Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

VII Kurs Tropowców i Dzikarzy dla Ogarów i Gończych Polskich 16 maja 2005 (poniedziałek)
- 20 maja 2005 (piątek)
ZO PZŁ w Słupsku uprzejmie zaprasza na VII Kurs Tropowców i Dzikarzy dla Ogarów i Gończych Polskich,który odbędzie się w dniach 16-20 maja 2005 w Ośrodku Szkolenia Psów Myśliwskich w Przechlewku.Opłaty za kurs w wys. 120zł od psa wpłacać należy na konto ZO PZŁ w Słupsku nr 56 1240 3770 1111 0000 4068 2943 w terminie do dnia 10 maja 2005.Do tego terminu prosimy nadesłać zgłoszenia na adres: ZO PZŁ Słupsk ul. Podgórna 1 76-200 Słupsk lub na email: zo.slupsl@pzlow.pl.Informacji udziela ZO PZŁ Słupsk tel.(O59) 8423032 oraz Waldemar Feculak (059)8321064.Organizator zapewnia noclegi i wyżywienie na koszt uczestników.
Po kursie w dniu 21 maja br. przeprowadzony zostanie III Krajowy Konkurs Pracy Dzikarzy i III Konkurs Pracy Tropowców dla Ogarów i Gończych Polskich. Wpisowe od psa wynosi 60zł za konkurs.

--------------------------------------------------------------------------------

III Krajowy Konkurs Pracy Dzikarzy oraz III Krajowy Konkurs Pracy Tropowców dla ogarów i gończych polskich 21 maja 2005 (sobota)
Impreza odbywa się na terenie Ośrodka Szkolenia Psów Myśliwskich w Przechlewku

--------------------------------------------------------------------------------

• 1 month later...
Guest Kamcia_14
Posted

Haniu na co one tak patrzą :D umieram z ciekawości :wink:

Posted

O :roll: kurcze co za zdjęcie!!
:klacz: BRAWO!! Tylko pozazdrościć talentu :evilbat:
Teraz mam problem czy ładniejsza jest żabcia...czy ogarki :-? ......
Eeee tam - napewno ogarki :lol:

Pozdr., Magda i Kumpel

Guest Kamcia_14
Posted

ale dziczysko :o

a własnie dostałam wiesci ze Borusek (BOROWY Herbu Weszynos) zdobył dyplom tropowców. Jak bardzo sie cieszę

GRATULACJE DLA JEGO WŁASCICIELA :laola:

Posted

Psiara napisał(a):
ale dziczysko :o

a własnie dostałam wiesci ze Borusek (BOROWY Herbu Weszynos) zdobył dyplom tropowców. Jak bardzo sie cieszę

GRATULACJE DLA JEGO WŁASCICIELA :laola:

Miałam przyjemność gratulowac i poznać Borusa , jest pieknym opanowanym psiakiem doskonały tempermanet Brawo :lol:

Guest Kamcia_14
Posted

Dzięki za wieści o Borusku, wprawdzie Piotrek jego obecny właściciel często daje znać ale z innych ust pochwały jeszcze milej widziane. :D

Borowy długo u nas mieszkał 9 miesięcy. Nie bardzo chciałam go sprzedać właściwie tylko prawdziwemu pasjonatowi. U nas nie miałby takiego urozmaiconego życia, prawdę powiedziawszy to nam bardzo daleko do Przechlewka i innych imprez oprócz Krosna :D

Mamy malutką córeczkę i nasz świat teraz się obok niej obraca

no i wokół nowych maluchów

Posted

[quote name='Psiara']... prawdę powiedziawszy to nam bardzo daleko do Przechlewka i innych imprez oprócz Krosna :D

Mamy malutką córeczkę i nasz świat teraz się obok niej obraca

no i wokół nowych maluchów

Psiara :P - no to macie bardzo, bardzo dużo! :lol: , a oprócz tego kontakt z naturą na codzień, a nie od święta. Tylko pozazdrościć! A psiaczki są śliczne i urocze :D Pokaż też Smugę bo dawno jej nie widziałam!
bardzo serdecznie Cię pozdrawiam :hand:

Guest Kamcia_14
Posted

Smuga ma teraz baaardzo dużo roboty nie w głowie jej pozowanie do zdjęć :lol: ale dała sie przekonać hi hi

Posted

Super! :P , pięknie razem wyglądają, a jaka dumna i zadowolona mamusia! :lol: Jak im fajnie na tej trawce i w słoneczku!
Psiara, napisz coś więcej o Smudze i maluchach. Ostatnio koncentrowałam się głównie na Bajanie z powodu jego choroby, ale już "oprzytomniałam" :wink: i ciekawa jestem jak sobie radzicie.To taki duży miot, Smuga bardzo zmęczona?nadal je karmi? maluchy bardzo dają "w kość?" :wink: Macie już zamówienia?Pewnie ciężko będzie Ci się z nimi rozstać :wink: ...
całuski z Warszawy dla Twojej córeczki :buzi:

• 2 months later...
Posted

Jedna rzecz mnie dręczy muszę zadać to pytanie,czy na jednym ze zdjęć jest pies z Ogarusów? prosiłabym o odpowieć bo jest on strasznie podobny to mojej suni no ale jej tam napewno nie było

Żaneta i dwa ogarki Jaga i Burzan

Posted

Żaneta napisał(a):
Jedna rzecz mnie dręczy muszę zadać to pytanie,czy na jednym ze zdjęć jest pies z Ogarusów? prosiłabym o odpowieć bo jest on strasznie podobny to mojej suni no ale jej tam napewno nie było

Żaneta i dwa ogarki Jaga i Burzan

Przykro mi Żentko na tych zdjeciach nie było żadnego psa z ogarusów . tam był min Puzon ju z znasz, Minor z Południowej Kniej, Rożek Ndburzańskie Granie i Poświata Stary Sad oraz jedna Sunia na zdeciu z Puzonem Ksara z Krainy Daniela