Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 709
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ze szczeniakow została tylko Lusia, ale sa 2 nowe :

RSOZ Schronisko Kundelek - Ogłoszenia - Kategoria - PSY - Szczeniak szuka domu

RSOZ Schronisko Kundelek - Ogłoszenia - Kategoria - PSY - Pola szuka domu!

Jest owcz. collie 5 letni, 2 lata stal przy budzie na łańcuchu, przy opuszczonym domu, karmiony sporadycznie, u Majki doszedł do siebie.
RSOZ Schronisko Kundelek - Ogłoszenia - Kategoria - PSY - Szukam domu!

Posted

Gosia czy Tobię mogę dać namiary na "czarnego kwiatka" abyś przekazała je do Majki? Chodzi o Scooby,ego przede wszystkim.

I jeszcze dziewczyny radzą, żeby weterynarz zbadał mu oczka,bo ta wydzielina z nich nie wygląda za ciekawie.

Posted

W przyszłym tygodniu mam zamiar jechać do Majki. Jeśli ktoś z Was chce coś przekazać dla Niej na trasie Tarnobrzeg-Rzeszów, proszę aby dał znać :)

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Najprawdopodobniej w czwartek. ;)[/QUOTE]

no to mam jeszcze cały dzień......Zaraz robię rekonesans i jutro jakąs zbiórkę - może coś sie uzbiera...

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Oki my do Makro po drodze jeszcze wstąpimy i tam chcemy kupić jakąś karmę.[/QUOTE]

Podaj prosze telefon do siebie....
O której będziecie w Rzeszowie ?

Posted

Na szczeście dojechaliśmy, ale przyznam że mieliśmy duże problemy żeby wjechać pod każdą górę w Wysokiej. Do Majki nie daliśmy rady podjechać pod sam dom i musieliśmy wszystko przenosić na rękach od początku tej trawiastej drogi (a "troszkę" tego było). Jeszcze dodatkowo żeby było zabawnie to gdy mieliśmy wracać okazało się że się zakopaliśmy. W Tarnobrzegu byliśmy po 22. Ale warto było :diabloti: