LAZY Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 PIKA napisał(a):Świeta Trójca :lol: Mam nadzieje, ze Świeta, bo wyglada strasznie:evil_lol:
mrowka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Hej!! Spotkanie jutro,a w niedziele jedziemy na osrodek szkolenia zobaczyc czy Metka ma choc troche ciągoty do IPO:evil_lol: Kochana :shock: do jakiego osrodka jedziecie? :razz: Jutro sie zobaczymy :Cool!: :loveu:
Lucy* Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 :evil_lol: DZISIEJSZY SPACEREK PO LOTNISKU HAHAHAHAHA :evil_lol: :multi: BYŁO REWELACYJNIE !!! :multi:
asiunia Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Hej!! Lucynka skarbie kochany masz u mnie ciacho:evil_lol:Sama nawet upieke:cool3: Spacerek calkiem udany chociaz Metosława musiała sie off course popisac-mam nadzieje ze mala Sarcia nie bedzie sie teraz bala wychodzic z domu?:oops:
asiunia Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 dbsst napisał(a):Metka dala koncert niemozliwe Hej!! Gdzie sie podzial moj kochany i dobrze wychowany pies?:placz:Kto ja podmienil?!:placz:
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Gdzie sie podzial moj kochany i dobrze wychowany pies?:placz:Kto ja podmienil?!:placz: cio to znaczy ze Metka jest niedobruszka ;) jedziesz na zlot w tym roku :evil_lol:
LAZY Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Piękne zdjęcia! W cudnej oprawie, bardzo miło sie je oglada. Fajny mieliscie ten spacerek.
asiunia Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 dbsst napisał(a):cio to znaczy ze Metka jest niedobruszka ;) jedziesz na zlot w tym roku :evil_lol: Hej!! Metosława sie bzidka zrobila:shake:Trzeba na nia nie krzyknac a ryknac zeby dotralo,a wogole to ja jestem straszna i od psa np.siad wymagam!OO do TOZ-u ze mna:cool3: Zlot pewnie tak i Metosława na zlocie tysh,moze Malenstwo ja powychowuje?;) Lazy dziekujemy:loveu:
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Metosława sie bzidka zrobila:shake:Trzeba na nia nie krzyknac a ryknac zeby dotralo,a wogole to ja jestem straszna i od psa np.siad wymagam!OO do TOZ-u ze mna:cool3: Zlot pewnie tak i Metosława na zlocie tysh,moze Malenstwo ja powychowuje?;) Lazy dziekujemy:loveu: do zlotu to ma byc slodziakowata bo inaczej Szpile mi zje dzis TZ oznajmilam ze MY jedziemy ;)
asiunia Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 dbsst napisał(a):do zlotu to ma byc slodziakowata bo inaczej Szpile mi zje dzis TZ oznajmilam ze MY jedziemy ;) Hej! Ona ma słabosc do boksikow wiec niech sie Olek o Kaje martwi:evil_lol:.A tak na powaznie jakos sobie z nia poradze. Hahaha i co TZ (Robert dobrze zapamietalam?)sie nie przestraszyl?Kolejne pare dni z dogomaniakami-degeneratami:eviltong:
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='asiunia']Hej! Ona ma słabosc do boksikow wiec niech sie Olek o Kaje martwi:evil_lol:.A tak na powaznie jakos sobie z nia poradze. Hahaha i co TZ (Robert dobrze zapamietalam?)sie nie przestraszyl?Kolejne pare dni z dogomaniakami-degeneratami:eviltong: nie ma wyjscia MUSI mu sie podobac hahahahhaah inaczej bedzie siedziec w DOMU SAM
PIKA Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Gdzie sie podzial moj kochany i dobrze wychowany pies?:placz:Kto ja podmienil?!:placz: Po siostrze bliźniaczce to ma :evil_lol: dbsst napisał(a):do zlotu to ma byc slodziakowata bo inaczej Szpile mi zje Eeeetam Saba nie zjadla,:evil_lol: choc probowala :roll: to i Metka jej nie zeżre :drinking:
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 bo Saba KOCHA Szpile tylko Ty o tym jeszcze nie wiesz :evil_lol:
PIKA Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 dbsst napisał(a):bo Saba KOCHA Szpile tylko Ty o tym jeszcze nie wiesz :evil_lol: Ja to ja, ale czy Saba o tym wie ? :evil_lol:
Lucy* Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 I uwaga najlepsze na koniec !!! :loveu: :loveu: :loveu:
asiunia Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 [quote name='Lucy*']I uwaga najlepsze na koniec !!! :loveu: :loveu: :loveu: Hej!! Lucy,kochana uwiecznilas biegajaca Metke:loveu:
Alicja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 kurka zima w pełni a one już o lecie gadają :crazyeye::roll:
Recommended Posts