Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O i ja wpadne na pyszne jedzonko:eviltong::eviltong::eviltong:
A mnie naszła ochota na smalczyk ze skwarkami własnej roboty:evil_lol:Właśnie się studzi na balkonie:evil_lol:

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej hej, Uluś chciałabym żeby Ten Pascal u mnie gotował:):) a tu trzeba sobie radzic samej:). Wypiję kawkę i zmykam do kuchni:) Dam tylko kilka foteczek Yoko, żebyście nie zapomniały jak wygląda
mały rozczochraniec.... a w tle koszyk z jej zabawkami z synusia kapciem na czele:)

nie pokażę mordki:)

może przez okienko popatrzę...

albo lepiej poobgryzam kant szafki

Posted

Cześć Yokule! Ty nie przesadziłaś trochę z tym menu noworocznym???:crazyeye: Ja też mam u siebie imprezę i tyle nie wymyśliłam. Tak czytam, czytam, czytam i wpadam w jakieś kompleksy. Chyba zaraz m. wyślę po następne zakupy:evil_lol:
A mogłam tylko wpaść do Ciebie z życzeniami i się nie zagłębiać w zaległości;)
No to szampańskiej zabawy życzymy!

Posted

Tak jak było z życzeniami świątecznymi tak pewnie jest i z noworocznymi więc w swojej galerii chciałabym życzyć Wam wszystkim dożo szczęścia i zdrowia w Nowym Roku, żeby spełniły się Wasze marzenia, szampańskiej zabawy bez bólu głowy w Nowy Rok:):):)

Posted

Aby od sylwestra cały rok był ekstra.
by marzenia się spełniały, by pieniążki kieszeń Twą wypchały, a uczucia nie znikały i z serduszka wypływały:lol::laola:

Posted

Witam witam w nowym roczku:)
Już się wyspałam po imprezce, wszystko się udało a goście jeszcze wczoraj przyszli pomóc nam wszystko pozjadać, tyle było tego jedzonka:)

A teraz proszę o pomoc kochane forumowiczki....Yokuli na obu przednich łapach od strony brzucha zrobiły się straszne kołtuny, nie takie małe pojedyńcze dredy tylko jeden wielki kołtun. Tak jej siezrobiło po ostatniej kąpieli, na mokro z odżywka nie dało się tego rozczesać to pomyslałam ze na sucho pójdzie ale nie da rady. Nie wiem co z nia zrobić, chyba pójdę do jakiegoś zoologicznego i może jakieś dobre środki na rozczesywanie takiego paskudztwa są i cos innego niz mój metalowy grzebień, który nie daje rady:(

Posted

Oj ja tam jak widze taki koltun duzy to biore nozyczki i ciach..nie chce meczyc ich rozczesywaniem bo przy tak duzym koltunie to sporo czasu..a wlos od strony brzucha i tak nie widac..wiec odrosnie..;)