Matagi Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 [quote name='Asiaczek'][quote name='Matagi']GRATULACJE,GRATULACJE!!!!! :P :P :P :P :P :P :P A akity jakieś tam były.... :wink: :wink: :wink: jak tak,to bardzo proszę :D Tak, akity były. Ale było ich tak dużo, że nie wiem, czy dam radę przepisac stawkę. :wink: Było ich od nr 431 do nr 431 :D No, dobra. Jak już tak prosisz, to podam: SUKI kl. o CUOKO Z HRADU PARIC (Słowacja). Sędzia: Jaroslav MATYAS/SK Pzdr. Asiaczku!!! :P :P Dzięki wielkie :lol: Makity teraz takie jakieś...łysowate :wink: dlatego ich było aż tak dużo :wink: :lol: Oddżwięczę się za to fotkami basków w Augustowie :lol: ich tam multum będzie tyż! :wink: :P :P Quote
Asiaczek Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 [quote name='Matagi'][quote name='Asiaczek'][quote name='Matagi']GRATULACJE,GRATULACJE!!!!! :P :P :P :P :P :P :P A akity jakieś tam były.... :wink: :wink: :wink: jak tak,to bardzo proszę :D Tak, akity były. Ale było ich tak dużo, że nie wiem, czy dam radę przepisac stawkę. :wink: Było ich od nr 431 do nr 431 :D No, dobra. Jak już tak prosisz, to podam: SUKI kl. o CUOKO Z HRADU PARIC (Słowacja). Sędzia: Jaroslav MATYAS/SK Pzdr. Asiaczku!!! :P :P Dzięki wielkie :lol: Makity teraz takie jakieś...łysowate :wink: dlatego ich było aż tak dużo :wink: :lol: Oddżwięczę się za to fotkami basków w Augustowie :lol: ich tam multum będzie tyż! :wink: :P :P Jeżeli będziesz mogła, to baaaardzo proszę o zdjątka Hipki. Prezentować ją będzie Kadziumia, chyba, że coś Jej wypadnie. W tym tygodniu będę dzwoniła do niej i wszystko jeszcze raz ustalę. Dam znać. Pzdr. Quote
Matagi Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 [quote name='Asiaczek'][quote name='Matagi'][quote name='Asiaczek'][quote name='Matagi']GRATULACJE,GRATULACJE!!!!! :P :P :P :P :P :P :P A akity jakieś tam były.... :wink: :wink: :wink: jak tak,to bardzo proszę :D Tak, akity były. Ale było ich tak dużo, że nie wiem, czy dam radę przepisac stawkę. :wink: Było ich od nr 431 do nr 431 :D No, dobra. Jak już tak prosisz, to podam: SUKI kl. o CUOKO Z HRADU PARIC (Słowacja). Sędzia: Jaroslav MATYAS/SK Pzdr. Asiaczku!!! :P :P Dzięki wielkie :lol: Makity teraz takie jakieś...łysowate :wink: dlatego ich było aż tak dużo :wink: :lol: Oddżwięczę się za to fotkami basków w Augustowie :lol: ich tam multum będzie tyż! :wink: :P :P Jeżeli będziesz mogła, to baaaardzo proszę o zdjątka Hipki. Prezentować ją będzie Kadziumia, chyba, że coś Jej wypadnie. W tym tygodniu będę dzwoniła do niej i wszystko jeszcze raz ustalę. Dam znać. Pzdr. Jasne,że będę mogła :lol: A Kasia ma zarezerwowane miejsce obok mnie,więc nie przegapię na bank! :D Quote
Kika Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Asiaczek napisał(a):Kika napisał(a):Gratulacje dla wszystkich!!!!!!! Fajnie,że polskie psiaki odnosza sukcesy!!!!!!!! Znajdzie się jaka dobra dusza i nakrapiane wypisze? No, dobra. Mogę być tą dobrą duszą i wpiszę stawkę nakrapianych: sędzia: Csaba BORSFAI/Węgry PSY kl. o PANTERA UNICA STAR AT SEA kl. ch HOLLYWOOD'S DREAM RAUL SUKI kl. mł. VENISE VENUS DU DOMAINE BELLE ROSE kl. o BARCALDIN CIERNA PERLA kl. ch LAWENDA LORIS USMIECH DALMACJI kl. w EJMY SKRVRNITY DIAMANT Pzdr. Oj fajny sędzia - z CACIB-em od niego z Wegier wróciłyśmy- można było jechać :( Dzięki! Quote
Yoshko Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Asiaczek , dzieki wielkie za stawke jamników . Takze przyłaczam się do gratulacji dla Ciebie i Twoich piesków. Quote
Asiaczek Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Kika napisał(a):Asiaczek napisał(a):Kika napisał(a):Gratulacje dla wszystkich!!!!!!! Fajnie,że polskie psiaki odnosza sukcesy!!!!!!!! Znajdzie się jaka dobra dusza i nakrapiane wypisze? No, dobra. Mogę być tą dobrą duszą i wpiszę stawkę nakrapianych: sędzia: Csaba BORSFAI/Węgry PSY kl. o PANTERA UNICA STAR AT SEA kl. ch HOLLYWOOD'S DREAM RAUL SUKI kl. mł. VENISE VENUS DU DOMAINE BELLE ROSE kl. o BARCALDIN CIERNA PERLA kl. ch LAWENDA LORIS USMIECH DALMACJI kl. w EJMY SKRVRNITY DIAMANT Pzdr. Oj fajny sędzia - z CACIB-em od niego z Wegier wróciłyśmy- można było jechać :( Dzięki! Oj, no to czemu nie pojechałaś? Miałam wolne miejsca w busie, z którego koniec końców musiałam zrezygnować. Szkoda. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Ślicznie proszę o seterki ;) Irsky cerveny seter/Irish red setter sędzia: Jozef JURSA/SK PSY kl. mł MARCUS MESKOV DVOR kl. p GIGGLY BOY JAY SLOVAK BASE LORD MESKOV DVOR kl. o BASKY MORAVKOVA DOLINA EDY SPOD ZOBORA JESPER MESKOV DVOR SATLAS MAN OVERBOARD kl. u AGBAR RED SETTER kl. ch DION SPOD ZOBORA SUKI kl. mł MEGGY MESKOV DVOR kl. p THJIS MAGIG MOMENT Z ARISLANDU (chyba powinno byc: THIS...) kl. o MUIRTHEMNE WISDOM OF EMER kl. ch CORA DIANIN DVOR GARDEN STAR'S CHARNING EYES WAKACYJNA MILOSC Z ARISLANDU Pzdr. Quote
velvia Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 WIELKIE GRATULACJE ASIACZEK!!! Bardzo proszę o stawkę pudli Średnich apricot/srebrne. Czy w ogóle takie były? :modla: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Wielkie dzięki. Tak powinno być THIS MAGIC MOMENT z Arislandu ;) Nasza Wakacyjna Miłość - CAC, NSwR. Spotkałyście się z Anią? ;) Quote
Jagoodka Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Velvia pudelkos srednich srebrnych i apricot nie bylo. Asiaczek co prawda pochwalila sie juz za nas, bo nie mialam wczesniej dostepu do internetu :-) (Dzieki Asiaczek) Taresik debiutujac na zagranicznym ringu CAC i BOB :-)) Jutro Postaram sie podeslac jakies fotki. Quote
Asiaczek Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Wielkie dzięki. Tak powinno być THIS MAGIC MOMENT z Arislandu ;) Nasza Wakacyjna Miłość - CAC, NSwR. Spotkałyście się z Anią? ;) Nie, nie spotkałam się z Anią. Co prawda jakaś młoda pani i seterek przyciągnęły mój wzrok (czasowo - okolice BIS-a). Oni siedzieli w cieniu, niedaleko zaprzyjaźnionych kaukazów. Ale nie wiem, czy to była Ania. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Jagoodka napisał(a):Velvia pudelkos srednich srebrnych i apricot nie bylo. Asiaczek co prawda pochwalila sie juz za nas, bo nie mialam wczesniej dostepu do internetu :-) (Dzieki Asiaczek) Taresik debiutujac na zagranicznym ringu CAC i BOB :-)) Jutro Postaram sie podeslac jakies fotki. Jagoodka - zgodnie z obietnicą zdjęcia będą, ale trochę później. Pzdr. Quote
velvia Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Dzięki Jagoodka. A już myślałam ,ze mojego "dzieciaka"pokażą. Mieszka w Kosicach. :hand: Quote
Jagoodka Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Wklejam zdjecia WSS z Koszyc. Dopiero teraz je wrzucilam na serwer i od razu przesylam na liste :-) AXA z Mladeho Boru - suka, kl.posrednia - zdyskwalifikowana za bojaźliwość (w ogóle nie dała do siebie podejść :-( [ Dodano: 2005-07-24, 01:30 ] BIANKA od Ferianci - Suka, kl. championów V1, CAC [ Dodano: 2005-07-24, 01:41 ] TRIVET z Demanovskiej - pies, kl. otwarta- V1, CAC [ Dodano: 2005-07-24, 02:04 ] TARES z Dębowej Równiny - pies, kl. championów - V1, CAC i BOB Quote
Jagoodka Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Beagielka ktora jest na zdjeciach z Tareskiem to oczywiscie Eliza Psi Eden - V1, CAC Quote
Asiaczek Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Patrzę na te ostatnie zdjęcia i widzę jakieś znajome buzie. Te znajome buzie - jeszcze coś dostaniecie, może nawet w tym tygodniu. Powinnam się sprężyć. Pzdr. Quote
Jagoodka Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Asiaczek oczywiscie bedziemy cierpliwie czekac :-)) Quote
agabass Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 Asiaczkowe fotki Wypuść mnie proszę :D Chyba mało ma miejsca koleś :wink: Quote
Asiaczek Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 [quote name='Jagoodka']Asiaczek oczywiscie bedziemy cierpliwie czekac :-)) Jagoodka - no i doczekałyście się!!! Dzięki uprzejmości Agabass, która poświęciła swój czas na wstawienie zdjęć, macie "pamiątkowe zdjęcia z Kosic". Wstaw tylko nazwy Waszych psiaków, bo ja gdzieś zapodziałam katalog z Kosic. :oops: Agabass - dzięki, bardzo duuuuże dzięki!!! Pzdr. Quote
kasia_frodo Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 wiem, że pewnie już wszyscy zapomnieli o tej wystawie, ale gdyby jakaś dobra dusza chciała zajrzeć jeszcze raz do katalogu i napisać mi stawkę chartów afgańskich to byłabym niezmiernie wdzięczna..... :modla: :modla: :modla: Quote
Recommended Posts