Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ojejku :multi::multi::multi::multi: ale fajnie :multi::multi::multi::multi::multi: bardzo bardzo czekamy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

witamy , witamy i pieknie pozdrawiamy!. No i oczywiscie z niepokojem czekamy!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: na foteczki

Posted

My również Was wszystkich pozdrawiamy :) Hooviszon wariuje od rana, sam nie wie, którą zabawką ma się bawić :evil_lol:
Wczoraj dostał kaganiec :p Wygląda w nim prześlicznie :loveu: Na spacerkach jest zły,że go musi nosić i cały czas próbuje go ściągnąć. Musi się przyzwyczaić, odkurzacz jeden. Bo inaczej "wciąga" wszytko, co leży na jego drodze.
Dziś idziemy kupić obroże przeciw- insektom Preventic dla suni i małego ;)

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
ale mu ślicznie w tej obroży!

Dzięki :diabloti:
Kupiłam ją jakiś czas temu dla Mimi na bazarku. Oczywiście L-ka na nią za mała, więc Mały skorzystał :evil_lol:

Posted

Diora napisał(a):
Dzięki :diabloti:
Kupiłam ją jakiś czas temu dla Mimi na bazarku. Oczywiście L-ka na nią za mała, więc Mały skorzystał :evil_lol:

Hihi, udało mu się:razz:

więcej, więcej zdjęć! na pewno macie!!

Posted

Mój malutki ... :-( Tęsknie, za twoją wesołą mordką. I spacery znów stały się nudne ...

Jak dobrze, że ci się tak trafiło ... Że masz swój stały dom ...

Fajne zdjęcia. Mam nadzieję na dużo więcej następnym razem...:)

Posted

Cudne foteczki oj jakie cudne!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:. Mały piekny ,ale ten drugi tez niczego sobie!!!!!!!!!!!. Prosze wysyłaj co jakis czas nowe foteczki, tak bardzo bym chciała zobaczyc:oops:. Widac ze malenstwo to czyste srebro:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Widze Diorka ze tytuł tez zmieniłas - gratulacje!!!!!:multi::multi::multi:, to ostatnie zdjecie jest przepiekne, ale Ci sie udało scenke uchwycic!:loveu::loveu::lol::lol::lol::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Tak kochana :) Hoover jest już oficjalnie psem mojej siostry i jej męża:evil_lol: Bardzo się lubią z moją sunieczką (razem są na zdjęciach).
Dobrze, będe Wam wstawiać częściej foteczki :) Cieszę się, że Hoovik się podoba :multi:

Posted

scorpio133 napisał(a):
Bardzo, bardzo sie podoba!!! a te oczy ech.... a o uszkach nie wspominajac!. Ale nie zapomnij Diorka i o cudnej suni:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Skąd ;) O moim "maleństwie" nie da się zapomnieć :evil_lol:
Dziś dostali obroże Preventic, już je noszą :multi:
U Mimi zagrzebała sięw sierści i praktycznie jej nie widać, a u małego widać bardzo ;) Szkoda,że nie produkują czarnych...

Posted

Dariette. napisał(a):
No to odkurzacz wreszcie jest szczęśliwy ;).
Druga sunia też jest cudna, ile lat ma?

Mimi urodziła się mniej więcej pod koniec września 2005 r. czyli niedługo będziemy świętować jej 4 urodziny :evil_lol:
Hoover ma około 7 miesięcy, ale bardzo się lubią, świetnie się dogadują i cały czas bawią razem :p