Isadora7 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Reno2001 napisał(a):Isadoro z allegro śmiało można startowac. Pies zmienia miejsce pobytu dopiero w czwartek. Może uda się jednak do tego czasu pominąc Łódź. Pewnie byłoby to dla niego lepsze. To po pracy odpalę. Ewentualnie w trakcie zmienię dane kontaktowe. Quote
Reno2001 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Isadora7 napisał(a):To po pracy odpalę. Ewentualnie w trakcie zmienię dane kontaktowe. Supcio. Dzięki wielkie. Quote
danka1234 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 zrobiłam mu kilka ogloszen ,może sie zgubił i własciciel wypatrzy lub nowy domek sie znajdzie nim na tymczas wyruszy. alegratka gumtre kokosy oferty kupie psa adopcja psa nasi pupile Quote
Isadora7 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Koreczku wyróżniona aukcja allegro dla ciebie: Korek bezproblemowy jamnik szorstkowłosy (700343034) - Aukcje internetowe Allegro :p Cioteczki jak się zmienią dane kontaktowe to wołajcie podmienię na allegro :p Quote
Ula_czarnuszka Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Śliczny sierściuch :loveu: Mam pytanie, ile będzie (hipotetycznie oczywiście) ważył po odkarmieniu?:oops: Gdyby trzeba było gdzieś na rączkach transportować...:evil_lol: Quote
Wisełka Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Szkoda że wiek nie jest podany :razz: No skacz po domek ślicznoto :loveu: Quote
Isadora7 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Mam pytanie z allegro: Witam, chciałam zapytać gdzie jest ten piesek,jaki jest jego wiek i jak jest jeśli chodzi o kontakt z innymi zwierzętami o koty mi chodzi konkretnie, mialam już szorstkowłosego jamnika i roznie to bywa jeżeli chodzi o kocury. Proszę o odpowiedż podaję swojego maila: miska0000@wp.pl. Z tego konta pytam tylko grzecznościowo. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Kto napisze odpowiedź? Quote
Wisełka Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Isadorko, nie wchodziałam teraz na allegro Korka, napiszesz tam jeśli się da ile ma latek?? :razz: Quote
ElzaMilicz Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Korek zniknął. Jest kilka dobrze dobrze zapowiadających się domków. Rzeszów, Gdańsk, Bytom. Jakiś inny szorściak może tam trafić. Komu przesłać numery telefonów ? Quote
Wisełka Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='ElzaMilicz']Korek zniknął. Jak to??????????? Ktoś go adoptował?? :razz: Quote
Isadora7 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='ElzaMilicz']Korek zniknął. Jest kilka dobrze dobrze zapowiadających się domków. Rzeszów, Gdańsk, Bytom. Jakiś inny szorściak może tam trafić. Komu przesłać numery telefonów ? Jak to zniknął??? Aukcja wyróżniona jeszcze 10 dni jak adoptowany to szukam psiaka na jego miejsce Quote
ElzaMilicz Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Isadora7 napisał(a):Jak to zniknął??? Aukcja wyróżniona jeszcze 10 dni jak adoptowany to szukam psiaka na jego miejsce Nie, nie został adoptowany. To bardziej skomplikowane. O tym tylko przez telefon. Mam jedynie nadzieję, że wróci i wtedy zabieram go do siebie. Domek już czeka. Podmieniaj psiaka na aukcji. Quote
Wisełka Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 ElzaMilicz napisał(a):Nie, nie został adoptowany. To bardziej skomplikowane. O tym tylko przez telefon. Mam jedynie nadzieję, że wróci i wtedy zabieram go do siebie. Domek już czeka. Podmieniaj psiaka na aukcji. O matko, uciekł???????????????????? :placz: Quote
ElzaMilicz Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Korek wrócił, jest w moich rękach. :diabloti: Kogo mogę poprosić o wizytę przedadopcyjną ? Warszawa-Włochy. Quote
Isadora7 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='ElzaMilicz']Korek wrócił, jest w moich rękach. :diabloti: Kogo mogę poprosić o wizytę przedadopcyjną ? Warszawa-Włochy. Gdzie we Włochach, tyle że w weekend dopiero mogłabym. Quote
ElzaMilicz Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Domek mi się wycofał w ostatniej chwili przed transportem. Korek w dalszym ciągu szuka domu. Quote
Agata69 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Mam 3 domy w Warszawie chętne na małego psiaka do bloku. Sprawdzamy na razie jeden dla mojego Łatka. Jeśli będzie Ok, 2 pozostałe odstapię dla korka. Tylko muszę wiedzieć coś więcej. Quote
tomcug Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 A póki co, to mamy wypasione allegro dla Koreczka. ;) KOREK, PRZEMIŁY JAMNIK SZORSTKOWŁOSY SZUKA DOMU! (708871135) - Aukcje internetowe Allegro Quote
ElzaMilicz Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 [quote name='tomcug']A póki co, to mamy wypasione allegro dla Koreczka. ;) KOREK, PRZEMIŁY JAMNIK SZORSTKOWŁOSY SZUKA DOMU! (708871135) - Aukcje internetowe Allegro Zmień opis. Korek jest bezproblemowy. W domu grzecznie czeka na opiekunów aż do ich powrotu z pracy. Swoje potrzeby załatwia na zewnątrz. Ładnie chodzi na smyczy. Uwielbia kontakty z innymi psami. Umie zachować się w obecności dzieci. Z pozoru nieśmiały, gdy juz zaufa zamienia się w wyjątkowo słodkiego towarzysza. Quote
Recommended Posts