Kati Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 Asiunia, Metka jest śliczna, Rocki zresztą też. :D Gdzie jest ten park, gdzie robione były fotki? Niedawno oglądałam fotki psów znajomej z tego samego parku. :)
asiunia Posted April 3, 2005 Author Posted April 3, 2005 Kati napisał(a):Asiunia, Metka jest śliczna, Rocki zresztą też. :D Gdzie jest ten park, gdzie robione były fotki? Niedawno oglądałam fotki psów znajomej z tego samego parku. :) Hej!! Kati-to park Zeromskiego :wink: A jakie znajoma ma piechy?Moze znamy :D
anetta Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 Mniamniuskie :D A Metka to taka grubiutka jest.. :wink:
asiunia Posted April 4, 2005 Author Posted April 4, 2005 anetta napisał(a): A Metka to taka grubiutka jest.. :wink: Hej!! Ojjj straszny z niej grubas-obecnie sie odchudzamy :lol: :lol:
Justa Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 O jejciu to metkowa większa od dziewczynki jest :lol: I kolciatke ma :( Bardzo ciagnie bez niej, tak? :roll:
asiunia Posted April 8, 2005 Author Posted April 8, 2005 Justa napisał(a):O jejciu to metkowa większa od dziewczynki jest :lol: I kolciatke ma :( Bardzo ciagnie bez niej, tak? :roll: Hej!! Wlasnie juz od Linci mi sie dostalo :lol: Juz wyjasniam-jak zauwazylas(badz nie :wink: )kolce odwrocone sa na druga stronke-a niestety dzisiaj w kolczatce bo gdzies zapodzialam obroze :-? Normalnie chodzi w skorzanej :D
Justa Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 No to dobzie :D Skórzana jest ok :D Dogomaniacy Cie rozzgrzeszają :lol: :lol: :lol: hehe ;) A taka tłuściuteńka jest psineczka ;) Ale kochana ;) Rottki maja cos w sobie takiego, jak idziesz z takim brytanem to normalnie mrrrrr... Ja chciałam zawsze mieć takiego rattka Albo Dobka... i co z tego wyszło? Mam małego bardzo groźnego ( :lol: ) sznauferka ;) Ucąłuj Metuchne odemnie ;)
zaba14 Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 ale ona śliczniasta ;) a bratanicy chyba się tez podoba :P
malawaszka Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 :P ślicznie takie psisko z małą dziewczynką wygląda - bosko po prostu :angel:
anetta Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 asiunia napisał(a):anetta napisał(a): A Metka to taka grubiutka jest.. :wink: Hej!! Ojjj straszny z niej grubas-obecnie sie odchudzamy :lol: :lol: I prawidlowo :fadein: Kupujecie jej karme light? Piekne we trojeczke razem wygladacie :angel: :angel:
Agga Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Slodziutka Metka jakos sie nie mieszcze na legowisku :roll: metka i bratanica Asiuni ja i Metka Asia z Metką Asia z Metką i Rokim
Agga Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Daj buziaka Rocki Metka i Rocki O taki mam jęzor :lol: Asia i Rocki
Agga Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Rocki och zobaczcie jaka jestem sexi :lol: Teraz widac kto sie do kogo dopbiera :lol: Leże sobie... Oni chyba sie kochają :lol: co tam jest w tej klatce :roll:
Agga Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 no jeszcze troszke METKA Rocki i na koniec taki o to psiak :D
dbsst Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 jakie zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarabiste foty ale musialbo byc wesolo :D
malawaszka Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 :angel: superrrr :klacz: śliczne psiaki :D Asik - a Meta co taka gruba - wygląda jak w ciąży :o na pewno nie będzie małych Rockusio-Metek??? :o
asiunia Posted May 30, 2005 Author Posted May 30, 2005 Hej!! Dziekuje Aggus za foteczki i nie tylko :wink: Wasiu-Metucia jets poprotu bardzo kobieca- a malych Rockusio-Metek w zadnym razie nie planujemy :evilbat:
malawaszka Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 uff to dobrze :lol: aleście ją podpasły kobity :lol: :wink:
Recommended Posts