Basia1968 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 śliczne te kropeńki:loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Dziewczyny, myślicie że bardziej są potrzebne smyczki czy obróżki? Tzn chodzi mi o to czego się więcej przyda?:cool3: Mnie się wydaje, że chyba jednak obróżki. Quote
Basia1968 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 a mnie sie wydaje, że ani to ani to - tylko jedzenie - dużo jedzenia - idzie zima. Zamiast wydać iles zł na smyczki to można lepiej przesłać karmę, tego nigdy dośc przy takije ilości psiaków, a nadto jakies inne rzeczy typu marakrony, ryż, jakieś konserwy - pamiętajmy też, że tam sa także kociaki. Quote
ewatr Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Basia1968']a mnie sie wydaje, że ani to ani to - tylko jedzenie - dużo jedzenia - idzie zima. Zamiast wydać iles zł na smyczki to można lepiej przesłać karmę, tego nigdy dośc przy takije ilości psiaków, a nadto jakies inne rzeczy typu marakrony, ryż, jakieś konserwy - pamiętajmy też, że tam sa także kociaki. Basia ma racje , psiaki mało wychodza na spacery na zewnatrz dlatego jak juz cos potrzebne to kazda ilosc jedzenia... a ja lece z dalsza iloscia fot ... Quote
ewatr Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 no i oczywiscie nie moze zabraknąc chłopca z patelni :evil_lol: no co sie patrzysz ? ciepło tu i przytulnie :eviltong: Quote
Basia1968 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Ten patelniany chłopaczek jest taki słodziuuuuśki Quote
Paulina_mickey Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Basia1968']Ten patelniany chłopaczek jest taki słodziuuuuśki[/quote] Ten maluch jest rewelacyjny :loveu: Quote
czarnula Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='becia66']Pewnie o tego ci chodzi.... Tak o tego uszatka:p Quote
Recommended Posts