tupadlo Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 W jednym ze schronisk na śląsku jest dalmatynczyk. Pani ze schroniska mowi, ze był wyadoptowany ale wrocil niby z etykietką ze trzeba na niego uwazac bo agresywny (skubnał czlowieka ktory niosł piwo), ale sama sie na takie zachowanie nie skarży. Podobno pies przed adopcja byl odebrany rodzinie patologicznej wiec istnieje pewne prawdopodobienstwo ze ma uraz do alkoholu i pijacych go ludzi. Pies jest w kojcu z kilkunastoma innymi psami. Zdjecia wkleje ciut pozniej Wszelkie inne informacje na PW p.s. Jestem od bokserów i zdjecia i informacje wzielam ze tak powiem okazyjnie liczac ze moze jakas bardziej "wlasciwa" fundacja moze rzuci oczkiem w jego strone Quote
Daga&Maks Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 dałam go tu http://www.dogomania.pl/forum/f227/dalmatynczyki-w-potrzebie-75016/ może ktoś od dalmatyńczyków zajrzy Quote
bea_m Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 To ja poproszę na pw wszelkie możliwe info o tym psiaku. Jak nam sie jakiś dt zwolni to postaramy się pomóc. Quote
kate11 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 mamy dla niego DT, tylko za kilka dni, Bea_m jest niedostepna przez kilka dni - urlop. Takze proszę o jakieś namiary, do kogo dzwonić itp na pw. dzięki. Quote
Recommended Posts