Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

orsini napisał(a):
a ta cala polska to KTO? bo jakos nie zauwazylam:((tylko Wy:(((((

My jedziemy do Kosic
A do Banskiej to nie wiem, ale kupę osób mi mówiło, że tam jedzie, ale jak się nie przyznają publicznie to trudno, ja za nich mówić nie będę :evilbat:

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jostra napisał(a):
I skupina :P
Jan Sudimak SK
Tibor Havelka SK

Dzięki. Ten drugi sędzia będzie nas sedziował w Łodzi. Jeśli moja suczka by się mu spodobała i on zostałby przydzielony na corgi, to warto byłoby spróbować. :D

Posted

annaszustakiewicz napisał(a):
jestem zainteresowana tym busikiem z warszawy, jechałabym ze sredniej wielkości psem-poskowcem bawarskim.

Ania, nie ma sprawy. Miejsce jest zarezerwowane dla Ciebie. W busie będę ja (+ 3-4 baski w klateczce w bagazniku), 1xSH (bierzemy go z Poznania lub koleżanka przyjedzie do W-wy; rzecz do obgadania), no i Ty + 1xposokowiec. Mieścimy się swobodnie. Może jeszcze ktoś z małym psiakiem bedzie chciał jechać? Dla jakiegoś malucha miejsce jeszcze się znajdzie.
Pzdr.

Posted

Elitesse napisał(a):
hmm ten matyas na sznaucery w obsadzie wcale mi sie nie podoba :-?

czy ktos sie może orientuje ile PKO zdziera za przelew zagraniczny ??

Jeżeli chodzi o PeKaO SA - ok. 40-45 zł.
Pzdr.

Posted

upss Asiaczku ale gafa :oops: przepraszam :( ale ja sie w basenjikach słabo orientuję...

no trudno będe szukała kogoś innego...

Orsini ide właśnie na poczte wysłać zgłoszenią ! meilowałam do organizatorów - jakby co można płacić na wystawie i jest tyle samo jak za drugi termin :)

Posted

Elitesse a karta nie mozna placic???
bo i owszem mozna placic na wystawie a juz i tak jest drugi termin,ale...wtedy nie wpisuja imienia psa w katalogu!!!!ja tak w Nitrze w zeszlym roku mialam:(((((tylko rodzicow i wlasciciela, a ja bym chciala z imieniem psa...ale na przelew mi szkoda kasy wiec moze karta mozna?

Posted

hmm ja za Bratysławe płaciłam na wystawie i miałam normalnie imiona wpisane ...

na formularzu zgłoszeń nie ma miejsca na podanie nr karty wiec pewno nie, w ulotce podaja tylko numer konta i adres

Posted

niom wszystkie sznauceraki sa na jednym ringu więc sie nie pgubimy :) ja tez nie wiem kto to jest ten sedza ale zapytam sie mojej czeskiej hodowczyni - moze ona zna, bo moja jedna suczka to knedel jest :)

Posted

Elitesse napisał(a):
upss Asiaczku ale gafa :oops: przepraszam :( ale ja sie w basenjikach słabo orientuję...

no trudno będe szukała kogoś innego...

Orsini ide właśnie na poczte wysłać zgłoszenią ! meilowałam do organizatorów - jakby co można płacić na wystawie i jest tyle samo jak za drugi termin :)

O co chodzi z tą gafą? Nie rozumiem. :-?
Pzdr.

Posted

Mi na ich strone mimo wielu prob w kilku dniach nie udalo sie wejsc ani razu. Jesli cena 40 euro to jest drogo. Ja placilam za Banska 25 euro, a za klubowke kingow policzyli mi jak za Słowakow czyli 400 Ks, czyli taniej niz u nas.