GuniaP Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Ze szczeniakow została tylko Lusia, ale sa 2 nowe : RSOZ Schronisko Kundelek - Ogłoszenia - Kategoria - PSY - Szczeniak szuka domu RSOZ Schronisko Kundelek - Ogłoszenia - Kategoria - PSY - Pola szuka domu! Jest owcz. collie 5 letni, 2 lata stal przy budzie na łańcuchu, przy opuszczonym domu, karmiony sporadycznie, u Majki doszedł do siebie. RSOZ Schronisko Kundelek - Ogłoszenia - Kategoria - PSY - Szukam domu! Quote
Paulina_mickey Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Założyć collie wątek na forum collie? Quote
Paulina_mickey Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Portal owczarka szkockiego collie A te rude kłapciuchy też są już w domkach? Zaprosiłam na wątek jedną osobę, której się spodobały, ale chyba za późno:evil_lol: Quote
czarnula Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Tak mi szkoda Lusi zastanawiam sie czy Majka by ja oddała do DT? Quote
Paulina_mickey Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Gosia czy Tobię mogę dać namiary na "czarnego kwiatka" abyś przekazała je do Majki? Chodzi o Scooby,ego przede wszystkim. I jeszcze dziewczyny radzą, żeby weterynarz zbadał mu oczka,bo ta wydzielina z nich nie wygląda za ciekawie. Quote
GuniaP Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Szczeniaczek - piesek znalazł dom. Paulina, moge Majce wysłac smsa z tym cz.kwiatkiem. Quote
Paulina_mickey Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 GuniaP napisał(a):Szczeniaczek - piesek znalazł dom. Paulina, moge Majce wysłac smsa z tym cz.kwiatkiem. Wysyłam na PW Quote
GuniaP Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Majka prosiła przekazać, żeby juz Słodkiej nie ogłaszać. Nowe szczeniaczki Quote
Paulina_mickey Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 GuniaP napisał(a):Majka prosiła przekazać, żeby juz Słodkiej nie ogłaszać. Nowe szczeniaczki Słodka w domku?:cool3: A collaczek jak się czuje? Dałam znać do cioci collaczkowej na dogo:oops: Quote
Marlena:) Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Słodka to ta czarno-biała (w typie border collie :evil_lol:) Quote
Luzia Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 W przyszłym tygodniu mam zamiar jechać do Majki. Jeśli ktoś z Was chce coś przekazać dla Niej na trasie Tarnobrzeg-Rzeszów, proszę aby dał znać :) Quote
Becia66 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Pytałam kiedyś czy ktoś nie jedzie i już rozdysponowałam wiekszość rzeczy. Kiedy jedziesz ? tzn. ile mam czasu żeby coś dozbierać ? Quote
Becia66 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Luzia&Funia']Najprawdopodobniej w czwartek. ;)[/QUOTE] no to mam jeszcze cały dzień......Zaraz robię rekonesans i jutro jakąs zbiórkę - może coś sie uzbiera... Quote
Luzia Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Oki my do Makro po drodze jeszcze wstąpimy i tam chcemy kupić jakąś karmę. Quote
Becia66 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Luzia&Funia']Oki my do Makro po drodze jeszcze wstąpimy i tam chcemy kupić jakąś karmę.[/QUOTE] Podaj prosze telefon do siebie.... O której będziecie w Rzeszowie ? Quote
Becia66 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Ekipa była w Rzeszowie dośc późno.....mam nadzieję że szczęsliwie dojechali bo po ciemku po tych wertepach polnych :shake:..i do tego ten deszcz...... Quote
Luzia Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Na szczeście dojechaliśmy, ale przyznam że mieliśmy duże problemy żeby wjechać pod każdą górę w Wysokiej. Do Majki nie daliśmy rady podjechać pod sam dom i musieliśmy wszystko przenosić na rękach od początku tej trawiastej drogi (a "troszkę" tego było). Jeszcze dodatkowo żeby było zabawnie to gdy mieliśmy wracać okazało się że się zakopaliśmy. W Tarnobrzegu byliśmy po 22. Ale warto było :diabloti: Quote
Recommended Posts