ewa2909 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 O i ja wpadne na pyszne jedzonko:eviltong::eviltong::eviltong: A mnie naszła ochota na smalczyk ze skwarkami własnej roboty:evil_lol:Właśnie się studzi na balkonie:evil_lol: Quote
*kleo* Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Jaaaa ile żarełka :loveu: nie mam planów na jutro, wpadam więc na gyros :evil_lol: Quote
dysia-u Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Asiu czy ten Pascal to gotuje u ciebie wszystkie te pyszności? ;) :evil_lol: Quote
Nati28 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Pegaza napisał(a):Nati ten Pascal?;) wiesz ktory...tvn;) oo to fajnie bedzie wesolo:) Nie nie to nie ten z TVN ;) wszyscy mnie o to pytaja :evil_lol: Quote
Yoko2009 Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Hej hej, Uluś chciałabym żeby Ten Pascal u mnie gotował:):) a tu trzeba sobie radzic samej:). Wypiję kawkę i zmykam do kuchni:) Dam tylko kilka foteczek Yoko, żebyście nie zapomniały jak wygląda mały rozczochraniec.... a w tle koszyk z jej zabawkami z synusia kapciem na czele:) nie pokażę mordki:) może przez okienko popatrzę... albo lepiej poobgryzam kant szafki Quote
Nati28 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 http://i48.tinypic.com/2j2w36c.jpg niezapomnielismy jak piekna dama wyglada:loveu: Quote
Truska34 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Cześć Yokule! Ty nie przesadziłaś trochę z tym menu noworocznym???:crazyeye: Ja też mam u siebie imprezę i tyle nie wymyśliłam. Tak czytam, czytam, czytam i wpadam w jakieś kompleksy. Chyba zaraz m. wyślę po następne zakupy:evil_lol: A mogłam tylko wpaść do Ciebie z życzeniami i się nie zagłębiać w zaległości;) No to szampańskiej zabawy życzymy! Quote
karkakarka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 http://i45.tinypic.com/1z2ey3l.jpg o ja tez przegapiłam to zdjęcie :) obydwie jesteście na nim świąteczne :) przyszłam życzyć wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Quote
*kleo* Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 http://i48.tinypic.com/2j2w36c.jpg też mam takie tygrysowe kapcie :evil_lol: śliczna Yokula :p Quote
Yoko2009 Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Tak jak było z życzeniami świątecznymi tak pewnie jest i z noworocznymi więc w swojej galerii chciałabym życzyć Wam wszystkim dożo szczęścia i zdrowia w Nowym Roku, żeby spełniły się Wasze marzenia, szampańskiej zabawy bez bólu głowy w Nowy Rok:):):) Quote
*Jot* Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 http://i47.tinypic.com/2dh7kah.jpg ślicznotka :loveu: Udanej i szampańskiej zabawy :loveu: Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :multi: Quote
ewa2909 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Wpadliśmy jeszcze w starym roku życzyć udanej zabawy:multi: Quote
niunka04 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Aby od sylwestra cały rok był ekstra. by marzenia się spełniały, by pieniążki kieszeń Twą wypchały, a uczucia nie znikały i z serduszka wypływały:lol::laola: Quote
karkakarka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Ja też przyszłam się przywitać i życzenia złożyć - Oby ten rok był lepszy od tego poprzedniego :) Quote
Natalia&Lola Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Dziewczynki, wszytskiego dobrego w nowym roku;) Zapraszam na zdjęcia, w końcu miałam możliwość ich wgrania, więc jest trochę oglądania. Quote
tigrunia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Witam się w nowym roku :multi: Poproszę przepis na sałatkę pieczarkową z groszkiem i jajkami :loveu: Pysznie brzmi :loveu: Quote
dysia-u Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Asiu życze ci wszystkiego naj , naj w Nowym Roku Quote
Nati28 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Czesc sasiadki :loveu: Wszystkiego naj wam zycze w tym nowym roku!! :) Quote
Karolina. Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Przyszliśmy się przywitać ;) Nati28 napisał(a):Wszystkiego naj wam zycze w tym nowym roku!! :) I ja również dołączam się do życzeń :loveu: Quote
Yoko2009 Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Witam witam w nowym roczku:) Już się wyspałam po imprezce, wszystko się udało a goście jeszcze wczoraj przyszli pomóc nam wszystko pozjadać, tyle było tego jedzonka:) A teraz proszę o pomoc kochane forumowiczki....Yokuli na obu przednich łapach od strony brzucha zrobiły się straszne kołtuny, nie takie małe pojedyńcze dredy tylko jeden wielki kołtun. Tak jej siezrobiło po ostatniej kąpieli, na mokro z odżywka nie dało się tego rozczesać to pomyslałam ze na sucho pójdzie ale nie da rady. Nie wiem co z nia zrobić, chyba pójdę do jakiegoś zoologicznego i może jakieś dobre środki na rozczesywanie takiego paskudztwa są i cos innego niz mój metalowy grzebień, który nie daje rady:( Quote
Pegaza Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Oj ja tam jak widze taki koltun duzy to biore nozyczki i ciach..nie chce meczyc ich rozczesywaniem bo przy tak duzym koltunie to sporo czasu..a wlos od strony brzucha i tak nie widac..wiec odrosnie..;) Quote
Yoko2009 Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Hmm jak dla mnie to jest on troche za duży, strasznie splątane są te włosy:(:( a ona rzeczywiście nie daje sie tam czesać:) Quote
Princess_York Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 czesc w nowym roku :loveu: . i powodzenia przy rozczesywaniu :) . Quote
Recommended Posts