Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moja mama rozmawiała dziś z sąsiadką-akurat w tym samym czasie szły do sklepu. mówiła że dwa dni temu idąc z synem po krowy na pole zobaczyli psa potrąconego przez samochód-pies skomłał:-(,leżał przy drodze (polna żwirówka).........."szkoda nam go było,ale nie wiedzieliśmy co zrobić.więc go zostawiliśmy":angryy: .rano jak szli z krowami to psa już nie było.....dziś po południu syn tej sąsiadki był na polu,i tam znalazł tego psa-martwego:placz: mimo że prawdopobnie miał złamane tylnie łapy to jeszcze tam się doczołgał:-( kur....czy ludzie zaczną kiedys myśleć????????? dodam że sąsiadka ma "ukochaną Sarę"-mix pinczerka którą niby tak kocha-to jak może być obojętna na cierpienie innych zwierząt? czemu ludzie to bezmózgowce! mogła powiedzieć,któs by zareagował.ja bym swoją wetkę ściągnęła. a jej syn ma dwoje dzieci małych-jaki przykład dają tym młodym właśnie?

Posted

[quote name='fibi:)']...... ma "ukochaną Sarę"-mix pinczerka którą niby tak kocha-to jak może być obojętna na cierpienie innych zwierząt? quote]

I to jest problem, mnóstwo ludzi kocha SWOJE zwierzęta a nie wszystkie.

Posted

ta kobieta chyba nie wie co to miłość do zwierząt-oczywiście już dwa razy jej sunia miała szczaeniaczki bo "po to jest sunią"
ehh mówie wam,mam takie poczucie bezradnośći:-( bo to isę działó niedaleko mnie,mogłabym pomóc gdybym wiedziała.tym bardziej że chodze niedaleko tego miejsca na spacery z moją sunią

• 2 weeks later...
Posted

To tak, jak z maleńkim kotkiem, ktorego do naszej lecznicy przynieśli chłopcy ze wsi...Tyle osób pytałam, czy wezmą, nikt nie chciał. Odkarmiony, odpchlony został zaniesiony przez moją cókę do znajomej, która ofiarowała kotkowi dom, to obcy ludzie zaczepiali Agę, jaki śliczny mały kotek :cool1: a gdzy siedział na wiejskiej drodze, każdy go mijał :shake: