ocelot Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 No i wczoraj pojechała... do Łodzi. pani bardzo ponoć szczęśliwa, że ją znalazła. Jej pies odszedł w wieku 15 lat. Co jeszcze ? Dziewczynka się pięknie zaprezentowała, łapkę dawała, grzecznie wsiadła do samochodu... A na kwarantannie mamy następną dziewczynkę collie. Quote
nika28 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Super że sunia ma dom :multi: Następny collie... :shake: Quote
nika28 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Ocelot, może założysz tej suni oddzielny wątek ? Ja mogę tylko porobić ogłoszenia... :-( Quote
ocelot Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 nika28 napisał(a):Ocelot, może założysz tej suni oddzielny wątek ? Ja mogę tylko porobić ogłoszenia... :-( Nika ogłoszenia to bardzo dużo. Bardzo Rób. Wątek założę. Ale nie wiem czy dzisiaj. Quote
nika28 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Tylko kontakt podaj i kilka słów o suni :-( Quote
ocelot Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 nika28 napisał(a):Tylko kontakt podaj i kilka słów o suni :-( Poczekaj do niedzieli. Będę w schronisku, dowiem się ile ma lat, jak trafiła do schroniska i poobserwuję chwilę ją. Tak będzie lepiej. Quote
Ss Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 która więc suczka czeka na dom?:roll: Bo jakoś się pogubiłam:eviltong: wrzuce ją na wątek ogólny i na stronę fundacji dr lucy. Czy ktoś zrobi jej ogłoszenia? Quote
ocelot Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 [quote name='Ss']która więc suczka czeka na dom?:roll: Bo jakoś się pogubiłam:eviltong: wrzuce ją na wątek ogólny i na stronę fundacji dr lucy. Czy ktoś zrobi jej ogłoszenia? Już... na domek czeka Marcelina Quote
Ss Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Potrzebny opis suni i numer kontaktowy... przydały by się lepsze zdjęcia do ogłoszeń... dałam Marcelinke na strone fundacji dr lucy Quote
ocelot Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Ss napisał(a):Potrzebny opis suni i numer kontaktowy... przydały by się lepsze zdjęcia do ogłoszeń... dałam Marcelinke na strone fundacji dr lucy Choroba nie dowiedziałam się ile ma lat. Zadzwonię jutro do schroniska i się dowiem. Dziewczynka jest na kwarantannie czyli jakieś dwa tyg. może trzy w schronisku. Schronisko przepełnione stąd dłużej siedzą na kwarantannie, bo na boksach ogólnych miejsca brak. Dziewczyna na moje oko jest młoda, ale ja się nie znam :p podchodzi do ludzi, ale na razie jest jeszcze nieufna, taka przestraszona, zalękniona. trzyma się z tyłu boksu za koleżankami. Z innymi suniami w porządku. Tel. do schroniska 44 7246987, mój 604 416 873 Quote
ocelot Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Ss napisał(a):czy sunia już po kwarantannie? Powinna być po, ale jeszcze przed sterylizacją Quote
ocelot Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Ss napisał(a):czy beda jakies fotki i info o suni? Prawdopodobnie będę w schronisku w środę. Postaram się o zdjęcia i wiadomości. Quote
asik007 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 No i co z tą sunią ona jest bardzo podobna do mojej Sisi z Lubochni. Quote
ocelot Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 asik007 napisał(a):No i co z tą sunią ona jest bardzo podobna do mojej Sisi z Lubochni. Marceliny w schronisku nie ma. Jeszcze będę szukać. Quote
Ss Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 No to czekamy na potwierdzenie, że Marcelinka ma nowy domek :) Quote
Recommended Posts