Jump to content
Dogomania

BULLTERRIERKA MALINKA zamieszka w super, extra domu w Warszawie :)

Recommended Posts

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malina się często kąpu, kąpu bo mieszkamy przy polu z samym piachem... chodząc codziennie na spacer już po 2 dniach wygląda jak szary potwór.

Choć dziś wygląda czyściej niż Pralina, która się potknęła i zrobiła fikołka w piachu...

Posted

Malina wyglada raczej jak w ekskluzywnym SPA, brakuje tylko lezaka i drinka z palemka.

A tak do rzeczy ... to nie potrafie znalezc danych wplat metoda PayPal na stronie Fundacji, o ile takowe istnieja (?). Jesli nie, musze wplacic pieniazki na Maline okrezna droga.

Pzdr
Freya

Posted

Nareszcie udało nam się chyba do końca zdiagnozować Malinkę i teraz wiadomo skąd wynika jej spokój a także śmierdząca skóra.
Otóż Malinka cierpi na niedoczynność tarczycy. To powoduje zapalenie łojotokowe skóry.

Teraz będzie dostawać Euthyrox 50, który zastąpi nieprodukowany hormon.
Na skórę Ceporex przez 10dni.

W przyszły poniedziałek wizyta kontrolna i operujemy guzy.

Czyli podsumowując. Nowy właściciel dostanie psiaka, który cierpi na niedoczynność tarczycy i zespół suchego oka.

Posted

O kurcze po co weszłam na ten wątek... Zakochałam się i spać nie będę mogła teraz... Ani myśleć o niczym innym... Ona jest cudowna...
Echhhhh.....:-(

Posted

Ulaa napisał(a):
O kurcze po co weszłam na ten wątek... Zakochałam się i spać nie będę mogła teraz... Ani myśleć o niczym innym... Ona jest cudowna...
Echhhhh.....:-(

Ulaa - no to bierz Malinkę:p

Posted

Co slychac u Maliny ? Widze, ze pieniazki jeszcze ida, slimaczym tempem.

Zalozenie konta PayPal jest bardzo prosta, bezplatna procedura, z ktorej korzysta wiele instytucji, fundacji, firm i osob prywatnych. Przeslanie pieniazkow przelewem tradycyjnym to dodatkowa oplata £20, PayPal'em zas to 5 zl (odbiorca). To tylko takie moje male spostrzezenie, nawet nie sugestia ;).

www.paypal.pl

Posted

andzia69 napisał(a):
Ulaa - no to bierz Malinkę:p

... :placz:

Ale trafiłaś... Jakiś czas temu podjęliśmy z Marcinem decyzję o kupieniu bullki (z rod. oczywiście).
Po przeprowadzce do Krakowa zostałam bez psa jak bez ręki. Megi nie chce żyć w mieście, bez ogródka... choruje... Została u mamy.

Malinka... :placz: