Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pegaza napisał(a):
Piszecie o jedzeniu i mi sie teraz cos przypomnialo cora prosila o kolacje pol godziny temu:roll:
a ja tez jej nie jadlam wiec mykam pa:)

To smacznego :)

Posted

hej hej
pieke oponki bo mamy takiego smaka , ale tylko mnie się musi chcieć je upiec. Pomocnicy sa i owszem ale pieczenie to moja działk. zapraszam , jeszcze cieplutkie

Posted

dysia-u napisał(a):
hej hej
pieke oponki bo mamy takiego smaka , ale tylko mnie się musi chcieć je upiec. Pomocnicy sa i owszem ale pieczenie to moja działk. zapraszam , jeszcze cieplutkie

To ja chyba wpadne ;)

Posted

Na oponki do Uli też chętnie wpadnę:) mniam mniam, możemy Nati zabrać się razem będzie nam raźniej w podróży:).
My byłyśmy teraz na spacerku, Yoko wyjątkowo sie śnieg podoba, szaleje jak wariatka a potem przymusowe rozmrażanie kulek śnieźnych w wannie:)

Posted

Witam wszystkich:)
Mam nadziejęĆ, ze was Ula nie zasypało w nocy, u nas jest nieprzyjemny wiatr i troszkę sypie, zobaczymy co będzie dalej.
A teraz foteczki z przed chwili oczywiście na biureczku przy pani:):)
wyczesałam ja rano, zrobiłam pięknego kucorka a ona myk i wytarzała sie na dywanie a potem wróciła do mnie potargana jak przed czesaniem:)

Posted

http://i47.tinypic.com/1zdt4ia.jpg

ja tam nic potarganego nie widze hihi nie widze bo i błysk z jej włosków bije. No jak mozna mieć tak cudnie srebrny kolor?!
Od rana pada marznący deszcz , szklanka jak na lodowisku. Na własnym podwórku o mało orła nie wywinęłam
Zapraszam na drożdżówke z brzoskwiniami, ale szybko sie musisz pozbierać bo sępy już krążą

Posted

dysia-u napisał(a):
http://i47.tinypic.com/1zdt4ia.jpg

ja tam nic potarganego nie widze hihi nie widze bo i błysk z jej włosków bije. No jak mozna mieć tak cudnie srebrny kolor?!
Od rana pada marznący deszcz , szklanka jak na lodowisku. Na własnym podwórku o mało orła nie wywinęłam
Zapraszam na drożdżówke z brzoskwiniami, ale szybko sie musisz pozbierać bo sępy już krążą

Witam wszystkich:) co do orła to ja wczoraj wywinełam:D a Yoko wcale na potargana nie wyglada:) taki leniuszek z niej chyba:) wyleguje sie:D

Posted

U nas też ślisko, też miałam kilka sytuacji dziś, że prawie walnęłam barana na śnieg, ale jakoś z tego wyszłam obronną ręką ;)

Yokuli pasuje ta gumeczka zielona :p