Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 709
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GuniaP napisał(a):
Ktory pies znalazl dom? Majka mi mowila ale nie zapisalam i sie pogubiłam.

Guniu ja zajarzyłam, że ta szorściakowa ONka Kaja...chyba , że Becia cos więcej zapamiętała.

Posted

Dziewczyny szczeniaczki są praktycznie identyczne, czarne z troche ciemniejszym "podpalaniem " niż kawaler.
Wszystkie psiaczki są przesłodkie i co ważne będą małymi pieskami.

Dziewczynki:

tu jeszcze z chłopaczkiem

Posted

Majuska, dziękuję za sesję Noddiego. Chyba Noddi jest mniejszy, niż na początku się wydawał, ale piszę CHYBA, bo namęczyłaś się przy tych zdjęciach, a u mnie w kompie widać w większości tylko fragmenty tych zdjęć. Czy Wy też tak macie?:placz:

Posted

elinka napisał(a):
u mnie w kompie widać w większości tylko fragmenty tych zdjęć. Czy Wy też tak macie?:placz:

widzę wszystkie zdjęcia w całości, a Noddy w rzeczywistości ma dłuższą sierść bo teraz jest podcięty...
Noddy jest nieduży, poniżej mojego kolana i bardzo leciutki...

Posted

GuniaP napisał(a):
Dzisiaj RUBIN znalazł dom!

O matko, ale nowina !!! Zadzwonie do Majki i dowiem sie więcej szczegółów bo właśnie dziewczyna na Kraków przygotowuje mu ogłoszenia...

Posted

A więc tak :
Rubin zamieszkał w Czarnej Górnej w Bieszczadach z jaką młodą rodzinką co ma dużą posesję i młodą zwariowaną owczarką jako towarzysz jej zabaw. Ma być kastrowany w najbliższym czasie. Psy mieszkają w domu i mają duży ogród do dyspozycji. To sie fartnęło wielkoludowi....

Posted

[quote name='karolciasz28']GRONOSTAJ ma szansę na dom! Pan będzie dzwonił do Majki. Trzymajmy kciuki!

byłoby świetnie bo wiem że ta psina szczególnie Guni i matinesce leżała na sercu...
A Majka prosiła o ogłoszenia Szymka / ma fajne zdjęcia na kundelkowej stronie/. Jest bardzo fajnym psiakiem, łagodnym, mądrym, usłuchliwym, towarzyskim, zgadza sie z innymi zwierzętami, nie reaguje na koty. Jest średniej wielkości pieskiem, poniżej kolana, ma ok. 5 lat i ładnie chodzi na smyczy. Majka mówi że super pies i prosi o szukanie domu.
Karolciu - może zrobisz te swoje ogłoszenia bo widzę że jest reakcja i jeszcze coś na Kraków ?
Do Krakowa mam sentyment bo tam mieszka kupę naszych psiaków, szczególnie orzechowskich ale i z Boguchwały już parę.