Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Diorka ale ja dalej nie wiem gdzie sa te ikonki. Jak nadusze klawiatura na odpowiedz na temat to wtedy mam te ikonki, ale i wyswietla mi poprzednia odpowiedz . Jak nadusze odpowiedz z cytatem to mam to samo . Jednym słowem DOOOOPPPAA

• 2 weeks later...
Posted

Hooveriusz miewa się świetnie. Dziś byłam u niego z wizytą :) Przywitał mnie na schodach, później nosiłam go (ciężarek już z niego niezły) przez długi czas, a on nie przestawał się przytulać. Kochany jest :) Porównuję go z fotkami sprzed paru miesięcy i jest duża różnica. Bardzo zmężniał. Zaraz poszukam zdjęć, może się coś znajdzie, bo dziś zabrałam Asi aprat

Posted

Przytył, przytył. Waży teraz chyba 12 czy 13 kg ;) Ale nadal jest szczuplutki - poszło mu w mięśnie. Ma bardzo ładne mięśnie ud i przednich łap. Śmiejemy się,że taki mały amstaff z niego :)
W środę od rana będzie u mnie przez cały dzień to go obfotkuję i Wam pokażę.

Mój szwagier nauczył go sztuczki "na kanapę" (oczywiście swoją kanapę). Dostał tą: http://designgirl.blox.pl/resource/54134_PE158167_S4.jpg
Biegnie aż mu się łapy plączą i wskakuje na nią :) Jest bardzo słodki

Posted

OK, dam Ci taką instrukcję jak poprzednio ;) Póki co umiem tylko linki dodawać, nie wiem czy to kwestia dogo czy mi się nie chcą załadować. Coż... Będę próbować :D