Asiaczek Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 kasia_frodo napisał(a):wiem, że pewnie już wszyscy zapomnieli o tej wystawie, ale gdyby jakaś dobra dusza chciała zajrzeć jeszcze raz do katalogu i napisać mi stawkę chartów afgańskich to byłabym niezmiernie wdzięczna..... :modla: :modla: :modla: Ja nie zapomniałam, jak sobie przeczytasz kilka postów wczesniej, to dowiesz się dlaczego!:)) AFGANSKY CHRT sędzia: Miroslav GUNIS/SK PSY kl. mł ANUBIS ANDRE KASKARAK SHAHRA kl. o VICOMT ZE ZLICINSKYCH LUK SUKI kl. mł. ANNE-MARIE KASKARAK SHAHRA Wyników, niestety, nie znam. Pzdr. Quote
kasia_frodo Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 przeczytałam parę postów wcześniej... wow! WIELKIE GRATULACJE Asiaczku! za stawke bardzo dziękuje - wynikow przy takiej ogromnej stawce nie potrzebuję znać........ a teraz moge sama siebie :boom: za to, że nie zdecydowałam się pojechać.... tym bardziej że jechalibysmy do klasy championów :wallbash: Quote
Asiaczek Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Trudno, ale w przyszłym roku ja pewnie też wybiorę się do Kosic, bo trzeba powoli kończyć Championat Słowacji. :lol: Na pewno się zgadamy i spotkamy. Pzdr. Quote
Recommended Posts