basia Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 A ja ślicznie się uśmiecham :D o stawke husky :D Asiaczek GRATULACJE :wink: Quote
arima Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 [quote name='Asiaczek'] Jeżeli chodzi o mnie, wracałam z Kosic w lekkim szoku. Oto wyniki moich basków: Abotere's ADUNBI - CAC, BOB, BOG! (od dzisiaj będę na niego mówiła "Boguś"!!!) FARIQUE - FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - CAC HERE AND THERE Asiaczek - CAJC, FELMERIA - FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - CAC. Sędzia nie przyznawał tytułów NSwR/NPwR - Jaroslav MATYAS/Słowacja. Para hodowlana - III miejsce Grupa hodowlana - I miejsce No i co? Prawda, że mogę być w szoku?! Wszystkie otrzymane nagrody (karma, puszki, batony mięsne, puchary) z ledwością zmieściły nam się do samochodu. Ale jakoś, z pomocą kolan, upchalismy to wszystko. No przecież, żal zostawić, prawda? Pzdr. Wow :D Wielkie gratulacje!!!!!!!!!! Pewnie,że żal zostawiać,na plecach a bym wszystko wzieła :D Quote
Matagi Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 GRATULACJE,GRATULACJE!!!!! :P :P :P :P :P :P :P A akity jakieś tam były.... :wink: :wink: :wink: jak tak,to bardzo proszę :D Quote
donya Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Asiaczek !!! Oczywiście my też gratulujemy. :P :P :P :P :P :P Trzymanie kciuków nie poszło na marne :wink: Quote
Karka Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Asiaczekdla Ciebie i wszystkich Zwycięzców Wielkie Gratulacje :D I jak zawsze nieśmiało poproszę o stawkę Levicków :wink: napewno było mało Quote
króliczek Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Wow ASIACZKU-super,nie próżnujesz.Tak trzymać .I do Estonii :D Quote
Asiaczek Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 [quote name='PSYLLA']warg2003warg To jak już bedziesz w tych Kosicach, to ja się ładnie uśmiecham :D o wyniki posokowców bawarskich (jak oczywiście uda Ci się gdzieś spisać) Jeżeli posokowce bawarskie to: Bavorsky farbiar/ Bayerischer Gebirgsschweisshund, to już podaje stawkę. Ale wyników, sorki, nie znam. Sędzia: Jan URBAN/SK PSY kl. mł AXEL Z BUKOVECKEJ CHATY ZAK JASENOVSKE VODOSPADY kl. o AMIR - KRIGOV BORO CIBRINY CONO HRONSECKY HAJ CYRO SPOD OBLIKA FARO DRAVECKA DOLINA kl. u ALAN ZO ZLATEJ BANE AMOR STARA DOLINA BANDY KROMPACHY PLEJSY DYN DEMIJANKA SUKI kl. mł. AJDA ZBOJNICKA STUDNA ASTRA ZBOJNICKA STUDNA EJMI SPOD OBLIKA kl. o DORY SPOD OBLIKA Wszystkie psy ze Słowacji. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Elitesse napisał(a):trzymam kciuki za wszystkich wystawcow !! za ciebie Orsini wredoto tez :) :bigok: :bigok: :bigok: i ładnie sie uśmiecham o stawke sznaucerów srednich po wystawie :) Bradac Stredny korenie a sol, sedzia Jaroslav ZEMBJKA/SK PSY kl. p EPSON OD KOBYLIHO POTOKA suki kl. ch FIONA PUNTA ARENAS (polska suka, Domagalski Waldemar + Dolores) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Yoshko napisał(a):A ja bardzo proszę o stawkę jamników krótkowłosych standardowych (napewno dużo ich nie będzie), i nazwisko sedziego . Jazvecik hladkosrsty standard/ kurzhaar dachshund normal sędzia: Miroslav STANOVSKY/SK PSY kl. m. MAUR Z PISARSKIEJ WSI (polski, Aleksandra Dembiniok) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 [quote name='króliczek']Wow ASIACZKU-super,nie próżnujesz.Tak trzymać .I do Estonii :D Dzięki. Podaję Ci stawkę, żebyś wiedziała, co straciłaś:)) PSY kl. mł. ARMANDO LU-LU-BEI SUKI kl. p ANTARES LAZENSKA HVEZDA Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 [quote name='Karka']Asiaczekdla Ciebie i wszystkich Zwycięzców Wielkie Gratulacje :D I jak zawsze nieśmiało poproszę o stawkę Levicków :wink: napewno było mało Levicek/ petit chien lion sędzia: Eva Schvarczova/SK PSY kl. ch BOREUA BLEYS E'NOBILI L.FRAGOPOLE (czarne umaszczenie, tyle zapamiętałam). Pzdr. Quote
króliczek Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Dzięki ASIACZKU,żebyś wiedziała ,że żałuję .Ale to już normal ,że tam gdzie nas nie ma -puchy :wink: Quote
Karka Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Dziękuję Asiaczku :buzi: doskonale znam tego psa :) Quote
Asiaczek Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 [quote name='donya']Asiaczek !!! Oczywiście my też gratulujemy. :P :P :P :P :P :P Trzymanie kciuków nie poszło na marne :wink: Jasne, super, dzięki!!! Skrzyżowane i zaprzyjaźnione palce zawsze pomagają, to jasne. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 [quote name='Matagi']GRATULACJE,GRATULACJE!!!!! :P :P :P :P :P :P :P A akity jakieś tam były.... :wink: :wink: :wink: jak tak,to bardzo proszę :D Tak, akity były. Ale było ich tak dużo, że nie wiem, czy dam radę przepisac stawkę. :wink: Było ich od nr 431 do nr 431 :D No, dobra. Jak już tak prosisz, to podam: SUKI kl. o CUOKO Z HRADU PARIC (Słowacja). Sędzia: Jaroslav MATYAS/SK Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 basia napisał(a):A ja ślicznie się uśmiecham :D o stawke husky :D Asiaczek GRATULACJE :wink: SH, sedzia: Jaroslav MATYAS/SK PSY kl. p ARKTOGEA BLACK WIZARD kl. o AKHILESH ANOOP OF SNOWDOG FARM kl. w CASSY BLUIEGRASS SUKI kl. mł. WINALMIK'S BABY REVOLUTION OF M.R. kl. p PIEKNA ESKIMOSKI DOMEK VINYAMAR'S DREAMER LADY kl. o AIR WALKER'S AFTERRNOO DEW NAOMI PRINCESS KSIAZETA POLNOCY Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 [quote name='arima'][quote name='Asiaczek'] Jeżeli chodzi o mnie, wracałam z Kosic w lekkim szoku. Oto wyniki moich basków: Abotere's ADUNBI - CAC, BOB, BOG! (od dzisiaj będę na niego mówiła "Boguś"!!!) FARIQUE - FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - CAC HERE AND THERE Asiaczek - CAJC, FELMERIA - FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - CAC. Sędzia nie przyznawał tytułów NSwR/NPwR - Jaroslav MATYAS/Słowacja. Para hodowlana - III miejsce Grupa hodowlana - I miejsce No i co? Prawda, że mogę być w szoku?! Wszystkie otrzymane nagrody (karma, puszki, batony mięsne, puchary) z ledwością zmieściły nam się do samochodu. Ale jakoś, z pomocą kolan, upchalismy to wszystko. No przecież, żal zostawić, prawda? Pzdr. Wow :D Wielkie gratulacje!!!!!!!!!! Pewnie,że żal zostawiać,na plecach a bym wszystko wzieła :D Nawet jeżeli nie chcesz, to i tak uszczęśliwię Cię stawką leosiów z Kosic: Sędzia: Gabriela Ridarcikova/SK: PSY kl. mł. LEVET Z TOPOLIHO DVORA kl. p CEDIK Z LEONKOVHO RAJA LOWE VON BLUMENGARTED BOURNEY SUKI kl. o BADMIRA Z LEONKOVHO RAJA KESSY Z TOPOLIHO DVORA kl. ch AIWA Z LEONKOVHO RAJA Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 [quote name='Atik']Asiaczek, gratulacje wielkie ! Ja cichutko proszę o stawke bokserów, żólte i pręgowane ;) Nemecky boxer pasikavy/deutsche boxer gestromt sędzia: Imrich SOPKO/SK PSY kl. sz AARON MOMA-BOX kl. mł. ARTHUR Z VRANOVSKA KENDO KARMAPA kl. o LUCAS REGAT FENDER EDDA SUKI kl. mł. KAISY KARMAPA kl. p JENNAN VON ZIELBOX kl. o CAMILLA FENDER EDDA FANNY IMER-BOX Nemecky boxer zlaty/deutsche boxer gelb sędzia: Imrich SOPKO/SK PSY kl. mł. ATTIS FOFRTUNA VIVA DANTHE CAPA NEGRA GREGORY Z LUTILY JORDAN KARMAPA JOSS LUKA KARMAPA kl. o FRODO KARMAPA SUKI kl. mł. KORIN KARMAPA kl. o JAKUZA Z RINGU Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 [quote name='Zeliika']Asiaczek ogromne gartulacje! Dzięki. Podaję Ci stawkę RR: sędzia: Tibor HAVELKA/SK PSY kl. p CSONKAVARI REGENS DARAN kl. o AJANI AIBO BAJIMBA RANUA CZARDASZ Z WERWA KENNY NUMA II LEORIDGE MUSAFAH kl. ch EBRO PREGOWCE Z JASIENIA SUKI kl. mł. CONNIE Z TIKOVICKEHO VRSKU kl. p ABIGAIL PERLA AFRIKY BOSWELLI BEA SOLIPSE CSONKAVARI REGENS BARBARA kl. o BEKY WADARU'S KID Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 [quote name='staff-ka']GRATULACJE dla Wszystkich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :drinking: :drinking: A myśmy skończyli ze STAFFIKIEM - CHAMPIONAT SŁOWACJI :D :D A mlodzutka ASTka rozpoczeła (jej debiut w kl.posredniej) :D :D Duże gratki!!! A dlaczego nie spotkałyśmy się?! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 [quote name='agabass']:thumbs: :B-fly: :laola: :beerchug: :multi: Asiaczku Dzięki, dzięki, dzięki! Boguś pokazał, co potrafi, co? Taki z niego utajniony Boguś! Pzdr. Quote
PSYLLA Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Asiaczek napisał(a):Jeżeli posokowce bawarskie to: Bavorsky farbiar/ Bayerischer Gebirgsschweisshund, to już podaje stawkę Tak, Bavorsky farbiar/ Bayerischer Gebirgsschweisshund - to posokowiec bawarski. Bardzo dziękuje za stawkę :) No i oczywiście OGROMNE gratulacje dla Twoich ślicznych basków :D Quote
Asiaczek Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 oki napisał(a):a czy były jakieś podhalany?? Nie wymagaj za dużo! Słowacja i podhalany? To jest niemożliwe. A tak na serio - nie było ani jednego. pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Kika napisał(a):Gratulacje dla wszystkich!!!!!!! Fajnie,że polskie psiaki odnosza sukcesy!!!!!!!! Znajdzie się jaka dobra dusza i nakrapiane wypisze? No, dobra. Mogę być tą dobrą duszą i wpiszę stawkę nakrapianych: sędzia: Csaba BORSFAI/Węgry PSY kl. o PANTERA UNICA STAR AT SEA kl. ch HOLLYWOOD'S DREAM RAUL SUKI kl. mł. VENISE VENUS DU DOMAINE BELLE ROSE kl. o BARCALDIN CIERNA PERLA kl. ch LAWENDA LORIS USMIECH DALMACJI kl. w EJMY SKRVRNITY DIAMANT Pzdr. Quote
Recommended Posts