Shanny.. Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 No my już wrocilismy. Nie zostalismy do konca, bo pies mi sie topil. W kazdym razie Rubin dotał dosk. 1 CWC (ladne medale daja w tym Lesznie :wink: ). No to tylko teraz musimy czekac do grudnia na skonczenie championatu :roll: Pozdr. Quote
.ania Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 [quote name='tufi'][quote name='-Magda-'] hiszpan może byc pod nazwą Perro de aga español A to jest - 1 szt - klasa szczeniat, suczka - Espinosa Zorrazo. TUFI jeszcze raz bardzo dziękuję :D Quote
sh_maniak Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 nice_girl napisał(a): sh_maniak napisał(a):Flaire napisał(a):Jakoś chyba mało dogomaniaków było na tej wystawie w sobotę... Oj chyba jednak troszkę nas było, tylko kazdy sobą zajety :wink: Marta, i jak Wam poszło? :wink: nam standartowo :wink: dwa srebra w ładnych stawkach i super opisy :D Asanpi brała udział jeszcze w grupach hodowlanych i dla hodowczyni wywalczyli 2 m-ce na pudle:) Quote
carotina Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 a ja ponawiam prośbe o stawke shih-tzu :roll: :modla: :modla: :modla: Quote
maga18 Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 a ja porposze stawke imienna grzywaczy... cos od wczoraj sie nie doczekalam :lol: DZIEKI!!! :D:D:D Quote
maga18 Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 gratuluje wszystkim Dogomaniakom sukcesów :klacz: :angel: Quote
Asiaczek Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Gratulacje dla sobotnich piesków! Czekamy na niedzielne. Jednoczesnie chciałabym poprosić o stawkę basenji (V grupa). Nie powinno ich byc dużo. Może 5-6 wszystkiego. Tak myślę. Pzdr. Quote
karenina Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Gratulacje dla wszystkich!! Zwlaszcza za wytrwalosc pogodowa :). I czy moglabym prosic o stawke charcikow wloskich? Duzo nie powinno ich byc..:) Quote
Yorkies Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Tufi napisała: yorkow bylo 83 - moze jakas klasa tylko? bo pisania sporo.... No to proszę o pieski szczególnie młodzież i pośrednia mnie interesuje... :wink: :) z góry dziękuje :angel: Quote
sh_maniak Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Drabster napisał(a):A jak było u Hasiorów?? Ogólnie Eskimoski Domek szalał i brał wszystko :D Quote
Dzidtka_Gl Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 bardzo proszę o stawkę lhasa apso (gr IX) na pewno nie było dużo ;) Quote
AniaN Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 A czy ktoś mógłby podać mi stawkę dogue de Bordeaux i kto je sędziował ? DZięki Quote
SzOlka Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 A ja tradycyjnie prosze pilknie, o terriery szkockie :modla: Ogromne gratulacje, dla wszystkich medalistow :multi: i ogromniaste usciski dla Interki Miski :laola: Quote
Asiaczek Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Dlaczego nikt nie odpowiada?! Odsypiacie wczorajsze Leszno? Nie dajcie się długo prosić, my tak czekamy na info. o naszych rasach, please. Pzdr. Quote
Elitesse Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Asiaczek napisał(a):Gratulacje dla sobotnich piesków! Czekamy na niedzielne. Jednoczesnie chciałabym poprosić o stawkę basenji (V grupa). Nie powinno ich byc dużo. Może 5-6 wszystkiego. Tak myślę. Pzdr. trafilas ! hihihi PSY kl.posrednia Faraoland VICTORY & FREEDOM SUKI kl.posrednia I AM NOT AN ANGEL Ypsylon kl.otwarta CHATTANGA CHOO Yposylon FRANCIC FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek kl.championów Klassic's A STAR IN STRIPES Quote
Elitesse Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Dzidtka napisał(a):bardzo proszę o stawkę lhasa apso (gr IX) na pewno nie było dużo ;) musze cie zmartwic ale nie było ich wcale :( Quote
nice_girl Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 sh_maniak napisał(a):nice_girl napisał(a): sh_maniak napisał(a):Flaire napisał(a):Jakoś chyba mało dogomaniaków było na tej wystawie w sobotę... Oj chyba jednak troszkę nas było, tylko kazdy sobą zajety :wink: Marta, i jak Wam poszło? :wink: nam standartowo :wink: dwa srebra w ładnych stawkach i super opisy :D Asanpi brała udział jeszcze w grupach hodowlanych i dla hodowczyni wywalczyli 2 m-ce na pudle:) Oj, biedna Ty już jesteś. :wink: Ale i tak gratuluję. Czyli Eskimoski Domek też zgarnął BISa Juniorów? Masz może zdjęcie z tej konkurencji finałowej? Pytam, ponieważ pies moich przyjaciół miał trzecią lokatę. :wink: Quote
Asiaczek Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Elitesse napisał(a):Asiaczek napisał(a):Gratulacje dla sobotnich piesków! Czekamy na niedzielne. Jednoczesnie chciałabym poprosić o stawkę basenji (V grupa). Nie powinno ich byc dużo. Może 5-6 wszystkiego. Tak myślę. Pzdr. trafilas ! hihihi PSY kl.posrednia Faraoland VICTORY & FREEDOM SUKI kl.posrednia I AM NOT AN ANGEL Ypsylon kl.otwarta CHATTANGA CHOO Yposylon FRANCIC FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek kl.championów Klassic's A STAR IN STRIPES Doczekałam się!!! Wielkie dzięki. Pzdr. Quote
Atomic Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 [quote name='sh_maniak'][quote name='Drabster']A jak było u Hasiorów?? Ogólnie Eskimoski Domek szalał i brał wszystko :D Jak ktoś ma już staweczke z wynikami to prosze o wysłanie mi na meila to zamieszcze na www.wystawy-husky.webpark.pl :) Quote
IraKa Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 [quote name='Lara']a czy ktos podalby mi stawke beauceronkow :D z gory ogromne dzieki!!! Psy klasa szczeniąt: 1. KREOL Na Przyklad klasa młodzieży: 1.VIATOR Optima Fide 2.VIS-VENUSTUS Astra Canina Suki Klasa młodzieży: 1.VERA Tutor Gratus klasa otwarta: 1.HEMBRA Na Przykład Quote
maga18 Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 GRZYWACZE błagam o grzywacze!!! bylo ich 19 wiec prosze o wszystkie :modla: :modla::modla: :modla: (moze byc zdjecie katalogu lub zeskanowana strona) mam wrazenie ze moje posty sa niewidzialne... :( Quote
Elitesse Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 karenina napisał(a):Gratulacje dla wszystkich!! Zwlaszcza za wytrwalosc pogodowa :). I czy moglabym prosic o stawke charcikow wloskich? Duzo nie powinno ich byc..:) PSY kl.posrednia ENRIKE MAGILJA kl.otwarta FRYTTI z Wrzosiwej Łąki kl.championów VALENTINO II Piccolo Azzuro SUKI kl.otwarta PEPOLITA Magija kl.championów ROSAMARIA Italica Quote
Recommended Posts