Tigraa Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Potrzebna szybka poimoc dla psiaka. 3-letnia sunia, mix bernardyna, ma czas tylko do końca lipca... Była kupiona jako szczeniak, jedno z rodziców było rodowodowym benkiem. Obecnie zmiana sytuacji życiowej zmusiła jej właścicieli do oddania suni:roll: Tymczasowo przebywa na łańcuchu u jakiegoś znajomego, ale jeśli do końca lipca nie znajdzie domu, państwo:angryy: rozważają uśpienie lub oddanie do schroniska i raczej nic ich nie powstrzyma, bo sunię już wyeksmitowali z domu. Prosimy o pomoc dla psiny :-(, czasu mamy bardzo mało... Quote
gallegro Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Podnoszę, bo to bardzo PILNE !!! Może choć jakiś tymczas? Panstwo gotowi są dowieźć sunię we wskazane miejsce. Są naprawdę zdesperowani... Quote
andzia69 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 to jakas epidemia porzucania beniowatych? u nas też jest błąkająca się sunia...ech...:-( a porobili te "działy wojewódzkie" i ciężko teraz cokolwiek znaleźc:shake: Quote
gallegro Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Na anons w w lokalnej prasie odpowiedział jeden rozmnarzacz, który nawet nie starał się tego faktu ukryć :cool3:. Quote
Ziutka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Mogę dać ogłoszenie suni do piątkowego wydania Wyborczej... Potrzebuję tylko niedługi tekst o suni (najważniejsze info np. w 4 zdaniach) i namiary na kogo podawać :lol: Quote
gallegro Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Dziękuję za chęci, ale wstrzymaj się proszę, ponieważ na moje ogłoszenie odpowiedziała dość konkretna osoba. Właśnie dziś miało dojść do spotkania zainteresowanych z sunią włącznie. Dam znać, kiedy otrzymam obiecaną informację. Quote
Ziutka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 gallegro napisał(a):Dziękuję za chęci, ale wstrzymaj się proszę, ponieważ na moje ogłoszenie odpowiedziała dość konkretna osoba. Właśnie dziś miało dojść do spotkania zainteresowanych z sunią włącznie. Dam znać, kiedy otrzymam obiecaną informację. W takim razie siedzę cichutko i trzymam kciuki za domek... Gdyby coś to proszę pisać i ogłoszę sunię. Quote
gallegro Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Przepraszam, że dopiero teraz... Sunia znalazła dom z ogłoszenia w lokalnej gazecie. Dziękuję za zainteresowanie jej losem. Quote
Izabela124. Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Dopiero przeczytałam, że sunia ma dom:multi: Quote
Recommended Posts