Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Molly przesłodka, jak to maleństwo umie się cieszyć życiem, człowiek by nie potrafił.
Mam pytanko.Zdeklarowałam 20 zł miesięcznie na Molly w imieniu pani Anety i chyba ze 2 razy wpłaciłam.Ale w sumie nie wiem czy pieniądze są potrzebne, nie zauważyłam informacji,że wpłynęły.

Posted

Poker napisał(a):
...
Mam pytanko.Zdeklarowałam 20 zł miesięcznie na Molly w imieniu pani Anety i chyba ze 2 razy wpłaciłam.Ale w sumie nie wiem czy pieniądze są potrzebne, nie zauważyłam informacji,że wpłynęły.

właśnie- ja pamiętam, że deklarowałam kaskęna Molly i jutro puszczę przelew (ostatnio miałam trochę zawirowań z synkiem i pogubiłam terminy:oops:)

Posted

Poker napisał(a):
(...) w sumie nie wiem czy pieniądze są potrzebne, nie zauważyłam informacji,że wpłynęły.

Pewno Dziewczynom umknęło wstawienie wpłat.

Posted

Wybaczcie - już 3 dni temu wypisałam sobie na kartce dokładnie kto płacał - ale nie zdążyłam tu wpsiać, jakoś nie mogę ostatnio z niczym zdążyć, mam sporo pracy, ale już piszę.

Na dzień - 5 października w skrabonce Molly było 379,6 zł

do 7 września mieliśmy 525 zł - do tego czasu rozliczenie jest gdzieś wcześniej na wątku, niestety nie mam dostępu do pierwszego postu, więc mogło gdzieś po drodze zaginąć
były tam wpłaty od Acha44, Gogonek, Awit, Poker, Leyla, Katarzyna005, MakS, Tuska1990, Zuzia63, AniaC, Tofiprom, Nadle, Ewelina38/Re-Dunia, Awit

potem doszły jeszcze:loveu:
12 zł Acha44
20 zł MakS
20 zł Gogonek
20 zł Ra-Dunia
50 zł Leyla
20 zł Poker
50 zł Tofiprom
10 zł Awit
50 zł Leyla
10 zł Acha44
i z bazarku ICK - 5, 7, 7, 5, 5 zł

więc razem z tymi poprzednimi wychodzi 816 zł

a wydatki to - -436,4 zł - w tym 100 zł posłanie, zastrzyk, badanie moczu, 148 zł jedzenie, 48,40 smycz z przesyłką, 50 zł i 90 zł leki

czyli 816 zł - 436,4 = 379,6 zł

Posted

Już po maratonie:eviltong:
Dzisiaj deszczowo, pochmurnie, wyjątkowo jesiennie. Spacerki specyficzne - bo Molly boi się parasoli - także, na ile pozwoli kaptur mojej kurtki, tyle idziemy:evil_lol: Flexi jest dla niej idealna - nigdy nie napięta, bo nasza księżniczka nie oddala się ode mnie dalej niż na 3 m, reaguje na to, co do niej mówię, bardzo grzeczna jest (tylko psy obszczekuje, ludzi już rzadziej).

Dzisiaj bonusik do jedzonka - paróweczki drobiowe:cool3:

Posted

NaamahsChild napisał(a):
A co, bronić trzeba! Szczególnie jak mama ledwo widzi na oczy - na 96 h wyspałam 11 h:cool1: Zaraz idę spać..

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Naa.... to chyba Molly za Ciebie śpi :p

Posted

Szczerze mówiąc - poszaleliśmy oboje:oops: Ja z powodów wiadomych, a on - chyba dlatego, że jest ze mnie zadowolony.
Ale zmęczenie czuję i będę czuła jeszcze dłuuugo..

Dziś na kolacyjkę Acana + ryż + szyneczka + paróweczka:cool3: