clo Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 jaka cudna nasza kiki!!! wiosna pewnie wklei i te zdjecia tutaj:))lidan a czy mozna by jeszcze jakos wyroznic to allegro zwrocimy jak cos za to pieniadze:) p.s. widze,ze wiosna ma chyba nowa fryzure;) Quote
Lidan Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Wyróżniłam. Pieniądze może mawet znajdę na ten cel ;) [SIZE="4"]allegro Kiki Quote
yashica Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Śliczna jest Kiki,na prawdę.zdj.widziałam już wczoraj na stronie Wiosny. chciałabym ją przygarnąć,ale niestety rodzice nie chcą o tym słyszeć. gdyby nie ta pieprzona mgr to juz bym mieszkała oddzielnie i kto wie?może z Kiki własnie? Quote
fizia Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Moja mama, z którą mieszkamy, też po śmierci Almusi zapowiedziała mi, żebym sobie wybiła z głowy, że zgodzi się na więcej psów, że już nie chce przeżywać więcej takich strasnzych chwil. Trwało to trochę, zanim Ją przekonałam... A może zaproponować Rodzicom, żeby wiżiąć Kiki na tymczas? A jak się zakochają...;) Quote
fizia Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 http://zwierzaki.cafeanimal.pl/Piekna--przekochana-*KIKI*---prawie-SPANIELKA---prosi-o-Dom!!!,22488 Quote
clo Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 hmm wlasnie yashica...a moze by tak rodzicow namowic na danie kiki narazie domu tymczasowego..i jak pisze fizia moze sie w niej zakochaja... dzis mialam tel w sprawie kiki fajny dom..ale szukaja tez psa strozojacego troche..tzn takiego co w razie co chociaz szczeknie..wiec kiki odpada.. Quote
clo Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 narazie krotko bo jestem w pracy ale wiecej napisze potem mialam dzis telefon od fajnych panstwa w sprawie kiki i jeszcze dzis po nia przyjechali do wiosny wiosna ich przepytala wszem i wobec i kiki ma dom!!!! od razu pytam wszystkich ktorzy wsparli kiki o mozliwosc przeniesienia ich deklaracji na nastepna biede na miejsce kiki?:) Quote
Lidan Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Ja chyba nie wspierałam finansowo :oops: ale jeśli dom Kiki jest już pewny to szkoda, żeby sie zmarnowało jej wyróżnione allegro. Macie jakiegoś pieska na podorędziu, żeby można było szybko podmienić go w ogłoszeniu? Quote
clo Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 amara? http://www.dogomania.pl/forum/f28/przesympatyczny-amar-podobny-do-owczarka-australijskiego-szuka-sponsporow-na-hotelik-143957/index2.html#post12776642 nie dlugo bedzie w hoteliku:)wiec mozna by zaczac jak cos go oglaszac skoro jest allegro:)albo moze zostawic kiki i jak ktos zadzwoni to poprostu zaproponuje inna bide...no albo molly moze by oglosic..moze sie trafi dom co bedzie ja chcial i podejmie sie leczenia i wszystkiego..czasem cuda sie trafiaja.. Quote
Lidan Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 No to proszę przemyśleć szybko sprawę bo szkoda zmarnować ogłoszenie. Czekam na konkrety ;) Kiki nie ma obserwatorów więc narazie nie ma problemu z podmianą. Quote
clo Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 mysle ,ze mozna by oglosic molly wiem to ryzykowne..ale nikomu nie odpowiedniemu jej nie wydamy a noz widelec trafi sie dom ktory sie w niej zakocha i zechce nas wesprzec..i razme ja wyleczymy Quote
Lidan Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Ok. Postaram się jutro zmierzyć z tym ogłoszeniem...chyba, że będę cierpieć na bezsenność to...to też jutro bo juz prawie północ ;) Quote
clo Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 dziekuje lidan!!jestes naprawde cudowna!!te wszystkie domki teraz to wlasnie dzieki twoim ogloszeniom!:))kiki djek:))!!!:multi:wczesniej szogun:)i piki! Quote
yashica Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 mam nadzieję,że nowi własciciele Kiki są normalni;)nie żebym była zazdrosna:> ciesze się,że bidulka ma dom. tylko martwie się czy to odpowiedni ludzie?:( Quote
fizia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Tak się zastanawiam nad ogłaszaniem Molly, bo jak Ona jeszcze tak do końca nie jest zdiagnozowana, to co mówić ludziom? Amarkowi Allegro zrobiła kochana Yashica!!:loveu: A może ogłosić siostry Molly? - bo kurcze dziewczyny rosną i zaraz przestaną być takie atrakcyjne Braciszkowie znaleźli już domy. Ja Im robiłam np. takie ogłoszenia Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia dziewczyny mają takie nazwy: s1, s3, s4, s5, s8 ale może by dać Im jakieś imiona np. kwiatowe :) Niezapominajka (s3) Stokrotka (s1) Frezja (s2) Quote
fizia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='clo']dziekuje lidan!!jestes naprawde cudowna!!te wszystkie domki teraz to wlasnie dzieki twoim ogloszeniom!:))kiki djek:))!!!:multi:wczesniej szogun:)i piki! Oj tak - Lidan jesteś cudowna - dziękujemy!!!! Quote
Lidan Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 O przpraszam...Szoguna raczej nie ogłaszałam :oops: Narazie muszę "popracować" w domu więc chyba dopiero wieczorem wezmę się za ogłoszenie. Dostosuję się do Waszych zaleceń. Może byc Molly, mogą być jej siostry ;) Quote
clo Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 to niech beda siostry molly:))))i imionka kwiatkowe jak najbardziej:)))tylko oby dobre domki sie po nie zglosily.. Quote
wiosna Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Jestem, chociaż tylko na sekundkę - zmienię tytuł wątku, żeby można było przenieść. Domek dla Kiki naprawdę okazał się domkiem bardzo fajnym, jestem przekonana, że mała będzie tam szczęśliwa. Trzymamy kciuki oczywiście! Jeśli chodzi o siostry, to chyba tylko ostatnia - Prymulka - jest siostrą Molly. Pozostałe to malutkie w tym samym wieku, ale z drugiego miotu - jeśli się nei mylę. A prawdę mówiąc to myślałam, że Prymulka szybko domek znajdzie, z tym jej białym na pyszczku - cudowna jest! ;) Molly moim zdaniem można (ba, trzeba!) ogłaszać. Jeśli uda się jej pomóc rehabilitacją, to tak czy siak nie zrobi się z niej zdrowego całkiem psa, a jedynie troszkę załagodzi się skutki. Leczyć nie bardzo się da, nie wyprostujemy kręgosłupka. Dlatego domek potrzebny, domek pełen tolerancji i akceptacji takiej Molly, jaka jest. A, jak się okazuje coraz częściej, to normalnie wcoelone szatanisko ;) Chyba żaden jeszcze szczeniak nie okazał się takim gryzoniem, łobuzem i zaczepiaczem. Reszta psów normalnie przed nią ucieka, mała ma tyle energii, że szokuje swoją zawziętością, wieczną chęcią do zabaw i szaleństw, i gryzienia oczywiście wszystkiego i ciągle. Ma już na koncie kilka zabawek, kapcie, nasz bujany fotel i kabelek od słuchawek :mad: Ja uważam, że domku trzeba szukać jaknajszybciej - póki jest malutka i słodka. Później będzie coraz trudniej. Quote
Lidan Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Czy te szczeniaki mają osobny wątek? Nie wiem czy o to chodziło, ale zrobilam im zbiorcze allegro: [SIZE="4"]allegro szczeniaków Quote
Recommended Posts