Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elitesse napisał(a):
jest to wystawa krajowa z CAC, terminy przyjmowania zgłoszeń:
1 - 16.05.2005, 2 - 20.06.2005, kosztuje ok 30 Euro

a wiadomo cos na temat obsady sędziowskiej?

Posted

bardzo dziękuję za informacje i czekam na wiecej, bo wszystko zależy od sędziego. ja niestety nie mogę Cię zabrać, jadę z warszawy z kierowcą i pewnie jeszcze jedną osobą z psem (jeśli bedę jechać).

Posted

Witam
Jostra- ja tez jestem z Rzeszowa. Zastanawiam sie nad wystawieniem w Koszycach Kropki, czyli jamniczki szorstkowłosej króliczej. Jest malutka, mieści się na kolanach. :lol: Dotąd jeździłam do Koszyc w Nowofundlandami, ale Erka juz skończyła Championat słowacki w Nitrze, pare tygodni temu. Czy ew. miałabyś jakieś 1 wolne miejsce do Koszyc ...? Może uda mi się namówić na tę wystawę któreś "dziecko" Ery, lecz zapytam najpierw Ciebie....
Ps- Kto tam sędziuje niufy, a kto jamniki...?

Posted

Moje 4 baski jadą w bagażniku w klateczce. Koleżanka z SH zajmie całą kanapę. Zostaje jeszcze jedna kanapa, bo ja mogę jechać z przodu koło kierowcy. Tak więc miejsca są, a ile osób i psów tam się zmieści - zależy to od Was.
Cena jest 1 zł/km.
Pzdr.

Posted

[quote name='Zabajka']Witam
Jostra- ja tez jestem z Rzeszowa. Zastanawiam sie nad wystawieniem w Koszycach Kropki, czyli jamniczki szorstkowłosej króliczej. Jest malutka, mieści się na kolanach. :lol: Dotąd jeździłam do Koszyc w Nowofundlandami, ale Erka juz skończyła Championat słowacki w Nitrze, pare tygodni temu. Czy ew. miałabyś jakieś 1 wolne miejsce do Koszyc ...? Może uda mi się namówić na tę wystawę któreś "dziecko" Ery, lecz zapytam najpierw Ciebie....
Ps- Kto tam sędziuje niufy, a kto jamniki...?

Póki co mam brykę dwuosobową (+paka), więc mogę conajwyżej zabrać komuś graty albo psa w klatce, miejsca dla ludziów niestety niet :(

I termin: 16.05 - 40 EURO
II termin: 20.06 - 45 EURO

www.spzke-mesto.sk

Podani są sędziowie dla poszczególnych grup, dla ras na razie nie ma :(

Którą grupę podać?

Posted

II - Imrich Sopko SK
Jarek Matyas SK :evilbat: (orsini czy wg Ciebie on będzie na sznaucerach?)
Jozef Mravik SK

VI - Jozef Zumar SK
Jan Urban SK
Tibor Havelka SK

sędziują Słowacy i jeden Węgier