Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przyplątał na posesję gdzie nikt go nie chce.
Na obiad dostaje kości z kurczaka. Nie do wytłumaczenia jest, że to zagrożenie, ludzie mają swój własny rozum i na pewno wiedzą lepiej ode mnie. :roll:
W stosunku do człowieka milasty i zupełnie podporządkowany.
Został na parę godzin w korytarzu nic nie zniszczył ani nie obsikał.
Czekał cierpliwie na powrót dotychczasowych opiekunów. Jednak oni nie wyobrażają sobie sytuacji w której ten pies śpi w domu.
Co to za tymczas dla jamnika ?
Trzeba mu szybko szukać domku.

Pies przebywa w Miliczu(dolnośląskie).
Kontakt:
Elza 692438657

Korcio zamieszkał z wieluńska Lejdi. :)

Tak było:

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W skrócie, kiedy weszłam na posesję zostalam obszekana przez jamnika, który nie chciał dopuścić nikogo nawet do drzwi.:evil_lol: Dopiero zaalarmowany gospodarz przyszedł i wpuścił dalej. Na początku bardzo był spięty ale juz po chwili głasków zakceptował mnie totalnie.:loveu::loveu: Jest cudny:loveu:, na faceta który go karmi patrzy z takim uwielbieniem... a przecież jest tam niedługo. To co musiało by się dziać gdyby miał swojego pana:diabloti:

Posted

Matko, jakie cuudo :crazyeye:.
Właśnie dopiero co wróciłam z psiejskiego wypoczynku, gdzie był identyczny (rodowodowy) psiak. Nie wyobrażam sobie, aby ten kawaler musiał długo czekac na dom. Jest boski.

Dwa pytania:
1)Ile on może miec lat?
2)Elza, kiedy przyjeżdżasz teraz do Łodzi? Myślę ... w końcu jamnik dużo miejsca nie zajmuje.

Posted

nic dziwnego ze jamniczek broni swojej przybranej posesji , jest śliczny :loveu::loveu::loveu::loveu: zapewne nie długo ktoś go zabierze :loveu::loveu::loveu:

Posted

Reno2001 napisał(a):
Matko, jakie cuudo :crazyeye:.
Właśnie dopiero co wróciłam z psiejskiego wypoczynku, gdzie był identyczny (rodowodowy) psiak. Nie wyobrażam sobie, aby ten kawaler musiał długo czekac na dom. Jest boski.

Dwa pytania:
1)Ile on może miec lat?
2)Elza, kiedy przyjeżdżasz teraz do Łodzi? Myślę ... w końcu jamnik dużo miejsca nie zajmuje.

Jego tymczasowi opiekunowie stwierdzili, że pies ma podobno ok 4-5 lat.

Posted

Może on komuś zwiał? Jamniki mają silny instynky łowny (to z założenia dzikarze) i to nie jest żart. Widziałam na własne oczy. Moi znajomi myśliwi mają takiego jamniora i nie raz już im zwiał w lesie. Teraz jest na obroży elek. i jest ok. Może jednak po tego ktos się zgłosi?

Posted

Reno2001 napisał(a):
Może jednak po tego ktos się zgłosi?

Nie zgłosi się, nie wszystko można pisać na wątkach. Sama wiesz.
Gdy trafił do obecnych opiekunów był workiem na kości.
Bierzesz go ?
Robert jedzie w czwartek.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Istotne pytanie bo czekam z odpaleniem allegro (w poniedziałki jest dobrze)

Isadoro z allegro śmiało można startowac. Pies zmienia miejsce pobytu dopiero w czwartek. Może uda się jednak do tego czasu pominąc Łódź. Pewnie byłoby to dla niego lepsze.