Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam pytanko do właścicieli piesków. :D
Zapuszczam Mikiemu włoski, ale po kazdym spacerze muszę go myć bo ma je osiusiane(potem wchodzi na kanapy i musi byc czysty :D ). Oczywiście troszeczkę go podcinam pod brzuszkiem, ale to i tak nie pomaga. Co wy robicie z tym?? Przecież nie moge caly czas go kapac!! :D Chce aby mial takie ladne dlugie.....

Posted

Happy napisał(a):
Oj Dagusiu jak obcięliście mu lulusia to już nie jest pieskiem........... :lol:

Gabi hahaha własnie sama sie smiałam z tej mojej wypowiedzi, bo zjadłam słowa "włoskow na " i wyszło ze obcielismy mu samego "lulusia" :lol:

Posted

to jakas nowa metoda kastracji? :o
ciekawe :P
Toficzek tez umie sikac stojac na dwoch lapkach :P Moze razem ich do cyrku zapiszemy:-)
Specjalnie dzis sie przygladalam na spacerku - nie osikal sie ani razu na 100%

Posted

A ja chciałam wam powiedzieć ,ze też czesto myje Feniksowi włoski bo sobie obsikuje,mimo ze podnosi nózke i ma wyciete włoski na siusiaczku :roll: To jest tak,ze obsikuje włoski na tylnych łapkach od wewnątrz :roll: A potem to niemiło "pachnie" :-? :wink: I mi sie wydaje,ze każdemu pieskowi troszke kapnie na włoski i tyle :)

Posted

moj Niko ma raczej dlugie wlosy nie obcinam go na sznaucerka ani inaczej wiec ma dlugoe wloski, jedynie na sikaczku obcinam mu wlsoki i robie to systematycznie, no i oczywiscie myje mu regulatnie -:podwozie: innej rady nie ma.Tak samo po kazdym spacerze myje mu lapki pod bierzaca woda ale bez detrgentow. Do mycia brzuszka uzywam najdelikatniejszego szamponu dla dzieci.Jonson.Wczesnie uzywlam ziolowgo dla psiekow ale zdecydownie ten jonson jest lepszy.Mam juz to wyprobowane ktory lepszy.oCZYWISCIE PO KAZDYM MYCIU WCIERAM TROSZECZKU BALSAMU DO WLOSOW NAJCZESCIEJ UZYWAM IV SAN BERNARD -JABLKOWA.
rACZEJ NIE MA PROBLEMOW Z KOLTUNAMI BADZ ZE WLSKI MU SIE LAMIA CZY SIE FILCUJA.
Oj pzrepraszam nie zauwazylam ze zmninila mi sieczcionka.
Pozdrawiam.barbara.p :) :) :) :) :)