dzamal Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 szkoda, szkoda... ale mozna zorientować się po godzinach ile ma się konkurencji. Tak mi się przynajmniej wydaje.... Quote
jovi Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 A jak myślicie, ile czasu liczą na ocenę jednego psa ? Quote
Błyskotka Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 jovi napisał(a):A jak myślicie, ile czasu liczą na ocenę jednego psa ? Ja mam nadzieję że u mnie dłuuugo :evil_lol:. Trochę dziwny pod tym względem ten plan. Nadal nie mam potwierdzenia listownego :mad:. Mam nadzieję że nie będę miała z tego powodu problemów :roll:. Quote
maga18 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 ja do Szombathley mialam potwierdzenie na meila, listownego nie dostalam i na miejscu okazalo sie ze nas nie ma w katalogu :p dobrze ze na drugi dzien mialam Oberwart w Austrii, przynajmniej nie pojechalam na marne Quote
Błyskotka Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 maga18 napisał(a):ja do Szombathley mialam potwierdzenie na meila, listownego nie dostalam i na miejscu okazalo sie ze nas nie ma w katalogu :p dobrze ze na drugi dzien mialam Oberwart w Austrii, przynajmniej nie pojechalam na marne Najwyżej będę miała 50 euro w kieszeni :roll:. A następnego dnia mam gdzieś indziej wystawy ;). Quote
Pencia Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 2.X.09 pierwsza wystawa naszej Błyskotki i jej Sułtana i co i brawo SUŁTAN CAC,CACIB,BOS :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
M&S Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='Pencia']2.X.09 pierwsza wystawa naszej Błyskotki i jej Sułtana i co i brawo SUŁTAN CAC,CACIB,BOS :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: GRATULACJE WIEEELKIE [SIZE=2]od nieobecnych.....na wystawie A. Quote
AGATA I BRIARD Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 my również gratulujemy !!! moje chłopaki na Węgrzech : 2.10. Ivanhoe Hocky: V1, CAC, CACIB, BOB :multi:, ukończony CH.WĘGIER :multi: Orton: V1, CAC, Best Veteran 3.10. Ivanhoe Hocky: V1, CAC, CACIB, BOB, BOG, vice BIS :multi: Orton: V1, CAC, Best Veteran, vice veteran BIS :multi: GRATULACJE DLA POZOSTAŁYCH POLAKÓW !!! Quote
dzamal Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 No to ja też się pochwale :) Mój Dżamalek otrzymał ocene doskonałą, CAC,CACIB i BOB, ukończył Championat Węgier :):multi: Quote
Błyskotka Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Gratulacje :). A czy ktoś był na wystawie w niedzielę i może podać mi stawkę chow chow :) ? Quote
Recommended Posts