Pegaza Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Piszecie o jedzeniu i mi sie teraz cos przypomnialo cora prosila o kolacje pol godziny temu:roll: a ja tez jej nie jadlam wiec mykam pa:) Quote
Nati28 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Pegaza napisał(a):Piszecie o jedzeniu i mi sie teraz cos przypomnialo cora prosila o kolacje pol godziny temu:roll: a ja tez jej nie jadlam wiec mykam pa:) To smacznego :) Quote
Pegaza Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 A dziekuje juz zjadlam i znow tutaj wpadlam..hihi Quote
dysia-u Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 hej hej pieke oponki bo mamy takiego smaka , ale tylko mnie się musi chcieć je upiec. Pomocnicy sa i owszem ale pieczenie to moja działk. zapraszam , jeszcze cieplutkie Quote
Nati28 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 dysia-u napisał(a):hej hej pieke oponki bo mamy takiego smaka , ale tylko mnie się musi chcieć je upiec. Pomocnicy sa i owszem ale pieczenie to moja działk. zapraszam , jeszcze cieplutkie To ja chyba wpadne ;) Quote
Pegaza Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 No ja chetnie takiego oponka bym zjadla bo dawno ich nie jadlam..;) Quote
Yoko2009 Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Na oponki do Uli też chętnie wpadnę:) mniam mniam, możemy Nati zabrać się razem będzie nam raźniej w podróży:). My byłyśmy teraz na spacerku, Yoko wyjątkowo sie śnieg podoba, szaleje jak wariatka a potem przymusowe rozmrażanie kulek śnieźnych w wannie:) Quote
dysia-u Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Mejsi też wróciła cała bałwaniasta hihi śnieżek to ona lubi oj lubi po oponkach został tylko zapach buuuu kiedy chate dowietrze to nie wiem Quote
Yoko2009 Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Spóźniłam się na oponki buuuuuuuuuuuu Quote
dysia-u Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 upieke znowu , nie martw się dam wcześniej znać żebyś zdążyła dojechać Quote
pycia Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Cześć wieczorkiem,Czelsunia też śnieg uwielbia ^^ Quote
dysia-u Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 wróciłyśmy ze spacerku i mamy stres bo niebo wygląda bardzo grożnie , a w tv zapowiadaja na noc śnieżyce buuu Quote
Yoko2009 Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Witam wszystkich:) Mam nadziejęĆ, ze was Ula nie zasypało w nocy, u nas jest nieprzyjemny wiatr i troszkę sypie, zobaczymy co będzie dalej. A teraz foteczki z przed chwili oczywiście na biureczku przy pani:):) wyczesałam ja rano, zrobiłam pięknego kucorka a ona myk i wytarzała sie na dywanie a potem wróciła do mnie potargana jak przed czesaniem:) Quote
dysia-u Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 http://i47.tinypic.com/1zdt4ia.jpg ja tam nic potarganego nie widze hihi nie widze bo i błysk z jej włosków bije. No jak mozna mieć tak cudnie srebrny kolor?! Od rana pada marznący deszcz , szklanka jak na lodowisku. Na własnym podwórku o mało orła nie wywinęłam Zapraszam na drożdżówke z brzoskwiniami, ale szybko sie musisz pozbierać bo sępy już krążą Quote
chrupcia Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 dysia-u napisał(a):http://i47.tinypic.com/1zdt4ia.jpg ja tam nic potarganego nie widze hihi nie widze bo i błysk z jej włosków bije. No jak mozna mieć tak cudnie srebrny kolor?! Od rana pada marznący deszcz , szklanka jak na lodowisku. Na własnym podwórku o mało orła nie wywinęłam Zapraszam na drożdżówke z brzoskwiniami, ale szybko sie musisz pozbierać bo sępy już krążą Witam wszystkich:) co do orła to ja wczoraj wywinełam:D a Yoko wcale na potargana nie wyglada:) taki leniuszek z niej chyba:) wyleguje sie:D Quote
Doti1986 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Yokulka śliczna jak zawsze a błyszczy się jak sreberko:) Co do lodowiska to u nas dokładnie tak samo:( Quote
*Jot* Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Śliczna panieneczka z Yoko :loveu: Cześć wieczorkiem :multi: Quote
*kleo* Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 U nas też ślisko, też miałam kilka sytuacji dziś, że prawie walnęłam barana na śnieg, ale jakoś z tego wyszłam obronną ręką ;) Yokuli pasuje ta gumeczka zielona :p Quote
Yoko2009 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Witam niedzielnie:) mam jeszcze kilka foteczek spacerowych:) Quote
Recommended Posts