.
Na ulotce nie ma jeszcze podziału na rasy, tylko na grupy.

Słuchajcie, nie wiem, jakim cudem (może moje maile doszły?) otrzymałam ulotkę nt. wystawy w Kosicach. Dane na kopercie się zgadzają, a więc skąd oni wiedzieli, że ja potrzebuję tych info?
Pzdr.

Posted

DGM czytaja ;)

tak czytam i czytam i zaczelam sie zastanawiac nad ta wystawa. Wtedy moj psiak bylby w mlodziezy... hodowcy grzywaczow cenia sobie dedziego, ktory ma byc na tej wystawie... ale ta cena... :roll:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Fakt, cena jest niesamowita. Chyba rzeczywiście ma służyć "odstraszeniu przeciwnika"... . Ale ja jadę. I kilka osób, no. Savannah też.
pzdr.

no pewnie że jade :wink: ja nie zawiode :D podoba mi sie że pan Matyas sędziuje, zwłaszcza dlatego ze u niego skończyłam w Zabrzu Ch.Mł :D i bardzo mu sie podobał Wizard więc.....ekhmm.... :D
Pzdr
Villarica Siberians

• 3 weeks later...
Posted

I Grupa:

Jan Sudimak SK
Tibor Havelka SK

Nie mam pojecia kim sa ci panowie poza tym ze Slowakami 8)
wystawa dosc droga, to fakt.. mam jeszcze kilka dni,musze przemyslec wszystkie za i przeciw ;)

Posted

Noelani napisał(a):
I Grupa:

Jan Sudimak SK
Tibor Havelka SK

Nie mam pojecia kim sa ci panowie poza tym ze Slowakami 8)

Pan Havelka sędziował w tym roku w Łodzi , beaucerony, briardy, corgi. :wink:

Posted

:D :D Oooo dzięki :) To chyba się wybierzemy :)

Cena troche jest odstraszająca ale co tam:) Raz można sie wybrać:)

Podajcie mi tylko adres strony www zebym wydrukowała zgłoszenie i powiedzcie jak mam zapłacić? Przelewem? Na wystawie? Jeszcze nigdy nie byliśmy za granica na wystawie :oops:

Posted

Hmm z tego co pamiętam to ichniejsza strona nie działa :-? Mam ulotkę o wystawie Koszyce ale w domu, więc podam Ci szczegóły dziś wieczorkiem albo jutro rano.
Możesz też zobaczyć na www.skj.sk. tam są podane wystawy słowackie i przy każdej podany adres, mail itp :wink:

Posted

[quote name='staff-ka'][quote name='Gosik71']Byłam w tym roku na 4 czeskich wystawach - wniosek... na układy i znajomości nie ma rady. Przynajmniej w naszej rasie wygrywa tylko jedna osoba. Bynajmniej nie z Polski :wink:

- a to jest FAKT :-? :(

Faktycznie cena masakryczna :o

Sluchajcie swego czasu wynalazłam wystawe w Dolnym Kubinie czy moze wiecie cos na ten temat ?? - nie moge nigdzie juz tego znależc :( - wystawe tą wypatrzyłam na stronie SK - z linku ze strony z oddzialu ZK w Przemyslu - obecnie zmieniła sie szata graficzna strony i chyba webmaster również :roll: - wiem,ze opiekunem strony była nasza KIKA :D ,ale teraz nie wiem CO I JAK ????? :roll:
Bardzo prosze o info jak tylko cos wiecie - to tak z nawiazaniem do Kosic - bo tez sie wybierałam ,ale ta cena - kurcze nooo :-?

Kika się stroną nie opiekuje, bo jej była za malo profesjonalna - ta jest lepsza - wyleczono mnie :evil: :evilbat:
W Dolnym Kubinie jest wystawa w sierpniu

CELOŠTÁTNA VÝSTAVA PSOV, CAC KOŠICE 17.07.2005
SPZ Okr. org., Pri Miklušovej väznici 8, 040 01 Košice, Tel: 055/ 622 22 12, e-mail: spzke-mesto@stonline.sk
1.uzáv. prihl. - 16.05.2005, II. uzáv. prihl. - 20.06.2005

OBLASTNÁ VÝSTAVA PSOV VŠETKÝCH PLEMIEN DOLNÝ KUBÍN 14.08.2005
OkO SPZ Orava, Ťatliakova 2051/8, 026 01 Dolný Kubín, Tel: 043/5864815

Tam trzeba dzwonić, albo popytam zaprzyjaźnioną Czeszkę pewnie bedzie wiedzieć .Nawet w katalogu z Nitry nie ma innych informacji.