ocelot Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 W tomaszowskim schronisku przebywa prześliczna psia dziewczynka. Jej uroda jest niewątpliwa, wręcz porażająca. Do tego cudowny charakter... Wesoła, przyjacielska, kontaktowa... Zarówno dogaduje się świetnie z koleżankami z boksu, jak i z ludźmi. Na pewno kiedyś miała dom... Każdego odwiedzającego wita z radością, skacząc na kraty. Ciągle jeszcze wierzy, że to właśnie po nią przyszli odwiedzający. W schronisku przebywa krótko 2-3 miesiące. Jest wysterylizowana, zaczipowana. Pomóżmy jej znaleźć dom, żeby nie zatraciła tej radości, żeby nie straciła tej nadzieii, którą ciągle ma. Jeszcze kilka miesięcy i sierść będzie skołtuniona i zaniedbana i wtedy już nikt na nią nie spojrzy. Jest młoda, ma ok 1,5-2 lata. Do tego to mix collie. Mam tylko jedno zdjęcie, robione telefonem. Postaram się o więcej. Postaram się dowiedzieć w jakich okolicznościach została przywieziona do schroniska. Zobaczcie jak cieszy się na widok człowieka. Nie ma jeszcze nawet imienia. Quote
nika28 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Śliczna jest... :-( Ja mogę podnieść tylko... :-( Quote
ocelot Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Jo37 napisał(a):Co myślicie o imieniu Diva . Bardzo trafna propozycja. Podeślę wątek Bazyliah ona robiła dziewczynce zdjęcia, może wrzuci jak znajdzie chwilkę. Pracujemy nad tym, żeby znowu ruszyła strona www schroniska. Wtedy też jakby zwiększają się jej szanse. Quote
ocelot Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Diva czeka na swój dom... I może na ogłoszenia? Quote
ocelot Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Mam nadzieję, że w weekend uda mi się odwiedzić schronisko wtedy Diva zostanie obfotografowana na pewno Quote
Jo37 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Ale nie zaszkodzi pokazać się teraz na początku . Quote
ocelot Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Diva jest bardzo żywiołowa, bardzo spokojna była w szpitaliku, a jak trafiła do boksu ogólnego to zaczęła ustawiać koleżanki. Ma zapędy dyktatorskie i rządzi w boksie. Ma ok. 3-4 lat. Quote
Tymonka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Piękna dziewczynka, ma ogłoszenia ? jak nie to mogę się tym jutro zająć. Quote
ocelot Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Anja2201 napisał(a):Piękna dziewczynka, ma ogłoszenia ? jak nie to mogę się tym jutro zająć. Jeszcze nie ma. poprosimy pięknie;) Quote
Tymonka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 ok to jutro się zajme , do kogo kontakt podać (jakiś numer by się przydał) Quote
GrubbaRybba Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Jestem... Aniu, jest gdzieś na dogo wątek zbiorczy collie do adopcji. Może tam podrzucić sunię. Quote
ocelot Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 GrubbaRybba napisał(a):Jestem... Aniu, jest gdzieś na dogo wątek zbiorczy collie do adopcji. Może tam podrzucić sunię. A myślisz, że znajdę? Quote
Tymonka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Ogłoszenia porobione :) Wszędzie gdzie wpadło mi do głowy Quote
Jo37 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Znowu nie działa wyszukiwanie . Napisz do Ss - chyba ona zakładała wątek ogólny collie . Quote
GrubbaRybba Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Zrobiłam Divusi banner Wymiar 100x100 px Częstujcie się! :lol: Quote
GrubbaRybba Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Zrobiłam też ogłoszenie na alegratka DIVA w typie owczarka collie - do adopcji. Quote
Tymonka Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/f99/figurki-z-masy-solnej-zbieramy-skrytka-bez-twojej-pomocy-umrze-bazarek-do-29-08-a-143686/ Quote
ocelot Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Viva ma dzisiaj jechać do domku!!!!!!!!!;) Quote
Recommended Posts