Michał Kołodziejczyk Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 nescca napisał(a):A co u Państwa i suczynek słychać? A dziękujemy, wszystko w porządku. PaniePsy zdrowe i zadowolone z życia - i niech korzystają z tego spokoju, bo jak nasza córa zacznie raczkować, to skończy się im laba :-) Quote
fizia Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 RADOSNYCH ŚWIĄT ORAZ ZDROWIA, UŚMIECHU I SAMYCH SZCZĘŚLIWYCH DNI W NOWYM ROKU!! Quote
Michał Kołodziejczyk Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Bardzo dziękujemy za życzenia! Odwzajemniamy się najuprzejmiej jak tylko potrafimy! :-) Dziś/jutro postaram się wrzucić jakąś nową fotkę ze stadem, pozdrawiam, mk Quote
Energy Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Super, to czekamy:lol: [SIZE="3"]Szczęśliwego Nowego Roku:lol: Quote
Energy Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='fizia']:) 3 ślicznoty![/QUOTE] No:lol:ale cudne :loveu: Wygląda na to, że się lubią:lol: Quote
nescca Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Panie Michale..... a może uraczy nas Pan fotkami rodzinki ? Tak tęsknimy za Wami..... :) Quote
2010 Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 :loveu:Pozdrawiamy WSZYSTKICH serdecznie :lol: Quote
euphoria210 Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Znalazłam ten watek z podpisu nesca. szczena mi opadła jak poczytałam. co za wspaniała historia, to szkoda gadac. Panie Michale ja dołączam sie do pozdrowien i do prósby o nowe zdjecia. strasznie fajnie się je tu oglada. wyjątkowo fajnie. Quote
__Lara Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 euphoria210 napisał(a):Znalazłam ten watek z podpisu nesca. szczena mi opadła jak poczytałam. co za wspaniała historia, to szkoda gadac. Panie Michale ja dołączam sie do pozdrowien i do prósby o nowe zdjecia. strasznie fajnie się je tu oglada. wyjątkowo fajnie. Ten wątek to dowód, że istnieją jeszcze wspaniali ludzie :) Quote
Michał Kołodziejczyk Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='Nadalle']Strasznie tu cichutko ;)[/QUOTE] Dzień dobry, faktycznie - dawno na wątek nie zaglądałem, uprzejmie przepraszam! :-) Postaram się w najbliższym czasie jakąś fotę czy dwie wrzucić, choć nie wiem, czy Molly będzie zadowolona, bo ostatnio mocno utyła :-D Pzdr, m Quote
maja7 Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Czekamy niecierpliwie. Ale dla Molly to chyba niedobrze, że utyła. Moluniu trzeba dbać o linie:loveu: Quote
__Lara Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 No właśnie, psinko, bo się w baryłeczkę zamienisz :evil_lol: Quote
Awit Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 O rany wątek Molly, po kilku latach weszłam, nie mogłam go znaleźć, to jeden z moich 1szych wątków na dogo. Czuję się wzruszona:-) Koniecznie jakieś zdjęcie Molly, prosimy. I niech nie tyje:-) Quote
Jasza Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Ech, ja też pamiętam. Wszystkiego dobrego dla Was i psa, którego miało nie być.... Quote
Recommended Posts