Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Diora napisał(a):
Z tego co mi się udało zmierzyć to w kłębie ma coś około 40-42 cm. Kręci się i wierci, więc ciężko powiedzieć :evil_lol:
Wczoraj go zważyłam u weta i waży 8 kg.
Hooverek będzie miał flexi :lol:

A pod jakim kątem chcesz mu wyprawkę robić?

Zabawki, smycz, obroże, smakołyki, puszki z jedzeniem. Coś w tym stylu :)

• Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, że smycz i obrożę dobierzesz mu jak już będzie u Ciebie. Hooverek przyjedzie w obroży, w której go znalazłam, a smyczkę dam Ci taką, którą kiedyś dostałam w gratisie do karmy (juz ją trochę zmaltretował :evil_lol: ). Na początek wystarczy, a potem sama mu coś wybierzesz.

Smakołyki? - co mu dasz, to zje, bo to worek bez dna :lol: Uprzedzam,że będzie Cię za każdym razem próbował urobić na dodatkowe jedzonko :p

Zabawki - może jakiś sznur, albo piszczący pluszak (moja sunia ma takie zabawki i mu się podobają). Dziś na spacerku oswajał się z patyczkami :)

Karma- może taką dla szczeniaków? On jest jeszcze młodziutki, więc myślę,że warto. Tak jak mówiłam, odsypię Hooverkowi trochę Josery, którą je teraz. Stopniowo ją pomieszasz z nową karmą i będzie OK :)

Posted

Diora napisał(a):
Skoro już wszystko ustalone, to ja wyłączam komputer.
Do zobaczenia jutro :p

A ja od 6 rano nie śpię, zdążyłam wysprzątać cały dom ... Brzuch mnie z nerwów boli, aparat na pierwszy spacer naszykowany ...

I czekam:loveu:

Posted

BullWest napisał(a):
I co tam? Wyjechali już? Kasia jak tylko mały będzie już u Ciebie to daj znać co i jak, bo my się tutaj martwimy, niecierpliwimy i wzruszamy razem z Wami!

są jakieś 30km ode mnie:) niedługo będą :)

Posted

Hooverek jest już u Kasi. Z wstępnych relacji wynika,że maleństwo za mną tęskni :-(
Trochę goni kotkę Mię. Jestem bardzo zdziwiona, u mojej sąsiadki bardzo ładnie potraktował kota :shake:
Mam nadzieję,że wszystko się ułoży. Musimy dać mu trochę czasu na oswojenie się. Nigdy nie mieszkał z kotem.

Już oczywiście powiedziałam Kasi,że jakby za bardzo dokuczał kotce, to go zabiorę spowrotem.
Tak mi go żal, tyle przeszedł... Schronisko, lichy dom, ulica, DT, a teraz znów inna właścicielka... Na pewno czuje się zagubiony

Posted

Diorka nie martw sie. Napewno bedzie ok. Mały duzo w swoim zyciu przeszedł ze dla niego to ciagłe zmiany. Jak juz bedzie u Kasi dłuzej to sie przyzwyczai co mozna a co nie.Ja dzisiaj miałam taka sytuacje z moim piesiem ze przyszedł do nas znajomy starszy pan ( meza nie było w domu bo był u lekarza)Pan rozłozył rece koło mnie a Ogi prawie ze zaatakował pana starszego. Nigdy mu sie to nie zdazyło ,ale myslał ze moze gosc chce mi zrobic krzywde i odezwała sie w nim agresja. Mimo wszystko bardzo mocno go kochamy i nie oddałam bym go za zadne pieniadze swiata.

Posted

Hoovik w chwili obecnej szaleje na działce :loveu: Bardzo się zżył z nami i naszą sunią. Są nierozłączni - wszędzie za nią chodzi i robi to, co ona :p
Cały czas się bawią.
Kupiłam mu karmę dla szczeniaków, bo to jeszcze taki dziecior.
Ogólnie wszystko w porządku. Jest bardzo mądry, słodki i kochany.

Posted

Hihihi, dziękujemy bardzo :loveu:
Właściwie to już powinnam zmienić temat, bo Hoover przeciez zostaje i nikomu juz nigdy go nie oddamy ;)
Ale nie umiem go zmienić :(

Posted

Diora napisał(a):
Hihihi, dziękujemy bardzo :loveu:
Właściwie to już powinnam zmienić temat, bo Hoover przeciez zostaje i nikomu juz nigdy go nie oddamy ;)
Ale nie umiem go zmienić :(

Diora, musisz wejść w edycję pierwszego postu, pojawi Ci się w okienku "zaawansowana edycja" - kliknij na nią i zmień tytuł ;)