Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 859
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak , tak byłam , a nawet u trzech na raz...
Jeden stwierdził , ze widocznie tak ma być , ale dwóch innych stwierdziło ,ze to uczulenie od karmy i w przyszłym tygodniu przywiozą mu karmę dla alergików... :lol:

Posted

Moje hawanczyki i cotony nie mają alergii na karme, ale różnie to bywa.Mojej koleżanki West ma alergie,ale jemu sie robiły straszne rany na skórze,gdy zmieniła karme na Eaggle Pack i to jest ok, a tu Borys po tej karmie ma alergie:shake::pNo ale każdy psiak reaguje inaczej.Mam nadzieje ze po zmianie karmy będzie ok:loveu: Głaskance dla Borysia:loveu:

Sabinko,co u twoich ślicznotek??:loveu:

http://img96.imageshack.us/img96/6844/img2807tn9.jpg" class="ipsImage" alt="">oto maluszki hawanczyki,mają 4 tyg,i sa słodziutkie

Posted

Wreszcie weekend , teraz mam mało czasu.. Cały czas szkoła i dużo do nauki... U Boryska wszytsko OK , alergia powoli znika i nowe włosy odrastają juz normalnie ;)
Dziś Borysek miał zabieg wczepienia chipa.. Tak że teraz sie już napewno nie zgubi :lol:Szczykawka wielka , ale chyba go nie bolało , bo tylko raz pisknął ,a potem normalnie biegał i w ogóle :lol:
Szykuje zgłoszenie do Poznania na wystwę , tylko nie wiem do jakiej grupy : Młodzież , czy Pośrednia??
Jeśli nie uda nam sie dokończyc Championatu w Wrocławiu to w Poznaniu powinien startowac w Młodzieży , ale jeśli zakończy go we Wrocławiu , to lepiej do Pośredniej.. Ale w Poznaniu jesli w Młodzieży będą startowac młode pieski , to Borys w wieku 13 mies. będzie lepiej zbudowany od pieska 9-10 mies. i ma większe szanse na wygraną...
Więc do jakiej klasy lepiej??:razz:

Posted

Jesteśmy - tylko tak cichutko siedzimy:cool3:

Bursztynki żeby zdjęcia Ci się wyświetlały dawaj rozdzielczość w szerszym boku nie większą niż 500 pikseli...

Posted

Ale w Poznaniu jesli w Młodzieży będą startowac młode pieski , to Borys w wieku 13 mies. będzie lepiej zbudowany od pieska 9-10 mies. i ma większe szanse na wygraną...

Więc do jakiej klasy lepiej??:razz:[/quote]
Obawiam się, że nie masz wyboru, w klasie pośredniej mogą wystąpić pieski, które mają ukończone 15 m-cy
pozdr

Posted

Dziękuje za poprawkę ;)Myślałam , ze posrednia jest od 12 mies. ,ale sie myliłam ...
Czy na wystawę moge fryzure utrwalić mu lakierem ?Bo rozmawiałam z jego fryzjerką i chiałyśmy zrobic mu taką jakby " firanke" nad oczami...Ale nie wiem jak nam to wyjdzie :evil_lol:

Posted

Raczej fryzurka powinna byc naturalna!

W sobote jedziemy z Badim do łodzi na wystawe,mam nadzieje że pogoda dopisze:loveu:

Gdzie sie podziała Sabinka, właścicielka ślicznych hawaneczek Halo!!!:razz:

Posted

Musze się pochwali :cool3:,wróciliśmy z Łodzi ,sędziowała A.Kostalova bardzo dokładnie oceniała psy ,była zachwycona Badykiem ocena doskonała,złoto, Zw.Mł,Najlepszy Młodzieżowy Pies w Rasie ,Chyba z dziesiec razy powtórzyła ze jest piękny opisała go tak: Doskonały w typie pies,Doskonały w ruchu, doskonała szata,doskonała budowa ,cudo!A Bady ku mojemu zdumieniu na ringu zachował się pięknie ,Jestem z Niego Bardzo dumna!!!:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='bursztynki']Musze się pochwali :cool3:,wróciliśmy z Łodzi ,sędziowała A.Kostalova bardzo dokładnie oceniała psy ,była zachwycona Badykiem ocena doskonała,złoto, Zw.Mł,Najlepszy Młodzieżowy Pies w Rasie ,Chyba z dziesiec razy powtórzyła ze jest piękny opisała go tak: Doskonały w typie pies,Doskonały w ruchu, doskonała szata,doskonała budowa ,cudo!A Bady ku mojemu zdumieniu na ringu zachował się pięknie ,Jestem z Niego Bardzo dumna!!!:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:

Bursztynki - Ooogrooomne gratulacje!!!:multi::multi::multi:

Natalko - chyba rośnie Ci konkurencja:diabloti:, trzymamy kciuki za championat Boryska we Wrocławiu:lol::lol:

Posted

:smilecol:Ja również gratuluję!:loveu::laola:
:razz:A z tak pięknym konkurentem miło będzie powalczyć , a nawet przegrana nie będzie poraszką ;)
A Wrocław już wielkimi krokami sie zbliża... A później Poznań , chyba nawet w Poznaniu zmierzymy się z Badym ? :evil_lol:

Posted

Oj w Poznaniu będzie spora konkurencja:loveu:Fajnie będzie spotkać tyle hawańczyków:evil_lol:Ciesze sie na spotkanie z hawanczykami z mojej hodowli i ich właścicielami.Fajnie jest konkurować z pięknymi psami, i masz racje nawet przegrana będzie słodka.

Posted

bursztynki napisał(a):
Oj w Poznaniu będzie spora konkurencja:loveu:Fajnie będzie spotkać tyle hawańczyków:evil_lol:Ciesze sie na spotkanie z hawanczykami z mojej hodowli i ich właścicielami.Fajnie jest konkurować z pięknymi psami, i masz racje nawet przegrana będzie słodka.

Ja jeszcze nie wiem jak to jest walczyć z konkurencją ;)POnieważ zawsze jak wystwiam Borysa to jest jedynym hawańczykiem...Może we Wrocławiu pojawi się jakaś konkurencja..CZy ktoś z Boryskowego rodzenstwa wybiera się do Poznania?

Posted

natalia&borys napisał(a):
Ja jeszcze nie wiem jak to jest walczyć z konkurencją ;)POnieważ zawsze jak wystwiam Borysa to jest jedynym hawańczykiem...Może we Wrocławiu pojawi się jakaś konkurencja..CZy ktoś z Boryskowego rodzenstwa wybiera się do Poznania?

Natalko - pewnie już wiesz, w klasie młodzieży będziesz sama, ale będziesz miała okazję /trzymam za to kciuki/ powalczyć o BOB, bo hawańczyków we Wrocławiu będzie 5.
Zerknij też proszę Cię na młodzieżową suczkę - cotoniczkę z mojej hodowli /ten sam ring/. Zarówno ona jak i jej pani /chyba w Twoim wieku/ "wystawiają się" po raz pierwszy. A może uda Ci się zrobić fotki:diabloti:
pozdr

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...