Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE="3"]Ze schroniska przyniósł sobie imię Blade, przechrzciliśmy go na Black, a mówimy do niego Czarnuchu :)
Ot taki sobie zwykły kanapowiec i okropna przylepa - najwspanialszy pies na świecie ;)
Będzie nam miło jeżeli czasami do nas zajrzycie.
Na początek kilka fotek

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękny czarnych , w sam raz dla mojej Lalki ;)

tylko proszę , zapoznaj się z regulaminem forum i zmień wielkość fotek , maksymalna dopuszczalna wielkość , to 640 x 640 pix

Posted

Chwalić to trzeba , że wzięliście astka ze schronu i się nie baliście tak jak 3/4 społeczeństwa, że zje Wam pół domu i dziecko :shake::shake::shake:

Jest przepiękny i będziemy zaglądać bardzo często :loveu:

Posted

a wiesz może w jakim wieku jest Twój czarnuszek ?
moja też jest przygarnięta ;) ma 6 lat , to jest moje najukochańsze zwierzątko ... zawsze wszystkim powtarzam , ze czarne bullowate są najwspanialsze ;)

Posted

Czarny w sierpinu skończy cztery lata. To pies ideał :loveu: Nasz poprzedni ast był z nami prawie 11 lat. Dom był bardzo pusty od kiedy go zabrakło. Wytrzymaliśmy bez zapachu wybieganych psich łapek tylko 2 lata :D

Posted

Jego się nie da utopic. To jest kaczka w ciele astka :lol: Dzisiaj przez 2 godziny gada z wody wyciągnąc nie mogłam. Komary mi doopsko w krzaczorach schlastały przez niego :diabloti:

Posted

hajaa napisał(a):
Jego się nie da utopic. To jest kaczka w ciele astka :lol: Dzisiaj przez 2 godziny gada z wody wyciągnąc nie mogłam. Komary mi doopsko w krzaczorach schlastały przez niego :diabloti:

:roflt: :roflt:

• 2 weeks later...