Kamii Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Fredi, alez przystojniacha z ciebie. :loveu: :loveu: Obserwuje, podnosze, trzymam kciuki za domek i "ludzia" na wlasnosc. ;) Quote
werbena520 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Oj,że też nie mam trzeciej ręki:placz:.... Quote
Samara Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 U Fredzia ostatnio się trochę "ruszyło" :) na dniach ma przyjechać jakiś pan myśliwy, obejrzeć Fredka żeby zobaczyć czy będzie mu pasował jako towarzysz polowań :) myślę, że to by była dla niego super opcja - miałby szanse się wylatać na dużych przestrzeniach - a to jest coś co Fredek wręcz uwielbia. Jeśli jednak to nie wypali to druga w kolejce jest pani z Zakopanego :) być może Fredzio zostanie góralem ;) to wszystko jeszcze nic pewnego, ale już widać jakieś światełko w tunelu - jest szansa, że wreszcie jest życie się ustabilizuje w domku stałym :) O wszystkim będę informować na bieżąco :) Quote
Karolina. Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Trzymamy kciuki żeby Fredzio znalazł domek :kciuki: Quote
kamilawa Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Najmocniej jak umiem trzymam kciuki! :bigok: Quote
Karolina. Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Hop hop! Jak tam Fredzio? Ma już nowy domek? :loveu: Quote
Samara Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Karolina&Lucky napisał(a):Hop hop! Jak tam Fredzio? Ma już nowy domek? :loveu: Wszystko wskazuje na to, że tak :) Dziś "przekazaliśmy" Fredka nowym właścicielom - i pojechał do Zakopanego :) nie mam jeszcze żadnych informacji jak tam pierwsze chwile w nowym domu, ale jak tylko będę coś wiedzieć to na pewno napiszę. W każdym razie wszystko wygląda optymistycznie - cieszymy się wszyscy, że mały znalazł swój domek. Z drugiej strony trudno nam było się z nim rozstać, bo Fredzio to naprawdę nieprzeciętnym psiak. Skradł serca nam wszystkim :) I nie mam wątpliwości, że skradnie je również nowym właścicielom :) Quote
Karolina. Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Super wiadomość! :multi: W takim razie czekamy na dalsze informacje! :loveu: Quote
teresz10 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Czy macie nr chip tego psa? Wiecie...ten pies mógł być skradziony, a potem źle traktowany i porzucony. Znam taką historię - właściciele znakują psy w celu identyfikacji - może właściciel szuka... Quote
kamilawa Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Super zakończenie! Ja jak zwykle- czekam na fotki :cool3: Tytuł zmieńcie! :eviltong: Quote
Izabela124. Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Ale fajne wieści!:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts