Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam porannie i juz prawie weekendowo:)
Ja mam w domu dwóch chłopaków , dziewczynka mi nie "wyszła" hihih wiec muszę sie na kimś "wyrzyc" spineczkowo i kiteczkowo no i padło na Yokulę, ale ona nie ma nic przeciwko temu, że jest w domu małą ksieżniczką hehehhe

Posted

Cze Asia. Musze sobie na tapecie ustawić zdjęcie Yokuli po fryzjerze i jednym okiem spoglądać a drugim na Mejsule i ciachać. Uszy i łepuś do obróbki. Musze naciągnąc Nati na jakieś podpowiedzi jak sie do tego zabrać.
Nasza fryzjerka to daremna , juz nie raz miałam dowód. Co nie znaczy że ja to zrobie dobrze hihihi ale choć gratisa zrobie Mejsuli

Posted

[quote name='Yoko2009']Witam porannie i juz prawie weekendowo:)
Ja mam w domu dwóch chłopaków , dziewczynka mi nie "wyszła" hihih wiec muszę sie na kimś "wyrzyc" spineczkowo i kiteczkowo no i padło na Yokulę, ale ona nie ma nic przeciwko temu, że jest w domu małą ksieżniczką hehehhe[/QUOTE]
Ja cię rozumie , sama mam dwóch chłopców i teraz dzięki Tolce i Cleosi mogę sobie odbić wszystkie lata gdy tylko z utęsknieniem mijałam stoiska ze spineczkami i gumkami, teraz w końcu mam kogo czesać w kucyki :)

Posted

[quote name='karkakarka']Ja cię rozumie , sama mam dwóch chłopców i teraz dzięki Tolce i Cleosi mogę sobie odbić wszystkie lata gdy tylko z utęsknieniem mijałam stoiska ze spineczkami i gumkami, teraz w końcu mam kogo czesać w kucyki :)[/QUOTE]

ja też , ja też

Posted

[quote name='Yoko2009']Witam porannie i juz prawie weekendowo:)
Ja mam w domu dwóch chłopaków , dziewczynka mi nie "wyszła" hihih wiec muszę sie na kimś "wyrzyc" spineczkowo i kiteczkowo no i padło na Yokulę, ale ona nie ma nic przeciwko temu, że jest w domu małą ksieżniczką hehehhe[/QUOTE]
No to u mnie odwrotnie. Dakar jest jedynym facetem w domu, wiec rozpieszczany i uwielbiany...

Posted

[quote name='chrupcia']Witam:) ale Yoko ma duzo spineczek...:O codziennie inna;)[/QUOTE]

Tak mogłoby się wydawać a jak ja czeszę to zakładam jej ciągle te same:)
Muszę Wam powiedzieć, ze moi chłopcy pojechali dzisiaj na narty do czech z tatą i mam tydzień odpoczynku od dzieci !!!!!
Taka cisza w domu że aż dziwnie:):)
Pozdrawiam weekendowo

Posted

[quote name='Yoko2009']Tak mogłoby się wydawać a jak ja czeszę to zakładam jej ciągle te same:)
Muszę Wam powiedzieć, ze moi chłopcy pojechali dzisiaj na narty do czech z tatą i mam tydzień odpoczynku od dzieci !!!!!
Taka cisza w domu że aż dziwnie:):)
Pozdrawiam weekendowo[/QUOTE]

Hihihhi ale ci dobrze to teraz z Yokulka możecie dziewczyny we dwie wylegiwać się do woli albo szaleć na maxa;)