Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

yoannka napisał(a):
Witam, odstąpię miejsce na kursie groomerskim w Łodzi w Psim Salonie. Kurs zaczyna się w połowie sierpnia. Zainteresowanych proszę o kontakt.
Witam jak nie znajdziesz kogoś ,to poproś o zwrot zaliczki P. Grabowska musi Ci oddać, mi nie chciała oddać ale podałam P.G do grockiego sądu i zwróciła z odsetkami.:)pozdrawiam:) zadatek jest bezzwrotny ,ale zaliczka jest zwrotna...

Posted

adriana87 napisał(a):
Też coś wiem o tych zaliczkach. Ja swoją wywalczyłam po dwóch miesiącach od poinformowania, że rezygnuję. Łatwo nie było...
Ja 11cie mieś; czekalam na kurs a 2tyg; przed kursem zrezygnowałam z ich winy ale to długa historia...a walczyłam o kase pare mieś; ale oliwa sprawiedliwa ,sad i komornik się sprawili:)Ciesze się ,że nie byłam na tym kursie .:)

Posted

Witam
Ja także mam do odstąpienia miejsce u p. Grabowskiej koniec września, proszę o kontakt osoby zainteresowane kursem. Ja na to miejsce czekałam od lutego i sprawy osobiste nie pozwalają mi uczestniczyć w tym kursie.:placz:

• 1 month later...
Posted

[quote name='fryga.73']Witam
Ja także mam do odstąpienia miejsce u p. Grabowskiej koniec września, proszę o kontakt osoby zainteresowane kursem. Ja na to miejsce czekałam od lutego i sprawy osobiste nie pozwalają mi uczestniczyć w tym kursie.:placz:[/quote]

mozesz mi napisać czy to odstąpienie miejsca na kursie jest nadal aktualne, byłbym zainteresowany poważnie gdybyś mogła tu napisać albo na numer gg 11468352 , będe Ci wdzięczny za info, pozdrawiam

Posted

Chciałbym Was zapytać gdzie oprócz Łodzi polecalibyście kurs groomingu i czy wszędzie trzeba czekać na wolne miejsce kilka miesięcy ?
pozdro