Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek'][quote name='Matagi']GRATULACJE,GRATULACJE!!!!! :P :P :P :P :P :P :P
A akity jakieś tam były.... :wink: :wink: :wink: jak tak,to bardzo proszę :D
Tak, akity były. Ale było ich tak dużo, że nie wiem, czy dam radę przepisac stawkę. :wink: Było ich od nr 431 do nr 431 :D No, dobra. Jak już tak prosisz, to podam:
SUKI
kl. o
CUOKO Z HRADU PARIC (Słowacja).
Sędzia: Jaroslav MATYAS/SK
Pzdr.

Asiaczku!!! :P :P Dzięki wielkie :lol: Makity teraz takie jakieś...łysowate :wink: dlatego ich było aż tak dużo :wink: :lol:
Oddżwięczę się za to fotkami basków w Augustowie :lol: ich tam multum będzie tyż! :wink: :P :P

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Matagi'][quote name='Asiaczek'][quote name='Matagi']GRATULACJE,GRATULACJE!!!!! :P :P :P :P :P :P :P
Tak, akity były. Ale było ich tak dużo, że nie wiem, czy dam radę przepisac stawkę. :wink: Było ich od nr 431 do nr 431 :D No, dobra. Jak już tak prosisz, to podam:
SUKI
kl. o
Pzdr.

Asiaczku!!! :P :P Dzięki wielkie :lol: Makity teraz takie jakieś...łysowate :wink: dlatego ich było aż tak dużo :wink: :lol:
Oddżwięczę się za to fotkami basków w Augustowie :lol: ich tam multum będzie tyż! :wink: :P :P
Jeżeli będziesz mogła, to baaaardzo proszę o zdjątka Hipki. Prezentować ją będzie Kadziumia, chyba, że coś Jej wypadnie. W tym tygodniu będę dzwoniła do niej i wszystko jeszcze raz ustalę. Dam znać.
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek'][quote name='Matagi'][quote name='Asiaczek'][quote name='Matagi']GRATULACJE,GRATULACJE!!!!! :P :P :P :P :P :P :P
SUKI
kl. o
Pzdr.

Jeżeli będziesz mogła, to baaaardzo proszę o zdjątka Hipki. Prezentować ją będzie Kadziumia, chyba, że coś Jej wypadnie. W tym tygodniu będę dzwoniła do niej i wszystko jeszcze raz ustalę. Dam znać.
Pzdr.

Jasne,że będę mogła :lol: A Kasia ma zarezerwowane miejsce obok mnie,więc nie przegapię na bank! :D

Posted

Asiaczek napisał(a):
Kika napisał(a):
Gratulacje dla wszystkich!!!!!!! Fajnie,że polskie psiaki odnosza sukcesy!!!!!!!!

Znajdzie się jaka dobra dusza i nakrapiane wypisze?

No, dobra. Mogę być tą dobrą duszą i wpiszę stawkę nakrapianych:
sędzia: Csaba BORSFAI/Węgry
PSY
kl. o
PANTERA UNICA STAR AT SEA
kl. ch
HOLLYWOOD'S DREAM RAUL

SUKI
kl. mł.
VENISE VENUS DU DOMAINE BELLE ROSE
kl. o
BARCALDIN CIERNA PERLA
kl. ch
LAWENDA LORIS USMIECH DALMACJI
kl. w
EJMY SKRVRNITY DIAMANT
Pzdr.

Oj fajny sędzia - z CACIB-em od niego z Wegier wróciłyśmy- można było jechać :(

Dzięki!

Posted

Kika napisał(a):
Asiaczek napisał(a):
Kika napisał(a):
Gratulacje dla wszystkich!!!!!!! Fajnie,że polskie psiaki odnosza sukcesy!!!!!!!!

Znajdzie się jaka dobra dusza i nakrapiane wypisze?

No, dobra. Mogę być tą dobrą duszą i wpiszę stawkę nakrapianych:
sędzia: Csaba BORSFAI/Węgry
PSY
kl. o
PANTERA UNICA STAR AT SEA
kl. ch
HOLLYWOOD'S DREAM RAUL

SUKI
kl. mł.
VENISE VENUS DU DOMAINE BELLE ROSE
kl. o
BARCALDIN CIERNA PERLA
kl. ch
LAWENDA LORIS USMIECH DALMACJI
kl. w
EJMY SKRVRNITY DIAMANT
Pzdr.

Oj fajny sędzia - z CACIB-em od niego z Wegier wróciłyśmy- można było jechać :(

Dzięki!

Oj, no to czemu nie pojechałaś? Miałam wolne miejsca w busie, z którego koniec końców musiałam zrezygnować. Szkoda.
Pzdr.

Posted

gwiezdny-wyslannik napisał(a):
Ślicznie proszę o seterki ;)

Irsky cerveny seter/Irish red setter
sędzia: Jozef JURSA/SK

PSY
kl. mł
MARCUS MESKOV DVOR
kl. p
GIGGLY BOY JAY SLOVAK BASE
LORD MESKOV DVOR
kl. o
BASKY MORAVKOVA DOLINA
EDY SPOD ZOBORA
JESPER MESKOV DVOR
SATLAS MAN OVERBOARD
kl. u
AGBAR RED SETTER
kl. ch
DION SPOD ZOBORA

SUKI
kl. mł
MEGGY MESKOV DVOR
kl. p
THJIS MAGIG MOMENT Z ARISLANDU (chyba powinno byc: THIS...)
kl. o
MUIRTHEMNE WISDOM OF EMER
kl. ch
CORA DIANIN DVOR
GARDEN STAR'S CHARNING EYES
WAKACYJNA MILOSC Z ARISLANDU
Pzdr.

Posted

Velvia pudelkos srednich srebrnych i apricot nie bylo.
Asiaczek co prawda pochwalila sie juz za nas, bo nie mialam wczesniej dostepu do internetu :-) (Dzieki Asiaczek)
Taresik debiutujac na zagranicznym ringu CAC i BOB :-))
Jutro Postaram sie podeslac jakies fotki.

Posted

gwiezdny-wyslannik napisał(a):
Wielkie dzięki. Tak powinno być THIS MAGIC MOMENT z Arislandu ;) Nasza Wakacyjna Miłość - CAC, NSwR. Spotkałyście się z Anią? ;)

Nie, nie spotkałam się z Anią. Co prawda jakaś młoda pani i seterek przyciągnęły mój wzrok (czasowo - okolice BIS-a). Oni siedzieli w cieniu, niedaleko zaprzyjaźnionych kaukazów. Ale nie wiem, czy to była Ania.
Pzdr.

Posted

Jagoodka napisał(a):
Velvia pudelkos srednich srebrnych i apricot nie bylo.
Asiaczek co prawda pochwalila sie juz za nas, bo nie mialam wczesniej dostepu do internetu :-) (Dzieki Asiaczek)
Taresik debiutujac na zagranicznym ringu CAC i BOB :-))
Jutro Postaram sie podeslac jakies fotki.

Jagoodka - zgodnie z obietnicą zdjęcia będą, ale trochę później.
Pzdr.

Posted

Wklejam zdjecia WSS z Koszyc. Dopiero teraz je wrzucilam na serwer i od razu przesylam na liste :-)

AXA z Mladeho Boru - suka, kl.posrednia - zdyskwalifikowana za bojaźliwość (w ogóle nie dała do siebie podejść :-(

[ Dodano: 2005-07-24, 01:30 ]
BIANKA od Ferianci - Suka, kl. championów V1, CAC

[ Dodano: 2005-07-24, 01:41 ]
TRIVET z Demanovskiej - pies, kl. otwarta- V1, CAC

[ Dodano: 2005-07-24, 02:04 ]
TARES z Dębowej Równiny - pies, kl. championów - V1, CAC i BOB

Posted

[quote name='Jagoodka']Asiaczek oczywiscie bedziemy cierpliwie czekac :-))
Jagoodka - no i doczekałyście się!!! Dzięki uprzejmości Agabass, która poświęciła swój czas na wstawienie zdjęć, macie "pamiątkowe zdjęcia z Kosic". Wstaw tylko nazwy Waszych psiaków, bo ja gdzieś zapodziałam katalog z Kosic. :oops:
Agabass - dzięki, bardzo duuuuże dzięki!!!
Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

wiem, że pewnie już wszyscy zapomnieli o tej wystawie, ale gdyby jakaś dobra dusza chciała zajrzeć jeszcze raz do katalogu i napisać mi stawkę chartów afgańskich to byłabym niezmiernie wdzięczna..... :modla: :modla: :modla: