Kasia&Rika Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Diora napisał(a):Z tego co mi się udało zmierzyć to w kłębie ma coś około 40-42 cm. Kręci się i wierci, więc ciężko powiedzieć :evil_lol: Wczoraj go zważyłam u weta i waży 8 kg. Hooverek będzie miał flexi :lol: A pod jakim kątem chcesz mu wyprawkę robić? Zabawki, smycz, obroże, smakołyki, puszki z jedzeniem. Coś w tym stylu :) Quote
Diora Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Myślę, że smycz i obrożę dobierzesz mu jak już będzie u Ciebie. Hooverek przyjedzie w obroży, w której go znalazłam, a smyczkę dam Ci taką, którą kiedyś dostałam w gratisie do karmy (juz ją trochę zmaltretował :evil_lol: ). Na początek wystarczy, a potem sama mu coś wybierzesz. Smakołyki? - co mu dasz, to zje, bo to worek bez dna :lol: Uprzedzam,że będzie Cię za każdym razem próbował urobić na dodatkowe jedzonko :p Zabawki - może jakiś sznur, albo piszczący pluszak (moja sunia ma takie zabawki i mu się podobają). Dziś na spacerku oswajał się z patyczkami :) Karma- może taką dla szczeniaków? On jest jeszcze młodziutki, więc myślę,że warto. Tak jak mówiłam, odsypię Hooverkowi trochę Josery, którą je teraz. Stopniowo ją pomieszasz z nową karmą i będzie OK :) Quote
Diora Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Skoro już wszystko ustalone, to ja wyłączam komputer. Do zobaczenia jutro :p Quote
Kasia&Rika Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Diora napisał(a):Skoro już wszystko ustalone, to ja wyłączam komputer. Do zobaczenia jutro :p A ja od 6 rano nie śpię, zdążyłam wysprzątać cały dom ... Brzuch mnie z nerwów boli, aparat na pierwszy spacer naszykowany ... I czekam:loveu: Quote
BullWest Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 I co tam? Wyjechali już? Kasia jak tylko mały będzie już u Ciebie to daj znać co i jak, bo my się tutaj martwimy, niecierpliwimy i wzruszamy razem z Wami! Quote
Kasia&Rika Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 BullWest napisał(a):I co tam? Wyjechali już? Kasia jak tylko mały będzie już u Ciebie to daj znać co i jak, bo my się tutaj martwimy, niecierpliwimy i wzruszamy razem z Wami! są jakieś 30km ode mnie:) niedługo będą :) Quote
Diora Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Hooverek jest już u Kasi. Z wstępnych relacji wynika,że maleństwo za mną tęskni :-( Trochę goni kotkę Mię. Jestem bardzo zdziwiona, u mojej sąsiadki bardzo ładnie potraktował kota :shake: Mam nadzieję,że wszystko się ułoży. Musimy dać mu trochę czasu na oswojenie się. Nigdy nie mieszkał z kotem. Już oczywiście powiedziałam Kasi,że jakby za bardzo dokuczał kotce, to go zabiorę spowrotem. Tak mi go żal, tyle przeszedł... Schronisko, lichy dom, ulica, DT, a teraz znów inna właścicielka... Na pewno czuje się zagubiony Quote
scorpio133 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Diorka nie martw sie. Napewno bedzie ok. Mały duzo w swoim zyciu przeszedł ze dla niego to ciagłe zmiany. Jak juz bedzie u Kasi dłuzej to sie przyzwyczai co mozna a co nie.Ja dzisiaj miałam taka sytuacje z moim piesiem ze przyszedł do nas znajomy starszy pan ( meza nie było w domu bo był u lekarza)Pan rozłozył rece koło mnie a Ogi prawie ze zaatakował pana starszego. Nigdy mu sie to nie zdazyło ,ale myslał ze moze gosc chce mi zrobic krzywde i odezwała sie w nim agresja. Mimo wszystko bardzo mocno go kochamy i nie oddałam bym go za zadne pieniadze swiata. Quote
Kasia&Rika Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='scorpio133']Kasiu napisz co u małego to już zapraszam tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f626/rika-hoover-mia-ironia-iluzja-metafora-mini-zoo-d-117430/index233.html :) Quote
Diora Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 Hoovik w chwili obecnej szaleje na działce :loveu: Bardzo się zżył z nami i naszą sunią. Są nierozłączni - wszędzie za nią chodzi i robi to, co ona :p Cały czas się bawią. Kupiłam mu karmę dla szczeniaków, bo to jeszcze taki dziecior. Ogólnie wszystko w porządku. Jest bardzo mądry, słodki i kochany. Quote
scorpio133 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Witaj kochany piesio. Ogus przyszedł sie przywitac:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
scorpio133 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 ogus znowu przyszedł sie przywitac:loveu: Quote
zuzka Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 zapraszam na bazareki Lektura dla calej rodzinki bazarek na Kodinke,Ciapulke,Bonusa i nie tylko do 17.08 Ciekawe magnesy na lodówkę -baratek na Kodinke,Ciapulke,Bonusa i nie tylko do 20-08 Quote
scorpio133 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 i dzisiaj z rana tez przyszedł sie przywitac:loveu::multi::loveu: Quote
Diora Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Hihihi, dziękujemy bardzo :loveu: Właściwie to już powinnam zmienić temat, bo Hoover przeciez zostaje i nikomu juz nigdy go nie oddamy ;) Ale nie umiem go zmienić :( Quote
agnieszka32 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Diora napisał(a):Hihihi, dziękujemy bardzo :loveu: Właściwie to już powinnam zmienić temat, bo Hoover przeciez zostaje i nikomu juz nigdy go nie oddamy ;) Ale nie umiem go zmienić :( Diora, musisz wejść w edycję pierwszego postu, pojawi Ci się w okienku "zaawansowana edycja" - kliknij na nią i zmień tytuł ;) Quote
scorpio133 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 o jejku , ale wiesci ! ,ale przywitac Ogi sie przyszedł:loveu: Quote
scorpio133 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Diorka naprawde dziekuje ze zagladasz do Ogusia:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
Diora Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 A ja dziękuję, że się interesujesz Hooverkiem :loveu: Bardzo mi się podobają nowe foteczki Ogusia :p Chcę jeszcze :oops: Quote
Recommended Posts