Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w zeszłym roku w Bratysławie moja suczka dostała u niego res.CAC i res.CACIB wiec sie zastanawiam czy tam jechac ? ale nie wiem co jej dał w opisie bo tak niewyraźnie jest napisane hihi

czy oni go musza na każda wystawe wpychać ? nie dośc że u nas jest na prawie kazdej to jeszcze tam...ehhh

Posted

niewazne:))ja jestem ruchoma i sie moge przemiescic do innego miasta:))
z olsztyna jestem na koncu swiata-snieg jeszcze mamy, lody na jeziorach:))fajnie jest:))))

Posted

uhh to do Wrocławia ci pewno za daleko :(( bo dla 2 osób juzbym cos znalazła ale ja bym tam chciała bez noclegu jechac czyli prosto z autka na wystawe bo odemnie to jakies 6-7 godz jazdy

Posted

jezeli jestes pewna na 100 % że jedziemy to kierowce mam załatwionego tylko byś sie musiała cos do benzynki dorzucic - do Bratysławy nam koszty wyszły jakieś 350 zł więc tu chyba było by podobnie, ja bym jechała z 2 sredniakami które siedziałyby sobie w bagarzniku (palio weekend fiat) wiec całe tylne siedzenie miałabys dla siebie :)) wyjazd chyba ok 23 by był to akurat na rano bysmy zajechali czy Ci to pasuje ?

Posted

To jedziemy ??? ja zaraz musze sie zbierac bo jade do Zwiazku na dyzur sekcji sznauceraków :) będe po 21, na szczególy mamy cały kwiecien do obgadania bedziesz w łodzi na wystawie ??